Δημητρίου: Δεν περιμέναμε κανένα Αl Jazeera για να μας κάνει υποδείξεις

Δημητρίου: Μπροστά στις κρίσιμες ώρες που περνά ο τόπος δε θα ξανανοίξουμε το γνωστό θέμα στο εσωτερικό, που μόνο ικανοποίηση θα προξενήσει σε τρίτους. Συμπεριφερόμενοι υπεύθυνα δεν θα δώσουμε περισσότερη υπόσταση σε μια αμφιβόλου προθέσεων έρευνα και ελπίζουμε αυτό να το αντιληφθεί και να το εφαρμόσει, έστω και τώρα, και το ΑΚΕΛ.

Αναφορικά με τη συνέχεια που δίνει το δίκτυο Al Jazeera στο ζήτημα του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος, τονίζουμε τα εξής:

Μπροστά στις κρίσιμες ώρες που περνά ο τόπος δε θα ξανανοίξουμε το γνωστό θέμα στο εσωτερικό, που μόνο ικανοποίηση θα προξενήσει σε τρίτους. Συμπεριφερόμενοι υπεύθυνα δεν θα δώσουμε περισσότερη υπόσταση σε μια αμφιβόλου προθέσεων έρευνα και ελπίζουμε αυτό να το αντιληφθεί και να το εφαρμόσει, έστω και τώρα, και το ΑΚΕΛ.

Θέση μας παραμένει ότι δεν περιμέναμε κανένα Αl Jazeera για να μας κάνει υποδείξεις. Η κυβέρνηση έχει ήδη προβεί σε βελτίωση των κριτηρίων και των διαδικασιών ελέγχου, έχει γίνει ανάκληση διαβατηρίων και είμαστε βέβαιοι ότι εκεί και όπου υπάρχουν ευθύνες στο τέλος θα αποδοθούν, αφού έχει ήδη συσταθεί ερευνητική επιτροπή.

 

Check Also

Καιρός: Σαββατοκυρίακο με βροχές – Ασταθείς καιρικές συνθήκες

Share Twitter Καιρός: Σαββατοκυρίακο με βροχές – Ασταθείς καιρικές συνθήκες Αναλυτικά η πρόγνωση από τη …

Υπ. Υγείας: 162 θετικά αποτελέσματα από rapid test – Που εντοπίστηκαν

Share Twitter To Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωση σχετικά με τα νέα περιστατικά κορωνοίού αναφέρεται και …