Δημητρίου: Αποδείχθηκε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν μπορεί να περάσει καμία θέση του στην κοινοπραξία που τον στηρίζει

Δημητρίου: Αποδείχθηκε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν μπορεί να περάσει καμία θέση του στην κοινοπραξία που τον στηρίζει. Πώς ζητά να ηγηθεί της χώρας τη στιγμή που είναι όμηρος του Νικόλα και του Σιζόπουλου; Αυτό είναι το μεγάλο ρίσκο για τη χώρα.

Τα κόμματα που στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά και το ΑΚΕΛ, με τη χτεσινή ανεύθυνη στάση τους για τις εκποιήσεις στη Βουλή, έθεσαν την Κύπρο σε κίνδυνο.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ενώ δήλωνε δημόσια την αντίθεσή του στις θέσεις της κοινοπραξίας του, δεν κατάφερε να την ελέγξει. Συγκάλεσε στο επιτελείο του τον μηχανισμό επίλυσης διαφορών αλλά τα κόμματα που τον στηρίζουν τον αγνόησαν επιδεικτικά ψηφίζοντας το αντίθετο από αυτό που ο ίδιος υποδείκνυε.

Αποδείχθηκε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν μπορεί να περάσει καμία θέση του στην κοινοπραξία που τον στηρίζει. Πώς ζητά να ηγηθεί της χώρας τη στιγμή που είναι όμηρος του Νικόλα και του Σιζόπουλου;

Αυτό είναι το μεγάλο ρίσκο για τη χώρα.

 

Check Also

Λάρνακα: Σύλληψη 2 προσώπων για κλοπή χαλκοσωλήνων…

Στη σύλληψη δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 37 και 32 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης …

Σύλληψη 33χρονου για παιδική πορνογραφία… για εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη 33χρονου, …