ΔΗΚΟ – Pandora Papers: Το διεθνές ρεζίλεμα της Κύπρου συνεχίζεται  

ΔΗΚΟ – Pandora Papers: Το διεθνές ρεζίλεμα της Κύπρου συνεχίζεται

Το πλήγμα κατά της αξιοπιστίας της Κύπρου καθίσταται ολοένα και πιο βαρύ καθώς η χώρα μας εξακολουθεί να συμπεριλαμβάνεται σε σχεδόν κάθε διεθνές σκάνδαλο που αποκαλύπτεται τα τελευταία χρόνια για αθέμιτο πλουτισμό, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Δυστυχώς ούτε από τα Pandora Papers, λείπει το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του πρώην δικηγορικού του γραφείου, που φιγουράρει στις κύριες ειδήσεις διεθνών και έγκριτων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως το CNN, το BBC και η Guardian.

To διεθνές ρεζίλεμα της Κύπρου συνεχίζεται αμείωτο την ώρα που ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, φαίνεται να νίπτει και αυτή τη φορά τας χείρας, πέφτοντας όμως σε αντιφάσεις.

Σύμφωνα με την Guardian ο ΠτΔ ανέφερε ότι από το δικηγορικό του γραφείο έφυγε το 1997. Ενώ σε περσινή του αναφορά έλεγε ότι μέχρι το 2013 ήταν δικηγόρος.

Ο Πρόεδρος οφείλει να δώσει σαφείς απαντήσεις στον κυπριακό λαό και να απολογηθεί, πρωτίστως γιατί μετά από 9 σχεδόν χρόνια διακυβέρνησης δεν κατάφερε να αποκαταστήσει τη φήμη της χώρας μας.

Check Also

Πρόστιμο €2,000 σε 38χρονο κυνηγό, που εντοπίστηκε σε απαγορευμένη περιοχή

Πρόστιμο €2,000 σε 38χρονο κυνηγό, που εντοπίστηκε σε απαγορευμένη περιοχή Παράνομη μεταφορά κυνηγετικού πυροβόλου όπλου …

Δολοφονίες στον Κάτω Αμίαντο: Ανασύρθηκε και η δεύτερη σορός – Ο 32χρονος τις πυροβόλησε

Ανασύρθηκε και η δεύτερη σορός από την αυλή εξοχικής κατοικίας στον Κάτω Αμίαντο στην υπόθεση …