ΔΗΚΟ: O κ. Αναστασιάδης «δαιμονοποιεί» την απαίτηση της κοινωνίας για διαφάνεια και κάθαρση

«O κύριος Αναστασιάδης «δαιμονοποιεί» την απαίτηση της κοινωνίας για έλεγχο, διαφάνεια και κάθαρση»,  αναφέρει σε δήλωσή του ο Χρύσης Παντελίδης μέλος της γραμματείας του ΔΗΚΟ.

Την ημέρα που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απήγγειλε κατηγορίες εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αντί να απολογηθεί προς τον κυπριακό λαό για την κακοδιαχείριση του προγράμματος, την άρνηση του στον έλεγχο και τον γενικό διασυρμό της Κύπρου, επιχείρησε να αποποιηθεί των ευθυνών του, διεκδικώντας έπαθλο αμετροέπειας και θράσους.

Είναι η κυβέρνηση του κυρίου Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ που βάζει την Κύπρο στο «σκαμνί». Ως εκ τούτου θα αναμέναμε από τον κύριο Αναστασιάδη περισσότερη ταπεινότητα και αυτοκριτική.

Αντίθετα, ευρισκόμενος προφανώς σε κατάσταση πανικού, αλαζονείας και αμηχανίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επιχείρησε να αποπροσανατολίσει, και να «δαιμονοποιήσει» την απαίτηση της κοινωνίας των πολιτών για διαφάνεια και κάθαρση, την οποία το ΔΗΚΟ θέτει επιτακτικά ζητώντας πρόσβαση του Γενικού Ελεγκτή στους φακέλους πολιτογραφήσεων.

Το ΔΗΚΟ δεν εκβιάζει.

Το ΔΗΚΟ ζητά αυτό που ζητά η κοινωνία: έλεγχο, διαφάνεια και κάθαρση.

Και διερωτόμαστε πραγματικά:

Γιατί φοβάται η κυβέρνηση του κυρίου Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ;

 

Check Also

Καιρός: Αναμένονται βροχές και χιόνια στο Τρόοδος

Share Twitter Καιρός: Αναμένονται βροχές και χιόνια στο Τρόοδος Με βροχές και χιόνια θα μας …

Κορωνοϊός: 220 νέα κρούσματα και 103 θετικά αποτελεσματα με rapid test

Share Twitter Κορωνοϊός: 220 νέα κρούσματα και 103 θετικά αποτελεσματα με rapid test Ανακοινώνεται ο …