ΔΗΚΟ: Το βόλεμα Συναγερμικών επεκτείνεται και στον Αθλητισμό

Σε δήλωσή του ο βουλευτής  του ΔΗΚΟ, Χρύσης Παντελίδης, μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου κάνει λόγο για « βόλεμα Συναγερμικών  που επεκτείνεται και στον Αθλητισμό»

Η δήλωση:

Στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου εξετάσαμε την Έκθεση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για το έτος 2018.

Σημειώνουμε τη βούληση και τις ενέργειες της νέας ηγεσίας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για συμμόρφωση με τις συστάσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και ευελπιστούμε ότι στο μέλλον δεν θα χρειάζεται η εξέταση θεμάτων της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής από την Επιτροπή Ελέγχου.

Σε σχέση, όμως, με την υπό εξέταση Έκθεση, σημειώνουμε ότι για ακόμα μια φορά γίναμε μάρτυρες μιας προνομιακής εργοδότησης και γενικότερης μεταχείρισης ενός προσώπου, πρώην αθλήτριας, η οποία έχει διαχρονική σύνδεση με τον ΔΗΣΥ.

Η εργοδότηση και η γενικότερη μεταχείριση του συγκεκριμένου προσώπου, προκαλεί πολλά ερωτήματα για τα οποία θα αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση, τόσο από την Ελεγκτική Υπηρεσία όσο και από τις άλλες αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

 

 

Check Also

ΠτΔ: Θα προβούμε στα δέοντα διαβήματα για τις προκλήσεις στην Αμμόχωστο

ΠτΔ: Θα προβούμε στα δέοντα διαβήματα για τις προκλήσεις στην Αμμόχωστο Την απόλυτη ικανοποίηση του …

Κολοκασίδης: Στρουκοθαμηλίζει η κυβέρνηση για το χαλούμι

Στρουκοθαμηλίζει η κυβέρνηση για το χαλούμι αντί να εφαρμόσει τη νομοθεσία, τόνισε σε δήλωσή του …