ΔΗΚΟ για Καρογιάν: Διδάκτορας του πολιτικού καιροσκοπισμού…

Ο διδάκτορας του πολιτικού καιροσκοπισμού, που έπληξε την αξιοπιστία και την εικόνα του Δημοκρατικού Κόμματος, δεν νομιμοποιείται να κατηγορεί τα Συλλογικά Όργανα του Κόμματος, αναφέρει σε ανακοίνωση που  εξέδωσε το ΔΗΚΟ σχετικά με τις δήλωσεις Μάριου Καρογιάν:

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Ο κ. Καρογιάν, είχε για χρόνια την ευκαιρία να εκθέσει τις όποιες απόψεις του στα συλλογικά όργανα του Δημοκρατικού Κόμματος και να διεκδικήσει την υιοθέτησή τους, μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπονται στο Καταστατικό.

Αντί γι’ αυτό, επέλεξε να γυρίσει την πλάτη στα συλλογικά όργανα του Κόμματος και, ακόμα χειρότερα, να ακολουθήσει δρόμο υπονόμευσης των στόχων και επιδιώξεων του ΔΗΚΟ και των συμφερόντων των μελών και των ψηφοφόρων μας. Αποκορύφωμα, η στήριξη άλλου υποψήφιου στις προεδρικές εκλογές, τη στιγμή που η υποψηφιότητα του προέδρου του ΔΗΚΟ υποστηρίχτηκε από το σύνολο σχεδόν των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου.

Σήμερα, έστω και εκ των υστέρων, ο κ. Καρογιάν είχε την ευκαιρία να απολογηθεί στον ΔΗΚΟϊκό κόσμο για όσα έπραξε εναντίον του όλα αυτά τα χρόνια. Αντ’ αυτού, εξαπέλυσε μία ακόμα επίθεση, εναντίον του Δημοκρατικού Κόμματος και του κόσμου του, επιβεβαιώνοντας ότι έχει κάνει άλλες πολιτικές επιλογές.

Ο κ. Καρογιάν έχει επιλέξει ο ίδιος να μην ανήκει στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Υ.Γ.1 Αντιλαμβανόμαστε την προσωπική πικρία του κ. Καρογιάν για την αποδοκιμασία της θητείας του και την ήττα στο εκλογικό Συνέδριο του 2013. Αυτή όμως δεν δικαιολογεί τους σημερινούς απαξιωτικούς και προσβλητικούς για τον ΔΗΚΟϊκό κόσμο χαρακτηρισμούς του.

Υ.Γ.2 Ο διδάκτορας του πολιτικού καιροσκοπισμού, που έπληξε την αξιοπιστία και την εικόνα του Δημοκρατικού Κόμματος, δεν νομιμοποιείται να κατηγορεί τα Συλλογικά Όργανα του Κόμματος, τα οποία με τις αποφάσεις τους διαφύλαξαν την αξιοπρέπεια και αποκατέστησαν τις διαχρονικές αρχές και αξίες του Κόμματος μας.”

Check Also

Λεμεσός: 39χρονος κόλλησε γυμνές φωτογραφίες της 36χρονης πρώην του σε στάσεις λεωφορείων

Ένας 39χρονος από την Εσθονία φέρεται να ανάρτησε σε στάσεις λεωφορείων, γυμνές φωτογραφίες της πρώην …

Λόγω χιονόπτωσης έκλεισαν οι ακόλουθοι δρόμοι…

Λόγω χιονόπτωσης, έχουν ΚΛΕΙΣΕΙ οι ακόλουθοι δρόμοι: Διαμέρισμα Μόρφου Κακοπετριάς – Καρβουνά, Πεδουλά – Προδρόμου, …