ΔΗΚΟ: Αμετανόητος και ασεβής, εμφανίστηκε o Κώστας Σημίτης

Αμετανόητος και ασεβής προς τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνοκυπρίων, εμφανίστηκε ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κώστας Σημίτης, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση, ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΚΟ, Παύλος Μυλωνά.

Αμετανόητος, παρά την παταγώδη αποτυχία της εκτίμησης του και ασεβής προς τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνοκυπρίων, εμφανίστηκε ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κώστας Σημίτης, ο οποίος σε ομιλία του στην Κύπρο άφησε να νοηθεί πως ο κυπριακός λαός διέπραξε λάθος όταν το 2004 καταψήφισε το Σχέδιο Ανάν.

Δεκαπέντε χρόνια μετά, η ορθότητα του ΟΧΙ επιβεβαιώνεται, παρά τις «μικρασιατικές καταστροφές» που προέβλεπαν κάποιοι.

Η απόρριψη του Σχεδίου Ανάν διέσωσε την Κυπριακή Δημοκρατία, απέτρεψε την υποθήκευση του μέλλοντος του Κυπριακού Ελληνισμού στην Τουρκία και τη σταδιακή τουρκοποίηση της Κύπρου και κράτησε εν ζωή την έπαλξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, έτσι ώστε, να μπορούμε σήμερα να διεκδικούμε λύση του κυπριακού, βιώσιμη, λειτουργική και συμβατή με το ευρωπαϊκό κεκτημένο και να ασκούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα επί του φυσικού μας πλούτου.

Ο κ. Σημίτης, μαζί με άλλους, εντός και εκτός Κύπρου, τότε εκβίαζε και προσπαθούσε να τρομοκρατήσει τους Ελληνοκύπριους.

Σήμερα αντί να απολογείται, επιζητεί την αυτοδικαίωση.

 

Check Also

Νέος Δήμαρχος Αμμοχώστου, ο Σίμος Ιωάννου

Share Twitter Ο Σίμος Ιωάννου είναι ο νικητής της αναπληρωματικής εκλογής που διεξήχθη σήμερα για …

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός 71χρονος από τη Λεμεσό

Share Twitter Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός 71χρονος από τη Λεμεσό Νέο θανατηφόρο τροχαίο …