Δεν θα πιστέψετε τι επάγγελμα κάνει αυτή η 30χρονη Βρετανίδα…

Μητέρα ενός μικρού αγοριού η Carly Gayle, 30 ετών, από το Cheshire της Αγγλίας, ασκεί το επάγγελμα της υδραυλικού από την ηλικία των 15 ετών, όταν βοηθούσε τον μπαμπά της τα Σαββατοκύριακα.

Ωστόσο, παρά τις 36.000 λίρες που βγάζει ετησίως από την επιτυχημένη επιχείρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων, η Carly ισχυρίζεται ότι συχνά έρχεται αντιμέτωπη με τον σεξισμό, συμπεριλαμβανομένης της αμφιβολίας για το κατά πόσον είναι ικανή στη δουλειά της.

«Κάποτε μια γυναίκα μου είχε πει: «Μοιάζετε με μοντέλο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είστε υδραυλικός».

Ακόμα, η ίδια δήλωσε ότι πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται που είναι ο άντρας υδραυλικός όταν την βλέπουν, πιστεύοντας πως εκείνη είναι απλά… η βοηθός!

Παρά τις υπερβολικές ώρες εργασίας και την έντονη εργασία, η Carly νιώθει τυχερή καθώς με αυτόν τον τρόπο γυμνάζεται παράλληλα και διατηρεί την φυσική της κατάσταση.

Έχοντας αποδείξει τις πρακτικές της ικανότητες, παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να απολαμβάνει να αισθάνεται όμορφη με το να είναι περιποιημένη, παρά τις δυσκολίες της δουλειάς.

Check Also

Viral! Τρέλα ή ιδιοφυΐα; – Απίστευτες ικανότητες στο ποδόσφαιρο! (Video)

Share Twitter Share Twitter

Ιταλία: Απίστευτος ρομποτικός σκύλος σέρνει αεροπλάνο… 3 τόνων! (Video)

Share Twitter Το Ιταλικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας πέτυχε πρόσφατα ένα αδιανόητο κατόρθωμα στην επικράτεια της ρομποτικής. …