Δεκτή η τροπολογία για τον Flash απο Μανιτάκη- Αντιδράσεις απο ΝΔ

Έντονες αντιδράσεις απο βουλευτές της ΝΔ προκάλεσε η απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη να κάνει δεκτή την διακομματική τροπολογία, που δίνει το δικαίωμα σε εργαζόμενους του Flash να τον λειτουργήσουν με νόμιμη άδεια.

Η τροπολογία προβλέπει ότι “σε περίπτωση οριστικής παύσης, ή διακοπής τουλάχιστον επί εξάμηνο της λειτουργίας ραδιοφωνικού σταθμού…η άδεια λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού ανακαλείται από τον ως τότε αδειούχο της” και χορηγείται- ύστερα απο αίτηση που υποβάλλεται στο ΕΣΡ απο το ήμισυ και πλέον των δημοσιογράφων– σε αυτούς άδεια ίδρυσης, εγκατάστασης και λειτουργίας τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού στην αντίστοιχη συχνότητα με πρόταση του ΕΣΡ και απόφαση του υπουργού Τύπου και ΜΜΕ”.

Η τροπολογία κατατέθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολου Κακλαμάνη βρίσκοντας τον ΣΥΡΙΖΑ απόλυτα σύμφωνο. Ωστόσο, βουλευτές τις ΝΔ αντέδρασαν έντονα υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τέτοιου είδους τροπολογία, την οποία χαρακτήρισαν απαράδεκτη.

Check Also

Το διακύβευμα των προεδρικών εκλογών

Τις προάλλες σαν έπινα τον πρωινό καφέ μου – και εν όψει αποφάσεων της συλλογικότητας …

Ελλάδα – Καρδίτσα: Επικήρυξε με 2.000 ευρώ τους αγνώστους που έριξαν φόλες σε δύο σκυλιά του

Με το ποσό των 2.000 ευρώ επικήρυξε ένας άνδρας στην Καρδίτσα τους αγνώστους που έριξαν …