Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με ενόχλησε το σχόλιο τσιτσίδι, είναι σεξιστικό» (Video)

Πριν μερικές ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο ένα καπέλο και κοσμήματα. Η συγκεκριμένη φωτογραφία προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» και τα σχόλια που έκανε η παρουσιάστρια Ναταλί Κάκκαβα ενόχλησαν το μοντέλο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε προγραμματίσει να μιλήσει σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Open και όταν έγινε η σύνδεση δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για τα όσα ειπώθηκαν για τη φωτογραφία της. Μεταξύ άλλων τόνισε πως αν είχε ενημερωθεί πιο νωρίς για τα σχόλια, ενδεχομένως να μην εμφανιζόταν στην εκπομπή.

«Είδα και χθες ότι κάνατε κάποια σχόλια. Χθες το βράδυ τα είδα, αν τα είχα δει νωρίτερα, μπορεί σήμερα να μην έβγαινα. Για την τελευταία φωτογράφιση που έχω αναρτήσει στο Instagram, έγινε ένα σχόλιο το οποίο εγώ θεώρησα αρκετά σεξιστικό, από μία γυναίκα προς μία άλλη γυναίκα. Ότι είναι και φέτος της μόδας να είμαστε όλοι τσιτσίδι. Δεν ξέρω πως εσείς έχετε την έννοια μοντέλο στο μυαλό σας. Άκουσα την έκφραση πως είναι της μόδας να είσαι τσιτσίδι. Μοντέλο είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να πουλήσει όσο καλύτερα γίνεται ένα προϊόν. Θεωρώ πως δε προσβάλλω κάποια αισθητική. Και ειδικά από μια τόσο όμορφη γυναίκα δεν περίμενα ένα τέτοιο σχόλιο» είπε φανερά ενοχλημένη.

Αμέσως μετά, η Ναταλί Κάκκαβα πήρε τον λόγο και εξήγησε: «Μακριά από μένα τα σεξιστικά σχόλια. Είσαι ένα κορίτσι με πάρα πολύ έντονη προσωπικότητα. Από εσένα θέλω να δω και άλλα πράγματα. Η λέξη τσιτσίδι δεν νομίζω ότι σε πρόσβαλε κάπου. Είναι χαριτομενιά. Μου αρέσεις πάρα πολύ και θέλω να σε βλέπω διαφορετικά. Που είναι το κακό; Η πρόθεσή μου δεν ήταν να σε θίξω, ούτε εσένα προσωπικά, ούτε καμία…»

Τέλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έσπευσε να υπερασπιστεί την σύζυγό του, λέγοντας: «Δήμητρα μου, μη μας κάνεις τέτοια σεμινάρια. Σε παρακαλώ. Δεν έχει μπει από εμάς καμία ταμπέλα. Αν θεώρησες πως αυτό το σχόλιο σε θίγει το εξέλαβες πολύ λάθος. Δεν θα έπρεπε να σε θίξει…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Check Also

Θύμα του Έπσταϊν: Υπερήφανη για το στοματικό σεξ στον Τζορτζ Κλούνεϊ η Γκισλέιν Μάξγουελ

Share Twitter Θεωρώντας το σαν εξαιρετικό επίτευγμα, η Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην σύντροφος του παιδεραστή, προαγωγού …

ΗΠΑ: Επιχείρησαν να συλλάβουν γυναίκα σε παραλία επειδή φορούσε μικροσκοπικό στρινγκ! (Video)

Share Twitter Η Σαμ Πάντα, επαγγελματίας ακροβάτρια, απολάμβανε τον ήλιο με την παρέα της, φορώντας …