Δήμευση περιουσιών και παραδειγματική τιμωρία όσων λήστεψαν το λαό, ζήτησε ο Π.Καμμένος

Δηλώσεις από τα Σφακιά της Κρήτης, όπου περιοδεύει έκανε ο Πάνος Καμμένος απαιτώντας την παραδειγματική τιμωρία και τη δήμευση των περιουσιών «όλων όσων λήστεψαν τον ελληνικό λαό». Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο για μάχη που πρέπει να δώσει ο ελληνικός λαός για να κερδίσει την ανεξαρτησία του και τόνισε ότι ήρθε η ώρα να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν όσοι παρανόμησαν σε βάρος του λαού.

“Γυρίζουμε από τα Σφακιά, από τον τόπο όπου ο λόγος τιμής, είναι ισχυρότερος του όρκου. Από τον τόπο που ξεκίνησε ο ξεσηκωμός για να πετάξουμε τον τουρκικό ζυγό. Οι Έλληνες, οι Ελληνίδες, η Ελληνική οικογένεια περνά, αυτές τις μέρες, μια πολύ δύσκολη περιπέτεια. Μια περιπέτεια που μας έβαλαν οι δανειστές και οι ντόπιοι συνεργάτες τους. Ο ελληνικός λαός, αυτή τη χρονιά που έρχεται, πρέπει να δώσει τη δική του μάχη για την εθνική ανεξαρτησία της χώρας. Για την αποβολή εκείνων οι οποίοι λειτουργούν ως νέοι κατακτητές».

Έμφαση έδωσε στο γεγονός ότι πρέπει να χτυπηθεί η ατιμωρησία, να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν όλοι όσοι παρανόμησαν σε βάρος του ελληνικού λαού.

«Είναι η ώρα, όμως παράλληλα, να χτυπήσομε και την ατιμωρησία. Έρχονται και φεύγουνε διάφορες λίστες, λίστες με παράνομους που πήραν τα χρήματα από τον ελληνικό λαό, τα έβγαλαν στο εξωτερικό για να εξαγοράσουν στη συνέχεια τα κατασχεμένα σπίτια, τις κατασχεμένες επιχειρήσεις, τα κατασχεμένα χωράφια του ελληνικού λαού. Είναι η ώρα που θα πρέπει να αποδείξει το ελληνικό κράτος ότι τιμωρεί.

Η ελληνική δικαιοσύνη να συλλάβει εκείνους οι οποίοι παρανόμησαν, να δημευτούν οι περιουσίες τους. Είναι η ώρα που δεν θα πρέπει να μείνουν στο απυρόβλητο με τους δήθεν νόμους περί ευθύνης υπουργών και τις βουλευτικές ασυλίες πολιτικοί, που δεν έβαλαν απλώς το δάκτυλο στο μέλι, αλλά που εκτέλεσαν τις ελληνικές οικογένειες.

Αν αυτό δεν γίνει τώρα, εάν δεν αποφασίσει η ελληνική Πολιτεία να τιμωρήσει παραδειγματικά, ποινικά αλλά και αστικά, με δήμευση περιουσιών εκείνους που λήστεψαν τον ελληνικό λαό, τότε θα είναι υπεύθυνοι για την ατιμωρησία εκείνοι που θα ξεσηκώσουν πλέον τη λαϊκή οργή και θα οδηγήσουν σε λαϊκά δικαστήρια αυτούς, που μένουν τόσα χρόνια ατιμώρητοι. Δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η κατρακύλα της μεταπολίτευσης.

Εμείς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με τη στήριξη του ελληνικού λαού θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε αυτή την φαυλοκρατία που επικράτησε μέχρι σήμερα» κατέληξε ο Πάνος Καμμένος.

Check Also

Ελλάδα-Κορωνοϊός: SOS στα νοσοκομεία από τη συνύπαρξη «Δέλτα» και «Όμικρον»

Καθώς το επιδημικό κύμα που “σήκωσε” το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοιού, Omicron, υποχωρεί, αποκαλύπτεται σιγά …

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η πηγή του περίεργου ήχου – Τι συμβαίνει…

Με θετικό αποτέλεσμα συνεχίζεται η έρευνα της ΕΥΑΘ για το πρόβλημα με τον εκκωφαντικό ήχο …