Δήμαρχος Σερρών κατά Καμμένου: Νταβατζής της κυβέρνησης, ψεύτης, απατεώνας…

Λάβρος κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, εμφανίζεται ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, αναφορικά με τα όσα είπε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο υπουργός για στρατόπεδα που είναι στα όρια του δήμου του.

Ο κ. Αγγελίδης εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου, όπου χαρακτηρίζει τον κ. Καμμένο ψεύτη και αναξιόπιστο, ότι κορόιδεψε τον σερραϊκό λαό και ότι είναι ανεπιθύμητος στις Σέρρες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του δήμου Σερρών:

«Απάντηση του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη, στα όσα “απίθανα” ακούστηκαν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο για τα στρατόπεδα του Δήμου Σερρών κατά την συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης την Τρίτη 12-9-2017.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος είπε τα εξής:

“O νέος νόμος που ψηφίστηκε δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να δώσει το 5% της αντικειμενικής αξίας των στρατοπέδων και να παραχωρηθεί για 99 χρόνια.
Υπάρχουν τοπικές κοινωνίες που δεν το θέλουν. Να σας πω κάτι και λυπάμαι γιαυτό όπως με το Δήμαρχο Σερρών………Παρότι συμφωνήσαμε για το χώρο που θα πολεοδομήσει, έρχεται τώρα και λέει δεν θέλω για 99 χρόνια, θέλω να μου το χαρίσεις.
Βεβαίως και εμείς θέλουμε να αξιοποιηθούν τα στρατόπεδα από τις τοπικές κοινωνίες,……..αλλά νταβατζιλίκι να το πάρει από το Ταμείο των στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων αντί για 99 χρόνια, κατά κυριότητα και να μη δώσει τίποτα , δεν γίνεται. Έχω την υποχρέωση να προστατεύσω τις Ένοπλες Δυνάμεις…..”

Ο Δήμαρχος Σερρών απάντησε στον κ. Καμμένο λέγοντας τα εξής:
“Ο νταβατζής της κυβέρνησης δεν μπορεί να μιλάει για νταβατζιλίκι και να προσβάλλει την τοπική κοινωνία των Σερρών.
Ο κ. Καμμένος κορόιδεψε τον σερραικό λαό. Είναι ψεύτης και αναξιόπιστος. Είναι ένας πολιτικός απατεώνας.
Ακόμη και τώρα λέει ψέματα ισχυριζόμενος ότι ο Δήμος Σερρών θέλει τα στρατόπεδα χωρίς αντάλλαγμα.
Είναι ανεπιθύμητος στις Σέρρες.
Κόλλια και Σταμπουλή να τον χαίρονται. Έχουν αποκοπεί πλήρως από την τοπική κοινωνία και έχουν συνταχθεί με τον Καμμένο.
Ο κ. Καμμένος δεν σεβάστηκε την προσπάθεια δεκαετιών όλων των δημοτικών αρχών,
δεν σεβάστηκε τη συνέχεια του κράτους, αφού δεν υλοποίησε την συμφωνία Αβραμόπουλου, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος Σερρών πολεοδομούσε 45 στρέμματα τα οποία μένουν στην κυριότητα του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, ενώ τα υπόλοιπα 235 στρέμματα των δύο στρατοπέδων περιέρχονται στην κυριότητα του Δήμου Σερρών,
δεν σεβάστηκε ούτε τον ίδιο του τον εαυτό και τις δεσμεύσεις του στη Βουλή τον Ιούλιο 2016, που έλεγε ότι ισχύει η συμφωνία Αβραμόπουλου για τις Σέρρες,
δεν σεβάστηκε την τοπική κοινωνία και σέρνει το Δήμο Σερρών στα δικαστήρια.
Ντροπή του.»

Check Also

Eλλάδα: Ενθαρρυντικά στοιχεία… 120.000 εμβολιασμοί σε 24 ώρες

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία από τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού στη χώρα μας, τη …

Ελλάδα: Άγριο bullying σε βάρος 8χρονου μαθητή από τρεις συμμαθητές του – Στο νοσοκομείο…

Μήνυση για άγριο bullying σε βάρος ενός 8χρονου μαθητή του Δημοτικού από τρεις συμμαθητές του, …