Γυναικο-κρατούμενη πόλη στη Βραζιλία ζητά άντρες (photos)

Έβαλαν αγγελία και ανζητούν άνδρες οι 600 γυναίκες που ζουν στην κωμόπολη Noiva do Cordeiro,η οποία είναι γυναικοκρατούμενη. Μάλιστα ζητούν οι άνδρες να ζήσουν υπό τις οδηγίες τους.brazil1

Στην πόλη Noiva do Cordeiro, ζουν αποκλειστικά γυναίκες, εκ των οποίων οι περισσότερες είναι ηλικίας μεταξύ 20 – 35 ετών. Τα παιδιά τους, τα αγόρια, ζουν με τους πατεράδες τους, οι οποίοι επίσης ζουν εκτός πόλης, και δικαιούνται να τις επισκέπτονται μόνο τα Σαββατοκύριακα!

Κατά καιρούς πολλοί άντρες προσπάθησαν να παρέμβουν με τους δικούς τους όρους σε αυτόν τον τρόπο ζωής γεγονός που έκανε τις γυναίκες της Noiva do Cordeiro να υιοθετήσουν μία ακόμη πιο σκληρή πολιτική διαμονής των ανδρών στην πόλη.

Υπάρχουν βέβαια και οι γυναίκες που επιζητούν την αντρική συντροφιά. “Έχουμε πολύ καιρό να δούμε άντρες, δε θέλουμε να φύγουμε από την πόλη για να βρούμε άντρα”.

Οι… σκληροπυρηνικές, όμως, επιμένουν: Όσοι θέλουν να απαντήσουν στην αγγελία, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ζήσουν με τους κανόνες των γυναικών.

brazil3

Check Also

Λιβύη: Ξεσηκώνει τις δυνάμεις του ο Χαφτάρ να πολεμήσουν ενάντια στην Τουρκία

Share Twitter Ο Λίβυος στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ κάλεσε χθες τις δυνάμεις του να συσπειρωθούν εναντίον …

Lufthansa: Ξαναρχίζει πτήσεις προς 20 τουριστικούς προορισμούς

Share Twitter Lufthansa: Ξαναρχίζει πτήσεις προς 20 τουριστικούς προορισμούς Όπως ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπός της Lufthansa, …