Γιατί η υποψηφιότητα Μουσιούτα «φοβίζει» τον Καρογιάν;

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Μαρίνος Μουσιούτας εξήγγειλε τελικά την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες Ευρωεκλογές, παρά τις έντονες παρασκηνιακές πιέσεις.

Ο Μάριος Καρογιάν, είχε θορυβηθεί όταν πληροφορήθηκε ότι ο Μαρίνος Μουσιούτας σκεφτόταν να υποβάλει υποψηφιότητα ως Ευρωβουλευτής και έβαλε «λυτούς και δεμένους» να προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν.

Και όλα αυτά βέβαια, όχι, γιατί ο Μαρίνος είναι «φίλος» του, απλά σε περίπτωση εκλογής του στο Ευρωκοινοβούλιο, τότε τη θέση του στη Βουλή θα την πάρει ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ, Αλέκος Τρυφωνίδης.

Και αυτό «φοβάται» ο Μάριος…

Γιατί ο Αλέκος Τρυφωνίδης έχει μεγάλη δυναμική στο κεντρώο χώρο και αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα τον Μάριο Καρογιάν.

Αύριο η Δημοκρατική Παράταξη συνεδριάζει για τις Ευρωεκλογές, οι οποίες αποτελούν το «μεγάλο στοίχημα» του νεοιδρυθέντος κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάριος Καρογιάν, έχει προσεγγίσει τον Χρίστο Πατσαλίδη, ο οποίος μάλλον δεν ενδιαφέρεται και την Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Φυσικά η πιθανή υποψηφιότητα Αντιγόνης, διχάζει την παράταξη αφού υποτίθεται θέλουν άτομα νέα και εκτός κατεστημένου.

Μέχρι στιγμής, σίγουρος υποψήφιος της Δημοκρατικής Παράταξης είναι ο Γιάννος Λακκοτρύπης.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι αυτές οι Ευρωεκλογές αναμένεται να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί κάποια κόμματα θα μπουν στην Ευρωβουλή και άλλα θα εξαφανιστούν από το χάρτη….

Check Also

Φρικιαστικές λεπτομέρειες του «Ορέστη» στο δικαστήριο – Παραδοχή για τις 3 δολοφονίες

Share Twitter Φρικιαστικές λεπτομέρειες του «Ορέστη» στο δικαστήριο.  Ο 35χρονος «Ορέστης»,  αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς …

Συγκλονιστικές εξελίξεις – Εντοπίστηκε δεύτερο πτώμα στο φρεάτιο

Share Twitter Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την σύλληψη του 35χρονου ύποπτου ο οποίος είναι …