Γεωργιάδης: Ο ΔΗΣΥ επιμένει στη δημοσιοποίηση της λεγόμενης λίστας Γιωρκάτζη

Γεωργιάδης: Ο Δημοκρατικός Συναγερμός επιμένει στη δημοσιοποίηση της λεγόμενης λίστας Γιωρκάτζη για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων. Κατ’ ακρίβεια, ζητούμε όχι μόνο τη δημοσιοποίηση αλλά και τη διερεύνηση των στοιχειών από εξειδικευμένο οίκο του εξωτερικού.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός επιμένει στη δημοσιοποίηση της λεγόμενης λίστας Γιωρκάτζη, για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων.

Κατ’ ακρίβεια, ζητούμε όχι μόνο τη δημοσιοποίηση αλλά και τη διερεύνηση των στοιχειών από εξειδικευμένο οίκο του εξωτερικού.

Δεν μπορεί να αφήνονται σκιές που επιβαρύνουν το σύνολο του πολιτικού συστήματος. Πρέπει να υπάρξει διαφάνεια. Και πρέπει να διεξαχθεί αξιόπιστος και αντικειμενικός έλεγχος για ρυθμίσεις που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της τελευταίας, τουλάχιστον, δεκαετίας και οι οποίες αφορούν πολιτικά πρόσωπα, κόμματα αλλά και συνδεδεμένες οργανώσεις και εταιρείες.

Check Also

ΠτΔ: Η Τουρκία παραγνωρίζει και διεθνές δίκαιο και ευρωπαϊκές αρχές και αξίες

Share Twitter ΠτΔ: Η Τουρκία παραγνωρίζει και διεθνές δίκαιο και ευρωπαϊκές αρχές και αξίες Στο …

Συντονισμένη επιχείρηση τροχονομικών ελέγχων στην Λευκωσία – 624 καταγγελίες

Share Twitter Συντονισμένη επιχείρηση τροχονομικών ελέγχων στην Λευκωσία Συντονισμένη επιχείρηση τροχονομικών ελέγχων, πραγματοποιήθηκε χθες, στην …