Γερμανίδα ηθοποιός προσφέρθηκε να κάνει στο δρόμο στριπτίζ σε 2 άνδρες… ήταν αστυνομικοί! (Video)

  • Η αρχική τιμή ήταν τα 1200 ευρώ αλλά οι δυο άνδρες μόλις άκουσαν το ποσό, αρνήθηκαν. Τότε άρχισαν τα παζάρια και τελικά η τιμή κλείστηκε στα 300 ευρώ…

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της Γερμανίδας ηθοποιού Άντζε Μόνινγκ. Βρήκε δυο περαστικούς στο δρόμο και κουβέντα στην κουβέντα προθυμοποιήθηκε να τους ευχαριστήσει εκεί στην άκρη του δρόμου και να τους κάνει ένα εκπληκτικό στριπτίζ, αποκαλύπτοντας τους το όμορφο κορμί της.

Η αρχική τιμή ήταν τα 1200 ευρώ αλλά οι δυο άνδρες μόλις άκουσαν το ποσό, αρνήθηκαν. Τότε άρχισαν τα παζάρια και τελικά η τιμή κλείστηκε στα 300 ευρώ. Το στριπτίζ θα γινόταν σε ένα πάρκινγκ στην πόλη Γιένγκεν στη νότια Γερμανία.

Η ηθοποιός σύμφωνα με τα όσα είπε το έκανε προκειμένου να ανεβάσει το βίντεο στο youtube και να αποκτήσει περισσότερους ακολούθους.

Όταν πήγαν στο απόμερο πάρκινγκ και η ηθοποιός άρχισε να αποκαλύπτει το κορμί της μέσα από ένα σι-θρου κορμάκι που φορούσε και πριν προλάβει να πετάξει τα υπόλοιπα ρούχα, δυο τροχονόμοι που ρύθμιζαν την κυκλοφορία, είδαν το περιστατικό από τις κάμερες και έσπευσαν προς το σημείο, όπου και τη συνέλλαβαν.

Η ηθοποιός είναι γνωστή στο χώρο του διαδικτύου με τα βίντεο που ανεβάζει, έχει σκανδαλίσει πολλές φορές την κοινή γνώμη κυρίως για ένα βίντεο της όπου εμφανίζεται να ραπίζει το γυμνό της στήθος και να φωνάζει «δείξε τα στήθια σου, δείξε τα στήθια σου»

Check Also

Τρόμος! Καμπίνα αεροπλάνου γέμισε καπνούς… (Video-Photos)

Share Twitter Η πτήση της Mid-Air βρισκόταν στον αέρα και ήθελε άλλα 45 μίλια να …

Γερμανία: «Πλημμύρισε» δρόμος με έναν τόνο σοκολάτα..! (Photos)

Share Twitter Τέτοιο ατύχημα προφανώς δεν είχαν κληθεί ποτέ να αντιμετωπίσουν, οι πυροσβέστες στην πόλη …