Γέλιο! Η απίστευτη φάρσα με το άγαλμα που έκαναν στον Ντέιβιντ Μπέκαμ (Video)

Ο άσσος του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ σήκωσε το τηλέφωνο του και στην άλλη γραμμή ήταν ο πρόεδρος της ομάδας LA Galaxy, στην οποία παίζει τα τελευταία χρόνια. Τον προσκάλεσε να παρευρεθεί σε μια τιμητική εκδήλωση για εκείνον στη οποία θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος που θα τον απεικονίζει. Ο Ντέιβιντ ενθουσιάστηκε και απάντησε ότι φυσικά και θα παρευρεθεί.

Πράγματι είχε διαρρεύσει ότι μπροστά από το γήπεδο των Galaxy θα στήσουν ένα μεγάλο άγαλμα του Μπέκαμ το οποίο φιλοτέχνησε ο γνωστός γλύπτης Ομρί Αμράνι.

Όμως ο δυστυχής Ντέιβιντ δεν ήξερε ότι είχε πέσει θύμα μιας φάρσας από τον γνωστό κωμικό Τζέιμς Κόρντεν. Δεν γνώριζε ότι το άγαλμα που θα του έδειχναν δεν ήταν το κανονικό αλλά ένα άγαλμα που είχε κατασκευαστεί ειδικά για τη φάρσα αυτή.

Στο συγκεκριμένο άγαλμα – έκτρωμα ο Ντέιβιντ απεικονιζόταν με μεγάλη περιφέρεια και πισινό, το πρόσωπο του δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα, μόνο τα μαλλιά του, και φαίνεται να του λείπουν και κάποια δόντια, ενώ εξέχει ένα απίστευτα μυτερό πιγούνι.

Στη φάρσα ήταν όλοι συνεργοί ακόμη και ο πρόεδρος της ομάδας, εκτός από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε την απίστευτη αντίδραση του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Check Also

Αργεντινή: Μητέρα υποχρέωνε τα παιδιά της να καθίσουν σε μυρμηγκοφωλιά και τα μαστίγωνε

Share Twitter Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η υπόθεση μίας μητέρας η οποία βασάνιζε άγρια …

Τρελό! Προσπαθεί να μεταφέρει τεράστιο μεταλλικό δοκάρι με το μετρό (Video)

Share Twitter Ένας άνδρας στο μετρό της Νέας Υόρκης φαίνεται να προσπαθεί να βάλει σε …