Βρετανία: Τσίτσιδοι φωτογραφήθηκαν οι κάτοικοι ενός ολόκληρου χωριού, για καλό σκοπό (Photos)

Οι κάτοικοι του χωριού Αιγουέιντ στο Κεντ, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν και να φωτογραφηθούν όπως τους γέννησε η μάνα τους. Ολόγυμνοι. Και αυτό για έναν και μοναδικό σκοπό. Να εκδώσουν ένα ημερολόγιο τα έσοδα του οποίου θα δοθούν σε κέντρο φροντίδας παιδιών που βρίσκεται στην περιοχή.

Οι κάτοικοι που πήραν μέρος στη φωτογράφηση, το έκαναν στους χώρους εργασίας τους. Άλλες στα κομμωτήρια, άλλοι στους στάβλους, άλλοι στο ατελιέ τους και άλλοι μπροστά από τα αυτοκίνητα τους.

Συνολικά επιλέχθηκαν 24 φωτογραφίες που θα κοσμήσουν το ημερολόγιο, δύο φωτογραφίες για κάθε μήνα.

Την ιδέα είχε η 39χρονη αισθητικός του χωριού, η Λόρα Τζίσμαν η οποία έγραψε σε ανάρτηση της στο facebook: «Ήθελα να κάνω κάτι που θα έκανε όλους χαρούμενους και θα ήταν και ευχάριστο. Ήταν πολύ ωραίο που τόσοι άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις τους»

Οι συνθήκες που έγινε η γυμνή φωτογράφηση δεν ήταν και οι ιδανικές για τα «μοντέλα» αφού εκείνη τη μέρα επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες. Παρόλαυτά τα κατάφεραν.

Όσα χρήματα περισσέψουν από τα έσοδα που έχουν βάλει στόχο να συγκεντρωθούν, οι κάτοικοι του χωριού θα τα χρησιμοποιήσουν για να φτιάξουν μια επιπλέον τουαλέτα στο χώρο πίσω από την εκκλησία.

Check Also

Ευρωεκλογές 2019: Έχασε έδαφος το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα – «Επέλαση» των οικολόγων

Share Twitter Η κεντροδεξιά και τα κεντροαριστερά κόμματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχασαν τη συνδυαστική πλειοψηφία …

Γερμανία: Κόλαφος τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών για την Μέρκελ, έκανε ιστορικό χαμηλό

Share Twitter Τα κόμματα του συνασπισμού της καγκελαρίου της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ αναμένεται από σήμερα …