Βρετανία: Πραγματικός «rocket man» πετάει με jet pack από αεροπλανοφόρο και σοκάρει επιβάτες γιοτ

Ο εφευρέτης του -υπό δοκιμή- jet pack του βασιλικού πολεμικού ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας έκανε μια επίδειξη… που έκοψε την ανάσα!

Δεν είναι ούτε ο Iron Man, ούτε ο James Bond…

Πρόκειται για τον εφευρέτη του -υπό δοκιμή- jet pack του βασιλικού πολεμικού ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας, που έκανε, μάλιστα, μία απόλυτα επιτυχημένη επίδειξη, κόβοντας την ανάσα!

Ο αληθινός »rocket man», όπως τον «βάπτισαν» τα βρετανικά Μέσα, φόρεσε τη δημιουργία του και πέταξε από το αεροπλανοφόρο HMS Queen Elizabeth προς ένα ιδιωτικό γιοτ, σοκάροντας τους επιβάτες του!

Η πτήση του έλαβε χώρα, δε, ενώ το αεροπλανοφόρο ήταν αγκυροβολημένο 3 μίλια από την ακτή της Αννάπολις του Μέριλαντ, στο πλαίσιο μιας τριήμερης άσκησης πολέμου με Αμερικανούς συμμάχους.

Ο Browning, ο οποίος υπηρέτησε στο ναυτικό και υπήρξε, μάλιστα, υπεραθωνοδρόμος, πριν ξεκινήσει την εταιρεία του Gravity Industries, συνεργάζεται στενά με το βασιλικό ναυτικό για την ανάπτυξη του jet pack.

Το jet pack χρησιμοποιεί πέντε αεριοστρόβιλους, που παράγουν περισσότερους από 1.000 ίππους, ενώ η ταχύτητά του μπορεί να ξεπεράσει τα 90 χλμ/ώρα.

Check Also

Οι καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια του App Store για το 2019!

Share Twitter Τις καλύτερες εφαρμογές και τα παιχνίδια για το 2019 ανακοίνωσε η Apple. Σε …

Δείτε την Νίνα Αγκνταλ μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο… να χορεύει με στρινγκ!

Share Twitter Η Νίνα Αγκντάλ δεν ανήκει στην κατηγορία των μοντέλων που με τις φωτογραφίες …