Βρετανία: Αστυνομικός πήγε να συλλάβει 16χρονο και την έκανε «μαύρη στο ξύλο»

Τις φωτογραφίες από τα τραύματα στο πρόσωπο της αστυνομικού έδωσε στη δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα. Η αστυνομικός, που δεν κατονομάζεται, θα χρειαστεί χειρουργείο μετά την επίθεση που δέχτηκε ενώ προσπαθούσε να βάλει χειροπέδες στον 16χρονο.

Ο δράστης της έριξε γροθιά στη μύτη, αφήνοντάς τη μέσα στα αίματα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Όπως ακούστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, η αστυνομικός αναγκάστηκε να μείνει τρεις μήνες εκτός δουλειάς εξαιτίας των τραυμάτων και ακόμα και σήμερα, τρεις μήνες μετά την επίθεση, δυσκολεύεται να αναπνεύσει κανονικά.

«Είμαι πολύ θυμωμένη που δέχτηκα τέτοια επίθεση την ώρα που απλώς έκανα τη δουλειά μου. Δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτό κάτι τέτοιο» είπε η αστυνομικός.

Μετά την επίθεση, η αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει τη μύτη της και το διάφραγμα. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και χρειάστηκε συνολικά 17 ράμματα.

Πηγή: Daily Mail

Check Also

Η Πελόζι ζητά τη δίωξη βουλευτών που ενδέχεται να βοήθησαν τους εισβολείς στο Καπιτώλειο

Share Twitter Οποιοδήποτε εκλεγμένο μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, που αποδειχθεί ότι βοήθησε τον όχλο υποστηρικτών …

Δύο χρόνια φυλάκιση 38χρονου Αυστριακού για ναζιστικό τατουάζ

Share Twitter Το Περιφερειακό Δικαστήριο της αυστριακής πόλης Κλάγκενφουρτ, πρωτεύουσας του ομόσπονδου κρατιδίου της Καρινθίας, …