Βραζιλιάνα οικιακή βοηθός έκλεψε 200.000 ευρώ και εξαφανίστηκε…

Ένας 61χρονος από τον Κάλαμο Λευκάδας κατήγγειλε για κλοπή 200.000 ευρώ μία εντυπωσιακή 37χρονη από τη Βραζιλία που είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό.

Ο 61χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου – Βόνιτσας όπου κατήγγειλε την κλοπή των χρημάτων από το σπίτι του, κατονομάζοντας ως ένοχη την 37χρονη, στην οποία είχε αναθέσει να καθαρίζει. Όπως είπε, η γυναίκα δεν του είχε δείξει ότι είχε άλλες προθέσεις, καθώς από την πρώτη στιγμή ήταν ευγενική και χαμηλών τόνων. Έπειτα από κάποιες εβδομάδες, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και της άφηνε τα κλειδιά του σπιτιού όταν εκείνος έφευγε για να πάει στη δουλειά του.

Ύστερα από μερικές ημέρες, η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα – που ενδεχομένως είχε συνεργούς με τους οποίους σχεδίαζε για αρκετό καιρό την κλοπή- έκανε το σπίτι φύλλο και φτερό.

Ενδεχομένως να είχε βρει από πριν την κρυψώνα μέσα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του 61χρονου και να περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει.

Η γυναίκα ανακάλυψε τον θησαυρό που θα της άλλαζε τη ζωή, άρπαξε τα χρήματα και έβαλε τα πάντα στη θέση τους, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης να μην καταλάβει αμέσως την κλοπή και εκείνη να κερδίσει χρόνο για να εξαφανιστεί από το νησί.

Όταν ο 61χρονος επέστρεψε στο σπίτι του και δεν βρήκε την 37χρονη να τον περιμένει άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Πήγε κατευθείαν στην κρυψώνα και διαπίστωσε με τρόμο ότι οι οικονομίες που έκανε μία ολόκληρη ζωή είχαν κάνει φτερά. Αμέσως, κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή εις βάρος της γυναίκας από τη Βραζιλία, η οποία αναζητείται.

Πηγή: Espresso

Check Also

Ελλάδα-«Ελ. Βενιζέλος»: Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι ξαπλωμένοι στο πάτωμα, με κουπόνια για φαγητό

Πρωτόγνωρες σκηνές εκτυλίχθηκαν τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το χάος στην Αττική Οδό, οι …

Ελλάδα: Πότε θα υποχωρήσει ο παγετός και τα φαινόμενα της κακοκαιρίας «Ελπίς»

Η σφοδρή χιονόπτωση αλλά και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μετέτρεψαν ένα μεγάλο τμήμα των δρόμων …