Βιετναμ: Επιβάτης κλωτσάει εργαζόμενη αεροδρομίου επειδή αρνήθηκε να βγάλουν μαζί selfie!

Η Le Thi Giang βρισκόταν στον χώρο του check in του αεροδρομίου της πόλης Tho Xuan, όταν την προσέγγισε μία παρέα τριών νεαρών επιβατών, ζητώντας της αρχικά σε ήρεμο ύφος μία αναμνηστική φωτογραφία.

Η 24χρονη εργαζόμενη δέχθηκε να ποζάρει με την παρέα των τριών νεαρών, όμως η απαίτηση ενός εκ των αντρών για μία ακόμη φωτογραφία, εκτράχυνε την κατάσταση.

Συναντώντας την άρνηση της εργαζόμενης η οποία υποστήριξε πως δεν είχε άλλο χρόνο στη διάθεσή της, καθώς ξεκινούσε η βάρδιά της, ένας εκ των νεαρών αντρών την κλώτσησε βίαια, σωριάζοντάς την στο έδαφος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων επιβατών.

Μάλιστα, το θράσος του άντρα ήταν τέτοιο, που δεν δίστασε να κινηθεί απειλητικά και να χτυπήσει τους υπαλλήλους φύλαξης που προσπάθησαν να υπερασπιστούν την εργαζόμενη, ενώ το περιστατικό έλαβε τέλος μετά την παρέμβαση αστυνομικών, που συνέλαβαν τόσο τον νεαρό νταή όσο και την παρέα του, απαγγέλοντάς τους κατηγορίες για επίθεση και διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας του αεροδρομίου.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, οι τρεις νεαροί είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ενώ το βίντεο από την στιγμή της επίθεσης κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Check Also

ΗΠΑ: Πελάτης του Salt Bae αρνήθηκε να πληρώσει υπέρογκο λογαριασμό..!

Share Twitter Πελάτης που επισκέφτηκε εστιατόριο του διάσημου Τούρκου χασάπη-σεφ Nusr-Et, γνωστού ως Salt Bae, …

Ρωσία: 13χρονη έμεινε έγκυος… από τον 10χρονο φίλο της!

Share Twitter Δεκατριάχρονη στη Ρωσία έμεινε έγκυος από 10χρονο αγόρι. Τα παιδιά φοιτούν σε διαφορετικά …