Βενιζέλος : Τρώμε τις σάρκες της ελληνικής πραγματικής οικονομίας

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, άσκησε δριμεία κριτική προς την κυβέρνηση  με αφορμή τις εξελίξεις στο Eurogroup, υποστηρίζοντας ότι “χάνουμε πολύτιμο εθνικό χρόνο και τρώμε, δυστυχώς, τις σάρκες της ελληνικής πραγματικής οικονομίας”, καθώς επίσης και ότι “δεν προσφέρουμε καμιά βοήθεια στους μικρομεσαίους, που έχουν ανάγκη, στους απλούς ανθρώπους που προσβλέπουν στο Κράτος”.

Αυτό τόνισε σε δήλωση που έκανε, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις εξελίξεις στο Eurogroup, προσερχόμενος στην παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Θανάση Διαμαντόπουλου “Ο κοινοβουλευτισμός της συγκυβέρνησης: Θεσμικό υπόστρωμα, λειτουργικές ιδιαιτερότητες και είδη”, στο Μέγαρο Μουσικής.

Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι “από εκεί που θα εμφανιζόταν μια κυβέρνηση ως απειλή για την Ευρώπη με ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα, εμφανίζεται αυτή τη στιγμή να είναι αντικείμενο “δουλέματος” από τους Ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους”.

“Δεν γίνεται έτσι η διαπραγμάτευση”, υποστήριξε και κάλεσε την κυβέρνηση να επανέλθει “στο σημείο, στο οποίο βρισκόμασταν πριν από τις εκλογές το ταχύτερο δυνατό και ας μπούμε επιτέλους σε μια συζήτηση επί της ουσίας, όπως την είχαμε προετοιμάσει”.

Check Also

Ελλάδα: Στο εδώλιο 80χρονη… γιατί δεν είχε κόψει τα νύχια στο γαϊδούρι της!

Share Twitter Με ποστάρισμα στο λογαριασμό του στο twitter ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Νικόλαος …

Αθήνα: Βρέθηκε βρέφος (4-5 ημερών) εγκαταλελειμμένο στο Πεδίον του Άρεως

Share Twitter Στο νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε νεογνό, το οποίο εντοπίσθηκε από περαστικούς εγκαταλελειμμένο στο Πεδίον …