Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η εξόρμηση για κυνήγι τσιχλών για πατέρα και γιο από το Λέπρεο Ηλείας , καθώς ο πρώτος κατέπεσε με το αυτοκίνητό σου σε μεγάλη χαράδρα στο δρόμο από Φιγαλεία προς Πετράλωνα και τελικά από καθαρή τύχη βγήκε σώος, αλλά με πολλαπλά τραύματα!
Σύμφωνα με το ilialive το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής καθώς ο 65χρονος πατέρας με το Ι.Χ. του ακολουθούσε το γιο του , ο οποίος πήγαινε με το δικό του όχημα για το κυνήγι στην ευρύτερη περιοχή.
Κάποια στιγμή ωστόσο ο 35χρονος γιος διαπίστωσε ότι ο πατέρας του δεν το ακολουθούσε και αποφάσισε να επιστρέψει προκειμένου να δει τι είχε συμβεί.
Σε κοντινή απόσταση είδε το αυτοκίνητο του πατέρα του να έχει πέσει στο γκρεμό. O 35χρονος γιος κατάφερε να τον ανασύρει και να τον μεταφέρει στο νοσκομείο οπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.