Βασιλικοί γάμοι στο Μπάκιγχαμ: Παντρεύεται τον Μάΐο, η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Βασιλικοί γάμοι: Παντρεύεται τον Μάΐο, η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Βασιλικούς γάμους θα γιορτάσει φέτος το Μπακιγχαμ. Μετά σάλο που προκάλεσε η φυγή των Sussex, Χάρι και Μέγκαν στον Καναδά και το σκάνδαλο με τον πρίγκιπα Άντριου έρχονται χαρές για τη Βασιλική οικογένεια.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της βασίλισσας και κόρη του Άντριου, παντρεύεται τον καλό της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι στις 29 Μαΐου.

Το ζευγάρι θα κρατήσει αναγκαστικά χαμηλό προφίλ και θα τελέσει τον γάμο χωρίς δημοσιότητα, λόγω και του σκανδάλου με τον πατέρα της νύφης. Άγνωστη παραμένει η εκκλησία που θα παντρευτεί το ζευγάρι. Η δεξίωση όμως θα γίνει με κάθε επισημότητα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η Βεατρίκη με τον μέλλοντα σύζυγο είναι αρραβωνιασμένοι εδώ και 8 μήνες, ενώ πριν τον αρραβώνα, που ανακοίνωσαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, ήταν μαζί 11 μήνες. Ο γαμπρός, ήδη πατέρας ενός παιδιού, έκανε πρόταση γάμου με δαχτυλίδι που εκτιμάται γύρω στις 100.000 λίρες.

Πολλοί εκτιμούν ότι παρά το σκάνδαλο, τη Βεατρίκη θα συνοδεύσει στην εκκλησία ο πατέρας της και ότι η αδελφή της, Ευγενία, θα παίξει ρόλο.

Η βασίλισσα, θέλοντας να τονώσει την εγγονή της παραχώρησε το Μπάκιγχαμ για τη δεξίωση.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη με το φιλανθρωπικό της ίδρυμα «The Big Change» πρόσφατα ανακοίνωσε μια σειρά από σχέδια και συνεργασίες, ενισχύοντας τα σενάρια περί αναβάθμισης τόσο της ίδιας όσο και της αδελφή της στη βρετανική μοναρχία, μετά και το Megxit.

Check Also

Γαλλία: Η χαμογελαστή 16χρονη που νικήθηκε από τον κορωνοϊό..! (Video)

Share Twitter Η ιστορία της 16χρονης Ζουλί, μαθήτριας Λυκείου, που δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει …

Μικραίνει η λίστα των χωρών που δεν έχουν κανένα κρούσμα κορωνοϊού…

Share Twitter Η πανδημία του κορωνοϊού έχει εξαπλωθεί σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς σύμφωνα …