Βασιλικοί γάμοι στο Μπάκιγχαμ: Παντρεύεται τον Μάΐο, η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Βασιλικοί γάμοι: Παντρεύεται τον Μάΐο, η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Βασιλικούς γάμους θα γιορτάσει φέτος το Μπακιγχαμ. Μετά σάλο που προκάλεσε η φυγή των Sussex, Χάρι και Μέγκαν στον Καναδά και το σκάνδαλο με τον πρίγκιπα Άντριου έρχονται χαρές για τη Βασιλική οικογένεια.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της βασίλισσας και κόρη του Άντριου, παντρεύεται τον καλό της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι στις 29 Μαΐου.

Το ζευγάρι θα κρατήσει αναγκαστικά χαμηλό προφίλ και θα τελέσει τον γάμο χωρίς δημοσιότητα, λόγω και του σκανδάλου με τον πατέρα της νύφης. Άγνωστη παραμένει η εκκλησία που θα παντρευτεί το ζευγάρι. Η δεξίωση όμως θα γίνει με κάθε επισημότητα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η Βεατρίκη με τον μέλλοντα σύζυγο είναι αρραβωνιασμένοι εδώ και 8 μήνες, ενώ πριν τον αρραβώνα, που ανακοίνωσαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, ήταν μαζί 11 μήνες. Ο γαμπρός, ήδη πατέρας ενός παιδιού, έκανε πρόταση γάμου με δαχτυλίδι που εκτιμάται γύρω στις 100.000 λίρες.

Πολλοί εκτιμούν ότι παρά το σκάνδαλο, τη Βεατρίκη θα συνοδεύσει στην εκκλησία ο πατέρας της και ότι η αδελφή της, Ευγενία, θα παίξει ρόλο.

Η βασίλισσα, θέλοντας να τονώσει την εγγονή της παραχώρησε το Μπάκιγχαμ για τη δεξίωση.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη με το φιλανθρωπικό της ίδρυμα «The Big Change» πρόσφατα ανακοίνωσε μια σειρά από σχέδια και συνεργασίες, ενισχύοντας τα σενάρια περί αναβάθμισης τόσο της ίδιας όσο και της αδελφή της στη βρετανική μοναρχία, μετά και το Megxit.

Check Also

Συνάντηση αλ Σίσι – Χάφταρ: Σχέδιο εκεχειρίας από τις 8 Ιουνίου

Share Twitter Συνάντηση αλ Σίσι – Χάφταρ: Σχέδιο εκεχειρίας από τις 8 Ιουνίου Ο Αιγύπτιος …

Κορωνοϊός: Προειδοποιεί για νέο κύμα του ιού, ο Πρόεδρος της Παγκόσμια Ιατρικής Ένωσης

Share Twitter Κορωνοϊός: Προειδοποιεί για νέο κύμα του ιού, ο Πρόεδρος της Παγκόσμια Ιατρικής Ένωσης …