Βασίλισσα Ελισάβετ, Γουίλιαμ και Κέιτ αγνόησαν επιδεικτικά Χάρι-Μέγκαν

Βασίλισσα Ελισάβετ, Γουίλιαμ και Κέιτ αγνόησαν επιδεικτικά Χάρι-Μέγκαν

Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ, έχει γίνει το ότι τουλάχιστον δημόσια δεν ευχήθηκαν στους Χάρι και Μέγκαν για την επέτειο των γάμων τους, η βασίλισσα Ελισάβετ αλλά ούτε και ο πρίγκηπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ.

Σε δράμα μετατρέπεται το «διαζύγιο» της βρετανικής οικογένειας με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, με τις δύο πλευρές μάλλον να βρίσκονται ακόμη πολύ μακριά από μία προσέγγιση.

Το τελευταίο επεισόδιο του ιδιότυπου αυτού «Game of Thrones» διαδραματίστηκε χθες, ανήμερα της δεύτερης επετείου γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, που υπό άλλες συνθήκες θα εορταζόταν με κάθε μεγαλοπρέπεια και την τήρηση του τυπικού πρωτοκόλλου ανταλλαγής ευχών δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου η βασιλική οικογένεια θυμάται κάθε είδους επέτειο, γιορτή ή εκδήλωση για να στείλει τις ευχές της.

Όμως ο γάμος των «άτακτων» Σάσεξ μάλλον ίσως να μην συγκαταλέγονται στα γεγονότα που θέλουν να θυμούνται, τόσο η Βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά ούτε και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Γι’ αυτό αγνόησαν πλήρως τη συγκεκριμένη ημερομηνία, μην έχοντας να ποστάρουν λέξη για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην πρώτη επέτειο του γάμου των Σάσεξ, η βασιλική οικογένεια είχε μεγαλοπρεπώς αναφερθεί στην επέτειο, δημοσιεύοντας μία τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού, να ανταλλάσσουν φιλιά έξω από την εκκλησία που παντρεύτηκαν, μετά την τελετή.

Στη δεύτερη επέτειο, απλώς δεν υπήρξε λέξη. Η βασίλισσα έκανε δύο αναρτήσεις, αλλά καμία από τις δύο δεν αναφερόταν στο πρώην βασιλικό ζεύγος. Η πρώτη αφορούσε το Chelsea Flower Show που πραγματοποιείται διαδικτυακά φέτος, και μάλιστα ανήρτησε και συνταγή γλυκού από τους βασιλικούς σεφ, και η δεύτερη αφορούσε την ανάγκη προστασίας των μελισσών.

Ωστόσο, δεν είχε παραλείψει να ευχηθεί για τα γενέθλια του Άρτσι, πριν λίγες ημέρες.

Καμία λέξη δεν υπήρξε ούτε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, που πάντως ήταν πιο τυπικοί στα γενέθλια του μικρού Άρτσι και του είχαν ευχηθεί –και πάλι μέσω Instagram-, αναρτώντας φωτογραφία από τη βάπτισή του.

Οι Κέιμπριτζ εστίασαν χθες στην εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία αλλά και στο Chelsea Flower Show.

Άγνωστο φυσικά παραμένει αν η βασική οικογένεια επέλεξε πιο δοκιμασμένες μεθόδους, ήτοι το τηλέφωνο, για να ευχηθούν στο ζευγάρι, αλλά κανείς δεν βάζει στοίχημα γι’ αυτό.

Check Also

Κορωνοϊός: Εβραίος εντατικολόγος έσωσε ασθενή με ναζιστικά τατουάζ…

Share Twitter «Όλοι μας ξέραμε ακριβώς τι σκέφτεται για μας»: ο εβραίος εντατικολόγος Τέιλορ Νίκολς, …

34χρονη Βρετανή που έκανε σεξ με 14χρονο: «Κάναμε σεξ… δεν τον ανάγκασα, ήταν πρόθυμος»

Share Twitter «Δεν αρνούμαι ότι κάναμε σεξ. Δεν τον εξανάγκασα, ανταποκρίθηκε με προθυμία… Είμαι βέβαιη …