“Βάφτισαν λύση την υπεκφυγή και τη γιορτάζουν” λέει ο Α. Τσίπρας

“Βάφτισαν λύση την υπεκφυγή και τη γιορτάζουν…” σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στις θριαμβολογίες της κυβέρνησης για την συμφωνία που επετεύχθη για την Ελλάδα στο Eurogroup.

“Το κούρεμα των μόλις 40 δισ. ευρώ. Και τους ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης 4,5% έως το 2020! Για να είναι τότε το δημόσιο χρέος στο 124% του ΑΕΠ. Δηλαδή, στο επίπεδο του 2009.

Στερούμενη σοβαρότητας και αξιοπιστίας, η συγκυβέρνηση υπονομεύει τον εαυτό της. Καλά κάνει… Δυστυχώς, όμως, υπονομεύει και τα συμφέροντα της χώρας. Αυτό και μόνον αρκεί για να φύγει. Το συντομότερο δυνατόν” υπογράμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε δηλώσεις του στα “ΝΕΑ” και κάλεσε την κυβέρνηση να πράξει το ελάχιστο πατριωτικό της καθήκον.

“Ελάχιστο πατριωτικό καθήκον μιας συγκυβέρνησης με λαϊκή εντολή την επαναδιαπραγμάτευση και την απαγκίστρωση από το Μνημόνιο είναι να μην αποδεχθεί την επανάληψη των ίδιων ολέθριων επιλογών.

Να μην αποδεχθεί το «πατριωτικό» πλιάτσικο στα υπολείμματα των αποθεματικών των Ταμείων για την επαναγορά ομολόγων. Ως προεκλογικό δώρο στην κυρία Μέρκελ” είπε χαρακτηριστικά.

Check Also

Μητσοτάκης: Αρχίζει τηλεφωνικές επαφές σε διεθνές επίπεδο για την Αγία Σοφία

Share Twitter Μητσοτάκης: Αρχίζει τηλεφωνικές επαφές σε διεθνές επίπεδο για την Αγία Σοφία Γύρο τηλεφωνικών …

Μαρί -11 Ιουλίου 2011: 9 χρόνια από τη τραγωδία που συγκλόνισε τη Κύπρο

Share Twitter 9  ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την φονική έκρηξη στη Ναυτική βάση Ευάγγελος …