Αυτοκτόνησε Ιταλίδα νοσηλεύτρια με κορωνοϊό… από φόβο ότι μετέδωσε σε άλλους!

Τραγωδία στην Μόντσα με την Ντανιέλα Τρέτσι να αυτοκτονεί ενώ ήταν σε καραντίνα.

Ο κορονοϊός αποδεκατίζει την Ιταλία και καταστρέφει την ψυχολογία όσων μένουν πίσω, καθώς ουδείς μπορεί να… χωνέψει αυτό που γίνεται στην γειτονική χώρα.

Πόσω μάλλον όταν ασχολείται με τον τομέα της υγείας και ζει από πολύ κοντά όλη αυτή την τραγωδία, με τα εκατοντάδες θύματα σε καθημερινή βάση.

Μία νοσηλεύτρια λοιπόν που είχε βρεθεί θετική στον Covid-19 και βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι της, αυτοκτόνησε και όλα δείχνουν οτι το έκανε λόγω του άγχους που την είχε καταβάλει μην τυχόν και είχε μεταδώσει τον ιό και σε άλλους.

Προς αυτή την κατεύθυνση τουλάχιστον δείχνει και η ανακοίνωση της Εθνικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτών της Ιταλίας (FNOPI) για την απώλεια της. «Αυτό που βίωνε την τελευταία περίοδο, έστω και αν δεν έχουν γινεί γνωστές όλες οι λεπτομέρειες, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή της. Συνάδελφοί που ήταν κοντά της, ανέφεραν πως όσο ήταν σε καραντίνα είχε στρεσαριστεί υπό τον φόβο να έχει κολλήσει και άλλους».

Το όνομά της ήταν Ντανιέλα Τρέτσι και εργαζόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Τζεράρντο της Μόντσα, το οποίο σηκώνει ένα αρκετά μεγάλο βάρος της πανδημίας.

Από τις 10 Μαρτίου, όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου Μάριο Αλπαρόνε, η 37χρονη ήταν σπίτι της.

Check Also

ΗΠΑ: Τίγρης σε ζωολογικό κήπο βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Share Twitter Μια τίγρης της Μαλαισίας στον ζωολογικό κήπο του Μπρονξ, είναι θετική στον κορονοϊό. …

27χρονη Βρετανή μετά από ατύχημα: «Κάθε φορά που κοιτάζομαι στον καθρέπτη ξεσπώ σε κλαματα»

Share Twitter Τον δικό της καθημερινό Γολγοθά βιώνει μια 27 δασκάλα της yoga, η οποία …