Αυτή είναι η φαινομενικά αθώα κίνηση με το τηλέφωνο που δείχνει ότι μπορεί να σας απατά..!

Μια Αυστραλή ψυχοθεραπεύτρια προειδοποίησε πως οι σύντροφοι που τοποθετούν τα τηλέφωνά τους ανάποδα σε ένα τραπέζι, μπορεί να προσπαθούν να κρύψουν κάτι, όπως μια απιστία.

Η Μελίσα Φεράρι, θεραπεύτρια ζευγαριών με έδρα το Σίδνεϊ, δήλωσε πως ενώ αυτή η φαινομενικά αθώα συνήθεια μπορεί να κρύβει κάτι άλλο, υπάρχουν κι άλλα σημάδια που μπορεί να παρατηρήσει κανείς πριν από την αλλαγή στην τοποθέτηση του κινητού τηλεφώνου με την όψη προς τα κάτω.

«Ένα τηλέφωνο που ξαφνικά τοποθετείται με την όψη προς τα κάτω μετά από χρόνια συμβίωσης με ένα άλλο άτομο, μπορεί να είναι ένας πιθανός συναγερμός» δήλωσε στο Whimn. «Η αλήθεια είναι πως όταν το τηλέφωνο μπει στο αθόρυβο και τοποθετηθεί ανάποδα, σημαίνει ότι πιθανότατα έχετε χάσει πολλά σημάδια που να μαρτυρούν την απιστία. Ένα σημαντικό εξ αυτών, είναι όταν ο σύντροφός σας αρχίσει να δείχνει αφηρημένος, να ενδιαφέρεται λιγότερο για εσάς, σαν να βρίσκεται αλλού».
Τι άλλο μπορεί να μαρτυρά πως σας απατά

Άλλα αξιοσημείωτα προβλήματα που πρέπει να προσέξετε θα ήταν εάν ο σύντροφός σας δείχνει λιγότερη αγάπη προς εσάς και να θέλει να κάνει πιο ανεξάρτητα πράγματα. Μπορεί επίσης, να αρχίσει να ενδιαφέρεται περισσότερο για την εμφάνισή του ή να θέλει λιγότερες σεξουαλικές επαφές μαζί σας.

Εάν τα σημάδια δείχνουν ξεκάθαρα ότι σας απατά, η ψυχοθεαραπεύτρια πιστεύει ότι η νορμάλ αντίδραση θα ήταν να αρχίσετε να τον κατασκοπεύετε, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να δείτε το τηλέφωνό του.

Η ιστοσελίδα που ασχολείται με τις εξωσυζυγικές σχέσεις, το Ashley Madison, διαπίστωσε πως το 56% των ατόμων που απατούν χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους πρώτα απ’ όλα όταν θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλους συντρόφους. Ακολούθως, το 44% χρησιμοποιεί email, το 20% επικοινωνεί σε ιστότοπους γνωριμιών, ακολουθούμενα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο 20% ενώ το 11% έχει ακόμη και ένα κρυφό τηλέφωνο.

Καθώς τα κινητά είναι ο νούμερο ένα τρόπος επικοινωνίας, έχει νόημα το γεγονός πως αυτοί που απατούν τους συντρόφους τους, θα προσπαθήσουν να αποκρύψουν τα εισερχόμενα μηνύματα ή τις κλήσεις από την σύζυγό τους. Ωστόσο, ορισμένοι δήλωσαν πως εάν το τηλέφωνό τους είναι στραμμένο προς τα κάτω, είναι γιατί απλά το έβαλαν έτσι και πως δεν έχει καμία υποκείμενη σημασία σε αυτό.

Check Also

Ένα άρθρο αφιερωμένο κυρίως… στους άνδρες!

Share Twitter Γράφει ο Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής Γιάννης Ξηντάρας  Ένα άρθρο αφιερωμένο κυρίως στους άνδρες. …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Αγαπητοί Κριοί, οι επιλογές που …