Αυτά τα ζώδια συγχωρούν… αλλά δεν ξεχνούν!

Πιστεύουν ότι αν τους βλάψεις, δε χρειάζεται να εκδικηθούν οι ίδιοι, θα το κάνει η ζωή για αυτούς. Θα σε συγχωρέσουν, αλλά δε θα λησμονήσουν ποτέ αυτό που τους έκανες. Και θα σε συγχωρέσουν, επειδή θεωρούν ότι αυτό τους προσδίδει μεγαλοψυχία, όχι επειδή πραγματικά πιστεύουν ότι το αξίζεις. Το αποτέλεσμα μετράει πάντως.

Πάμε να δούμε ποια είναι τα ζώδια που αν τα πειράξεις θα το θυμούνται αιώνια και πιστεύουν ότι γι αυτό το κακό που τους έκανες θα σε “εκδικηθεί” το κάρμα σου:

Iχθείς: Αν και με το poker face που διαθέτει δύσκολα μπορείς να καταλάβεις τι αισθάνεται, όταν τον πειράξεις θα δεις να συσπάται λιγάκι η ανέκφραστη μάσκα που έχει για φάτσα και να ξέρεις πως σε έχει ήδη γράψει στα μαύρα κατάστιχα του μυαλού του.

Λέων: Έβλαψες το βασιλιά; Πιθανόν να σε βρουν όλες οι πληγές του Φαραώ. Εκείνος δε θα έχει κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι του. Το σύμπαν θα έχει συνομωτήσει κατά σου.

Ζυγός: Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί στον εκπρόσωπό της αν τολμήσεις να του φερθείς άδικα. Εκείνος θα σε συγχωρέσει γιατί είναι υπεράνω. Εσύ θα υποστείς τις συνέπειες των πράξεών σου με ότι αυτό συνεπάγεται – έναν πέλεκυ στο κεφάλι σου-

Check Also

Τι θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι ανάλογα με το ζώδιο σου..!

Share Twitter Οι ανάδρομοι πλανήτες και οι εκλείψεις του Ιουνίου μας προετοιμάζουν για ένα καλοκαίρι …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  Κριός  Προκαλέστε τα όρια που έχετε …