Αυτά είναι τα ΜΟΝΑ φαγητά που πρέπει να τρώτε στο αεροπλάνο

Αυτά είναι τα ΜΟΝΑ φαγητά που πρέπει να τρώτε στο αεροπλάνο

Διάσημοι σεφ,  έχουν δηλώσει ότι δεν τρώνε ποτέ το φαγητό που σερβίρουν στα αεροπλάνα.

Όπως αναφέρουν, το φαγητό αυτό στην καλύτερη περίπτωση απλά… τρώγεται, ενώ στη χειρότερη είναι απαίσιο, μισό-μαγειρευμένο και βρώμικο.

Τα γεύματα παρασκευάζονται μαζικά, περίπου 12 με 72 ώρες πριν, ενώ δεν είναι απίθανο να κρατούνται στο ψυγείο έως και πέντε μέρες!

Και ειδικότερα ΜΗΝ πιείτε ούτε καφέ ούτε τσάι στο αεροπλάνο.

Κατά γενική ομολογία το φαγητό αεροπλάνου δεν έχει και την καλύτερη φήμη. Υπάρχει όμως τελικά κάτι που να τρώγεται τουλάχιστον πιο ευχάριστα; Όσο περίεργο και αν σάς φανεί, η απάντηση είναι θετική.

Σύμφωνα με τον Φριτζ Γκρος της LSG Sky Chefs Asia Pacific, το μυστικό, αν θες να φας ένα «καλό» γεύμα, είναι να επιλέξεις είτε ρύζι είτε κάποιο φαγητό κατσαρόλας (αρκεί να είναι στο μενού συμπληρώνουμε εμείς, γιατί δεν έχεις σε όλες τις εταιρίες δυνατότητα επιλογής…).

Ο ρόλος του Γκρος είναι να επιβλέπει την παρασκευή 30.000 γευμάτων αεροπλάνου για αεροπορικές όπως η British Airways και η United Airlines. Με τη ματιά του ειδικού, λοιπόν, επισημαίνει στο CNN ότι τα δύο αυτά φαγητά δεν αλλοιώνονται όσες φορές και αν ξαναζεσταθούν κάτι που δεν ισχύει για τα ζυμαρικά, τα οποία θα πρέπει να είναι μαγειρεμένα al dente για να είναι καλά.

Τέλος, ο Γκρος συμβουλεύει να αποφεύγονται όλα τα ζεστά ροφήματα αφού οι σωληνώσεις μέσα από τις οποίες τρέχει το νερό σπάνια καθαρίζονται.

«Φυσικά το πιο ασφαλές, 100%, θα ήταν να μην τρώτε τίποτα απολύτως» καταλήγει.

Check Also

Βραζιλία: Παρουσιαστής έπαιρνε LIVE συνέντευξη από υποψήφιο πρόεδρο… η γυναίκα του πέρασε γυμνή! (Video)

Share Twitter Λόγω κορονοϊού έπρεπε να δουλεύει απ’το σπίτι ο δημοσιογράφος Φάμπιο Πορσάτ. Μέχρι εδώ …

Λονδίνο: Άντρας κυκλοφορούσε γυμνός… μόνο με μια… μάσκα στα γεννητικά όργανα

Share Twitter Λονδίνο: Άντρας κυκλοφορούσε γυμνός… μόνο με μια… μάσκα στα γεννητικά όργανα Ο άντρας  …