Αυστραλία: Έκανε σεξ με τον σύζυγό της μπροστά στον γιο τους επειδή…

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου, όταν μια μητέρα αποκάλυψε σε ανάρτησή της στα social media ότι έκανε σεξ με τον σύζυγό της, ενώ το μωρό τους βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο.

Η Αυστραλή καλλιτέχνης Sally Mustang μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram εξηγώντας ότι «κάνει έρωτα» στον πατέρα του γιου της, ενώ το παιδί βρίσκεται στο δωμάτιο, και διερωτήθηκε γιατί κάτι «φυσικό» κρίθηκε απαράδεκτο από την κοινωνία.

Ορισμένοι από τους θαυμαστές της και άλλους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την επέκριναν, λέγοντάς της ότι είναι «ακατάλληλο» να υποβάλλονται τα παιδιά σε «θέματα ενηλίκων» και η ανάρτηση διαγράφηκε αργότερα.

Η Sally έκτοτε έδωσε μια απάντηση, υποστηρίζοντας ότι είναι «φυσικό» να έρχεται σε επαφή με τον σύζυγό της με το παιδί τους σε κοντινή απόσταση και κινήθηκε για να διευκρινίσει τι εννοούσε με τον «έρωτα που έκανε», όπως ανέφερε η Daily Star.

Είπε στους θαυμαστές της στο Instagram: “Γεια σε όλους, παρακαλώ σημειώστε ότι έχω δουλέψει και μελετήσει πολλά για το σεξ και το σεξουαλικό τραύμα.

Με κανέναν τρόπο, δεν υποβάλω τον γιο μου σε αυτό, οπότε αν είχατε μια σκληρή ιστορία όσον αφορά τη σεξουαλικότητα, λυπάμαι πραγματικά που συνέβη αυτό σε σας και σας στέλνω αγάπη από την καρδιά μου.

Καταλαβαίνω ότι οι ενστάσεις σας θα είναι βαθιές και πιθανώς καταδικαστικές για μένα.

Όταν λέω ότι κάνω έρωτα σημαίνει ότι φιλιέμαι, ότι κάνω μασάζ και ο,τιδήποτε εγώ και ο Μιτς ορίζουμε ως έρωτα μαζί.

«Όταν λέω ότι [ο γιος μου] ήταν παρών, εννοώ επίσης ότι κοιμάται, μετακινήθηκε στην άλλη πλευρά του κρεβατιού. (Αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι νέοι γονείς το έχουν κάνει αυτό ;! Φιλιά και αγκαλιές ενώ ο Bub κοιμάται).

«Θα μπορούσε να παίζει στο χαλί με τα παιχνίδια του, ενώ είμαστε μακριά στον καναπέ.

«Το σπίτι μας δεν διαθέτει δωμάτια που δεν είναι συνδεδεμένα, οπότε βασικά είμαστε σε ένα μεγάλο δωμάτιο στο σπίτι μας. (Δεν τον βάζουμε να μας παρακολουθεί καθόλου).

«Αυτό που εννοούσα κατά την ανάρτηση χθες το βράδυ είναι ότι ο ελεύθερος έρωτας πρέπει να μοιράζεται ελεύθερα, πρέπει να φιλάμε και να αγγίζουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα», πρόσθεσε.

Είπε ότι ήλπιζε ότι η ανάρτησή της θα «ενθάρρυνε την ελευθερία» μεταξύ άλλων γονέων, αλλά είπε ότι ζήτησε συγγνώμη αν έβλαψε τα συναισθήματα κάποιου.

Η Sally είπε ότι διέγραψε την ανάρτηση λόγω «κάποιας κακής ενέργειας» και επιθέσεων στην οικογένειά της.

Check Also

Έρευνα-κορωνοϊός: Οι μάσκες FFP2-KN95 ρίχνουν κάτω από 1% την πιθανότητα μόλυνσης

Οι μάσκες αυξημένης προστασίας FFP2 ή KN95, ιδίως αν εφαρμόζουν καλά στο πρόσωπο χωρίς να …

Ιαπωνία: Aλλαγές στο αμυντικό δόγμα – Εξετάζεται να μπορεί να πλήττει εχθρικές βάσεις

Η Ιαπωνία θα ενισχύσει τις αμυντικές της δυνατότητες και θα εξετάσει το ενδεχόμενο να μπορεί …