Ατάραχος στο Δικαστήριο ο 35χρονος – Ανανέωση κράτησης και αναγνωριστικές παρατάξεις

Ο καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στο Δικαστήριο όπου ανανεώθηκε για 7ή φορά και για άλλες 8 ημέρες το διάταγμα κράτησής του.

Ο 35χρονος φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλέιας, παρακολούθησε ατάραχος την δικαστική διαδικασία, απαντώντας μονολεκτικά με ένα «ναι» και ένα «μάλιστα».

Συμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές της πολύκροτης υπόθεσης έστησαν ξανά αναγνωριστικές παρατάξεις σε σχέση με υποψήφια θύματα του “Ορέστη” στις οποίες συμμετείχαν αλλοδαπές γυναίκες που φέρεται να προσέγγισε ο 35χρονος στην πλατεία Ελευθερίας, με το πρόσχημα να τους προσφέρει εργασία για να φροντίζουν την ανήμπορη γιαγιά του.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος της ανακριτικής ομάδας, υπαστυνόμος Γιωρκάτζης, μέχρι στιγμής ταυτοποιήθηκαν οι 5 σοροί εκ των 7 θυμάτων. λήφθηκαν 700 καταθέσεις, ενώ αναμένονται να ληφθούν άλλες 70.

Εκτελέστηκαν 9 εντάλματα έρευνας, παραλήφθηκαν 465 τεκμήρια, ενώ αναμένονται επιστημονικά αποτελέσματα από τα τρία οχήματα του υπόπτου.

Εκδόθηκαν νέα εντάλματα άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, ενώ διενεργήθηκαν έρευνες σε συγκεκριμένο προφίλ στο διαδίκτυο και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

 

Check Also

46 χρόνια από το προδοτικό πραξικόπημα, της 15ης Ιουλίου 1974

Share Twitter 46 χρόνια έχουν περάσει από τη μαύρη εκείνη μέρα του Ιουλίου Κανένας δεν …

Δ. Αγλαντζιάς: Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου εξήγγειλε την υποψηφιότητά του

Share Twitter Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου εξήγγειλε σήμερα την υποψηφιότητά του, για τη Δημαρχεία του Δήμου …