Αστρολογία – 17 Μαΐου: Μία ιδιαίτερα δυναμική μέρα – Ποια ζώδια επηρεάζονται

Αστρολογία – 17 Μαΐου: Μία ιδιαίτερα δυναμική μέρα – Ποια ζώδια επηρεάζονται

17 Μαΐου: Με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα είναι μια μέρα ιδιαίτερα δυναμική για σοβαρές αποφάσεις, για ισχυρές δεσμεύσεις, για επενδύσεις, για οικονομικά οφέλη, για συμπράξεις με «δυνατούς». Αν έχετε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο με θετικούς οικονομικούς όρους αυτή είναι η κατάλληλη μέρα, καθώς ταυτόχρονα θα βρίσκεται και η Αφροδίτη πάνω στον Βόρειο Δεσμό.

Όλοι μπορεί να επωφεληθούν, αλλά ακόμη περισσότερο Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου.

17 Μαΐου: Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας 

Είστε σε θέση να αξιοποιήσετε ένα βαθύτερο επίπεδο ενέργειας και αποφασιστικότητας.

Η προσωπικότητά σας είναι πιο ισχυρή τώρα, κάτι προφανώς υπέροχο αν πρέπει να κάνετε δυνατή εντύπωση σε κάποιους τομείς…όχι όμως σε περιπτώσεις που απαιτούν λεπτότητα και διακριτικότητα.

Η ικανότητά σας να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων είναι ιδιαίτερα σαφής και είναι δυνατόν να ανακαλύψετε μυστικά ή να φτάσετε στον πυρήνα ασυνείδητων προτύπων (δικών σας ή άλλων). Είναι μια στιγμή που η προσωπική σας παρουσία είναι πιο σημαντική από το συνηθισμένο…οπότε να προχωράτε αργά και συνετά μ’ αυτή τη διέλευση.

Ξαφνικά ίσως βρείτε το κουράγιο να ασκήσετε την προσωπική σας δύναμη σε μια κατάσταση που φαινόταν αποθαρρυντική. Από την άλλη πλευρά, αν εξακολουθείτε να αγωνίζεστε να μάθετε πώς να αποκτήσετε τη δύναμή σας, χωρίς να χρησιμοποιήσετε «πυρηνικές βόμβες» για να την επισημάνετε, ίσως νιώσετε λίγο συγκλονισμένοι μ’ αυτή τη διέλευση. Σ’ αυτήν την περίπτωση, κάντε μικρότερα βήματα και μην ωθείτε καταστάσεις.

17 Μαΐου: Μέγιστη επιμήκυνση του Ερμή

Αυτή είναι μια κλήση αφύπνισης! Πρέπει να γίνετε ανοιχτόμυαλοι για να μπορέσετε να δείτε κάτι που σας έχει διαφύγει μέχρι τώρα και αφορά τη ζωή, τον εαυτό ή την κατάστασή σας. Μπορεί να είναι μια συγκλονιστική αποκάλυψη που αλλάζει ολόκληρη την προοπτική σας … ή μπορεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη που προσθέτει μια νέα διάσταση, που δεν είχατε σκεφτεί. Ωστόσο εκδηλώνεται τώρα… και θα είστε σε θέση να δείτε την κατάστασή σας πιο καθαρά και αντικειμενικά.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά μέσα σας, μπορεί να δείτε σκέψεις, αντιλήψεις και εντυπώσεις που αντιστοιχούν στα εξωτερικά γεγονότα και συμμετέχουν στην ανταλλαγή. Τα e-mail, οι συζητήσεις μέσω Διαδικτύου και η αλληλεπίδραση με την τεχνολογία ενδέχεται να αποτελούν μέρος αυτής της διέλευσης. Η επικοινωνία μπορεί να είναι λίγο ασταθής ή απρόβλεπτη, οπότε προσέξτε να μην μιλάτε αδιάφορα ή απρόσεκτα. Ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα λόγια σας βγαίνουν διαισθητικά και αυθόρμητα.

17 Μαΐου: Η Σελήνη Εντός Ορίων

Η Σελήνη επιστρέφει Εντός Ορίων (In-B) σήμερα. Όταν το φεγγάρι είναι εκτός ορίων (OOB) η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι λίγο ασταθής, ή απομονωμένη. Μπορεί να είναι είτε μια ευπρόσδεκτη αλλαγή ή μια δύσκολη ενέργεια για να μπορέσετε να την αντιμετωπίσετε. Όταν η Σελήνη έρχεται εντός των ορίων, επιστρέφετε συνήθως στην κανονικότητά σας.

Αν το ταξίδι σας στο OOB ήταν αγχωτικό ή έντονο, μπορεί να βρείτε κάποια ανακούφιση τώρα που η Σελήνη επιστρέφει στο In-B ή είστε σε θέση να ενσωματώσετε στη ζωή σας ό, τι έχετε μάθει από την εμπειρία σας. Αν το ταξίδι σας στο OOB έμοιαζε σαν μια ευπρόσδεκτη ανάκαμψη από το καθημερινό άγχος ή τον «θόρυβο» του κόσμου γύρω σας, η επιστροφή στο In-B θα σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή. Η Σελήνη θα γυρίσει Εκτός Ορίων (OOB) σε περίπου 2 εβδομάδες.

17 Μαΐου: – Αφροδίτη σύνοδος

Η αγάπη, η ομορφιά και η χαρά σας, είναι εμφανή στους άλλους αυτήν τη στιγμή. Είστε πιο ελκυστικοί – τόσο στο σώμα όσο και στην προσωπικότητα. Θα μαγνητίσετε ό,τι επιθυμείτε σήμερα – απλώς προσέξτε αυτό που ζητάτε, γιατί μπορεί να το αποκτήσετε! Αυτό που σας προσελκύει μπορεί να είναι η υλική αφθονία, ο θαυμασμός και η εκτίμηση των άλλων στο πρόσωπό σας, ή μια αίσθηση ευεξίας που σας φέρνει σε όμορφη ισορροπία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που ξεκινάτε μια νέα σχέση, μια κοινωνική επαφή ή ένα ταξίδι για να κάνετε τον εαυτό σας ή τον κόσμο σας πιο όμορφο, στοργικό και ευγενικό. Στη χειρότερη περίπτωση- ή αν ισχύουν και άλλες αγχωτικές διελεύσεις- μπορεί να έχετε την τάση να δείχνετε υπερβολική επιείκεια.

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, αδράξτε με κάθε τρόπο την έναρξη της νέας εβδομάδας! Αυτή η στιγμή δράσης, είναι ιδανική για να δώσετε σάρκα και οστά στα όνειρά σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να κινηθείτε ευέλικτα και μεθοδικά, ώστε να διατηρήσετε τον έλεγχο σε όλους τους τομείς!

Ταύρος

Πολλές ευχάριστες εξελίξεις έρχονται στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας, αγαπητοί Ταύροι! Όλοι οι τομείς παίρνουν θετικό πρόσημο, τονώνοντας την αισιοδοξία σας και φέροντας την επιθυμητή ανακούφιση. Η ατμόσφαιρα είναι ώριμη για να διεκδικήσετε όσα θέλετε και να βάλετε σε σειρά τις υποθέσεις σας. Έχοντας την εύνοια των άστρων, δεν θα αφήσετε να σας πιέσει τίποτα δευτερεύον στο μέλλον!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, εστιάσετε στις εκκρεμότητές σας με την είσοδο της νέας εβδομάδας! Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις παλαιότερες αλλά και τις πρόσφατες, χωρίς πίεση και πανικό. Με καλύτερη οργάνωση και θέτοντας προτεραιότητες, θα ανταπεξέλθετε πιο εύκολα απ’ όσο νομίζετε!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, δώστε προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σας στην αρχή της νέας εβδομάδας! Οι προοπτικές τους λαμβάνουν αίσιο πρόσημο, τόσο για να επανασυνδεθείτε με παλαιότερους γνωστούς όσο και για νέες επαφές. Προσεγγίστε άτομα με ισχύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευρύνετε τον κύκλο σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις γνωριμίες, ώστε να επιλύσετε προβλήματα και να ανελιχθείτε στον τομέα σας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, κάπως δύστροπη θα είναι η ατμόσφαιρα στην έναρξη της νέας εβδομάδας… Γι’ αυτό πρέπει να αντισταθείτε στη νευρικότητα, ώστε να μην βυθιστείτε σε έναν αντιπαραγωγικό λήθαργο! Προσπαθήστε να πάρετε δραστικές αποφάσεις και να κάνετε καίριες κινήσεις, που θα σας διασφαλίσουν ένα πιο λαμπρό μέλλον. Θα ωφεληθείτε αν διαθέσετε ποιοτικό χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε, μιας και θα μειώσετε την ένταση και το άγχος σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, δεν θα κυλήσουν όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει στην αρχή αυτής της εβδομάδας… Αλλά δεν πρέπει να αποθαρρυνθείτε ή να πανικοβληθείτε. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί για να προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω σας. Με ευελιξία και ετοιμότητα έναντι όποιων προβλημάτων προκύψουν, έχετε τα φόντα να αναδειχθείτε νικητές σε αυτή την προκλητική φάση!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, δείτε κατάματα τις όποιες προβληματικές καταστάσεις σας στην αρχή της νέας εβδομάδας! Τώρα πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, να χειριστείτε κάθε πρόκληση τη στιγμή που προκύπτει. Να διαθέτετε τον χρόνο και την ενέργεια που πρέπει, για να κινήστε με ψυχραιμία και χωρίς πίεση. Αξιοποιήσετε τις δεξιότητές σας και θα ανταπεξέλθετε γρήγορα, για να αφιερώσετε μετά χρόνο στον εαυτό σας. Πρέπει να χαλαρώσετε, να κοιτάξετε ξανά τη ζωή με αίσια ματιά και να αποφύγετε στο μέλλον τα ίδια λάθη!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, έχετε πάρει την πιο αποδοτική πορεία για τη ζωή σας! Σας το διαβεβαιώνει η ατμόσφαιρα στην αρχή της νέας εβδομάδας, που σας φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Γι’ αυτό δεν πρέπει να δώσετε σημασία σε κακοπροαίρετα και αρνητικά σχόλια τρίτων: Η πρόθεσή τους είναι να αποτύχετε και να παρεκκλίνετε από τους στόχους σας. Εσείς διατηρήστε την πίστη στον εαυτό σας, εστιάστε στα ζητούμενά σας και σύντομα θα υλοποιήσετε όσα λαχταράτε!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δώστε σημασία στα τεκταινόμενα στην αρχή της εβδομάδας… Κάποιες συγκυρίες θα σας δυσκολέψουν να οργανωθείτε και να βάλετε τις υποχρεώσεις σας σε σειρά! Είναι λογικό η ατμόσφαιρα να σας προκαλεί νευρικότητα και απογοήτευση. Αλλά αν συγκεκριμένες καταστάσεις δεν βελτιώνονται ούτε διαφαίνεται κάποια πρόοδό τους, αλλάξτε τακτική. Είναι καλύτερο να τις αναπροσαρμόσετε, αντί να τους εναντιώνεστε ή να ταλαιπωρήστε προσπαθώντας το ακατόρθωτο. Αποφύγετε την μεγάλη πίεση παίρνοντας λίγη απόσταση από πρόσωπα και πράγματα… Έτσι δεν θα έρθετε σε σύγκρουση με τους δικούς σας ανθρώπους, ξεσπώντας αδίκως πάνω τους!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, δώστε προτεραιότητα σε όσα σας ευχαριστούν στην αρχή της εβδομάδας! Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για να τονώσετε τη διάθεσή σας και να διατηρήσετε μια πιο αισιόδοξη οπτική. Αυτά είναι καίρια εργαλεία για να σημειώσετε πρόοδο και να υλοποιήσετε τους στόχους σας, ειδικά αν κάποιοι έχουν βαλτώσει. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σας θα αυξάνονται σταδιακά, βγάζοντάς σας από κάθε δυσχερή συγκυρία!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, προσέξτε τα θέματα της καθημερινότητας με την έναρξη της νέας εβδομάδας! Ίσως εκεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες και να μην κυλήσουν όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει. Οπλιστείτε με υπομονή και διπλωματική διάθεση, κινηθείτε διακριτικά. Έτσι θα παραμείνετε υπό έλεγχο σε κάθε διάλογο που πρέπει να κάνετε, αποφεύγοντας τις πιθανές παγίδες και τις εντάσεις. Με μια θετική και ήρεμη προδιάθεση, θα δείτε ότι όλα θα πάρουν αίσιο πρόσημο!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, ασχοληθείτε με τις προβληματικές πτυχές της ζωής σας στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας! Η διευθέτηση όσων σας πιέζουν, είναι η καλύτερη πρακτική για να απαλλαγείτε από αυτά και να περάσετε στο σχεδιασμό του μέλλοντός σας. Μόλις βρείτε την ισορροπία σας, κάντε ένα διάλειμμα για να αποτιμήσετε τη θέση σας. Κοιτάξτε ρεαλιστικά τα δεδομένα σας και ορίστε τη νέα σας κατεύθυνση. Έτσι θα νιώσετε περισσότερη σιγουριά για τις πραγματικές σας ανάγκες και θα προχωρήσετε δυναμικά μπροστά!

Check Also

Ζώδια – Προβλέψεις: Μία ασυνήθιστη ευπρόσδεκτη εξέλιξη

Ζώδια – Προβλέψεις: Μία ασυνήθιστη ευπρόσδεκτη εξέλιξη Κριός  Αν οι ευθύνες ή οι υποχρεώσεις αυξάνονται, …

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριός  Αυτή την εβδομάδα, αφήνοντας το παλιό, καλωσορίζετε το νέο. …