Αστρολογία: Καλοκαίρι 2019 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Καλοκαίρι 2019 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, πρέπει να δώσετε σημασία σε ένα σημαντικό γεγονός αυτό το καλοκαίρι. Αυτό θα αφορά τη ζωή ενός ατόμου του στενού σας κύκλου, σχετικά με μια γιορτή ή μια επέτειο. Δεν αποκλείεται να πρόκειται και για έναν γάμο, γιατί θα λάβετε μια σχετική πρόσκληση!

Ένα χρηματικό ζήτημα που έχει χρονίσει σας απασχολεί έντονα, γιατί έχει συναντήσει αρκετές δυσκολίες. Μέσα στο καλοκαίρι θα ανακουφιστείτε επί αυτού, παρά το ότι είχατε χάσει κάθε ελπίδα να το εισπράξετε. Στη γενικότερη οικονομική σας κατάσταση θα βιώσετε πιέσεις.

Επειδή θα προκύψουν απρόβλεπτες δαπάνες, προσέξτε να μην είστε εριστικοί και προκαλέσετε διαμάχες ή συγκρούσεις!

Να δώσετε περισσότερη σημασία σε ένα παιδί ή νεαρό άτομο του οικογενειακού σας κύκλου στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αναμένεται μια αλλαγή στη ζωή του, από κάποιες εξετάσεις ή ένα θέμα υγείας. Δεν υπάρχει λόγος να θορυβηθείτε ή να πανικοβληθείτε, γιατί η έκβαση θα είναι θετική. Ευχάριστες ειδήσεις σας αναμένουν και από μια γέννηση, που ήταν πολυαναμενόμενη!

Να ξέρετε ότι το τρίμηνο του θέρους θα είστε υπερβολικά ευαίσθητοι και νευρικοί. Θα σας απογοητεύσουν κινήσεις ή ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, από ένα άτομο που δείξατε εμπιστοσύνη. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα υπάρξουν και στον φιλικό σας κύκλο. Η πιο ευχάριστη είδηση για το καλοκαίρι του 2019, αφορά τους αδέσμευτους Κριούς: Είναι καλή περίοδος για ρομαντικές γνωριμίες και την έναρξη μιας νέας σχέσης!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, το καλοκαίρι του 2019 θα είστε επιφορτισμένοι με οικονομικά θέματα. Θα έχετε να επιλύσετε σημαντικά και επείγοντα προβλήματα αυτού του τομέα. Δεν αποκλείεται να ενέχουν και άλλα άτομα του ευρύτερου οικογενειακού σας κύκλου. Τα άστρα σας συστήνουν να αποφύγετε τον πανικό: Δεν θα συναντήσετε πολλές δυσκολίες στους χειρισμούς σας, ειδικά αν δράσετε με ρεαλισμό!

Καλές εξελίξεις θα έχουν υποχρεώσεις που αφορούν περιουσιακά ή συνταξιοδοτικά θέματα, όπως και αν ενοικιάζετε ακίνητα. Γενικότερα, ό,τι σχετίζεται με πρόσθετες πηγές εισόδων σας!

Μέσα στο καλοκαίρι θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε μια ιδέα σας, εξαιτίας απρόβλεπτων συγκυριών. Από αυτή την ιδέα προσδοκούσατε επιπλέον έσοδα για τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Επίσης, ενδέχεται να σας ανησυχήσει κάτι στον εργασιακό χώρο. Θα αφορά την επαγγελματική σας σχέση με έναν συνεργάτη, συνάδελφο ή πελάτη.

Ίσως να προκύψει ένα πρόβλημα υγείας σε ένα άτομο από το συγγενικό σας περιβάλλον. Θα απαιτήσει προσεκτική φροντίδα μέχρι την τελική θεραπεία. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί έναντι ατόμων του οικογενειακού σας κύκλου: Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν ή να σας εξαπατήσουν!

Το φετινό καλοκαίρι θα κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι, που θα ενέχει πολλά και έντονα συναισθήματα. Κάποια από αυτά θα γίνουν αφορμή για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας μέσα στους επόμενους μήνες!

Παράλληλα, ενδέχεται να έχετε μια απρόσμενη συνάντηση ή να μάθετε ειδήσεις που θα αφορούν μια σχέση σας από το παρελθόν. Ωστόσο, δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι στη ζωή σας εξαιτίας αυτού!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, σας αναμένει ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό καλοκαίρι. Σε αυτό θα συμβάλλουν ειδήσεις και γεγονότα ή φιλοξενούμενοι στο σπίτι σας. Πολλοί θα χαρείτε από μια γέννηση στον στενό σας κύκλο.

Αν υπάρξουν κάποιες δυσχερείς στιγμές στο σπιτικό σας, θα αφορούν αγορές που κάνατε τον τελευταίο καιρό. Επίσης, ενδέχεται να υπάρξουν απρόβλεπτα έξοδα για ένα άτομο της οικογένειάς σας. Δεν διαβλέπεται να αντιμετωπίσετε άλλα εμπόδια ή δυσκολίες όσο αφορά τα οικονομικά σας!

Το τρίμηνο του θέρους ενδείκνυται για να κλείσετε συμφωνίες και συμβόλαια, γιατί θα σας επιφέρουν αρκετά κέρδη τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, αναμένεται να σας απογοητεύσει ένα άτομο, με την κακή του συμπεριφορά και τα άδικα λόγια του.

Ανέλπιστες και ευχάριστες θα είναι οι εμπειρίες σας στον ερωτικό τομέα αυτό το καλοκαίρι. Όσοι Δίδυμοι είστε αδέσμευτοι, θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες. Μην περιορίσετε τον εαυτό σας, θέτοντας στεγανά στα ζητούμενά σας. Αφήστε τη Μοίρα να δράσει όπως ξέρει!

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην πορευτείτε με συγκεκριμένες προσδοκίες στις σχέσεις που θα δημιουργήσετε. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε προοπτική μόνο τον γάμο. Ξεκινήστε με το στήσιμο μιας καλής φιλίας – και τα υπόλοιπα θα πάρουν φυσικά την πορεία τους. Ό,τι αφορά την αγάπη, θα εξελιχθεί με τον δικό της τρόπο μέσα στο καλοκαίρι!

Οι άντρες Δίδυμοι θα απολαύσετε ένα σημαντικό υλικό απόκτημα. Θα κάνετε και ένα ταξίδι, που θα αφορά τη σύντροφο ή τη σύζυγό σας. Οι γυναίκες Δίδυμοι καλείστε να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει αυτό το καλοκαίρι. Οι πιο ευχάριστες εμπειρίες σας θα αφορούν έναν αρραβώνα ή γάμο, που θα ενέχει τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ευχάριστες εκπλήξεις σας αναμένουν μέσα στο καλοκαίρι του 2019! Θα έρθουν από ένα ιδιαίτερο γεγονός, στη ζωή ενός ατόμου του στενού σας κύκλου. Θα είναι μια περίσταση χαράς και περηφάνιας, από μια επιτυχία ή μια σημαντική αλλαγή στη ζωή του!

Θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις και για μια γέννηση ή για ένα παιδί του στενού σας κύκλου. Κάποιοι θα σχεδιάσετε μια συνάντηση ή επίσκεψη, σε σχέση με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Επίσης, θα λάβετε πρόσκληση για μια ιδιαίτερη περίσταση στη ζωή ενός φιλικού σας ατόμου, που θα απαιτεί ένα εξίσου ιδιαίτερο δώρο. Οι άντρες Καρκίνοι θα πάρουν χαρά με ένα ταξίδι, που θα αφορά μια πρόσκληση ή εξελίξεις από μακριά!

Το καλοκαίρι θα υπάρξουν επιπλοκές στην εξέλιξη ενός δικαστικού ή νομικού θέματος. Ίσως να προκύψει μια διαφωνία ή άλλου τύπου δυσκολία στην πρόοδό του.

Το τρίμηνο του θέρους θα σας γίνει μια πρόταση επαγγελματικού περιεχομένου που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Παρά το δέλεαρ, τα άστρα σας συνιστούν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις!

Θα λάβετε σημαντική στήριξη ή άλλου τύπου βοήθεια, από ένα άτομο που κατέχει καίρια θέση σε ένα επαγγελματικό ή κυβερνητικό πόστο.

Μια σημαίνουσα επιτυχία καριέρας θα σημειώσουν οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα σας εκπλήξουν ευχάριστα κάποια χρήματα που δεν αναμένατε!

Λέων 

Αγαπητοί Λέοντες, το φετινό καλοκαίρι θα αποτελέσουν έμπνευση για εσάς οι καινούργιες ιδέες και ελπίδες! Σε αυτό θα συμβάλει πολύ μια νέα γνωριμία ή ένας παλιός φίλος. Αν έχετε νομικές ή δικαστικές υποθέσεις, θα έχουν αίσιες εξελίξεις!

Η Μοίρα θα σας παράσχει ευκαιρίες να γνωρίσετε και να εξερευνήσετε άτομα διαφορετικών εθνικοτήτων, που ζουν στη χώρα σας ή στο εξωτερικό.Μέσα στο καλοκαίρι θα βιώσετε πολλά και όμορφα συναισθήματα, σε σχέση με μια καινούργια ρομαντική ή επαγγελματική γνωριμία.

Αν βρίσκεστε σε στάδιο αλλαγών στην προσωπική σας ζωή, να ξέρετε ότι οι εξελίξεις θα είναι αργές και ενίοτε έντονα συγκινησιακές. Ωστόσο, μόνο με αυτό τον τρόπο θα μάθετε να είστε υπομονετικοί και να αποδέχεστε ότι κάποια πράγματα είναι προδιαγεγραμμένο να συμβούν έτσι!

Ενδέχεται να προκύψουν κάποια προβλήματα στο σπιτικό σας ή σε σχέση με κάποια ακίνητά σας. Ίσως να έχετε νοικιάσει ή παραχωρήσει χώρους για χρήση από άλλους, και να υπάρξουν δυσχέρειες. Προετοιμάστε εγκαίρως κάθε σημαντικό έγγραφο ή συμβόλαιο που μπορεί να χρειαστείτε αυτή την περίοδο. Επίσης, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τις αγορές ακριβών ειδών. Να τις κάνετε μόνο αν σας αναγκάσει η αναγκαιότητά τους!

Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα επηρεαστούν κάποιες στιγμές από εξωγενείς παράγοντες, όπως οι συγγενείς ή οι φίλοι σας.Προσπαθήστε να καταγράφετε κάθε παράξενο ή ανεξήγητο όνειρο που θα δείτε στη διάρκεια του τριμήνου του θέρους!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, το φετινό καλοκαίρι πρέπει να το αφιερώσετε στην επίλυση κάποιων σοβαρών προβλημάτων στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Πρέπει να έχετε τελειώσει με αυτά πριν φτάσει το φθινόπωρο, που καινούργιες καταστάσεις θα απαιτήσουν την προσοχή σας!

Κατά το τρίμηνο του θέρους θα έχετε πολλές συναντήσεις και διαβουλεύσεις. Θα αφορούν κυρίως σημαντικά θέματα μετρητών, είτε πληρωμές, αγορές και πωλήσεις. Σε γενικές γραμμές, αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και τον σχεδιασμό σας για το μέλλον!

Ίσως να υπάρξει ένταση ή ανησυχία, για ένα γεγονός στη ζωή ενός συγγενικού ή φιλικού σας ατόμου. Να ξέρετε ότι θα υπάρξει αίσια έκβαση, γι’ αυτό θα χρειαστεί μόνο υπομονή και ψυχραιμία.

Επίσης,θα σας χαροποιήσει η είδηση για μια εγκυμοσύνη ή μια γέννα. Μια έκπληξη σας αναμένει, που θα σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Θα έχει μια απρόσμενη ευκαιρία να κάνει μια καίρια αλλαγή, που θα αφορά την μόρφωση ή την εκπαίδευση ή την καριέρα του!

Θα έχετε προσέγγιση από ένα άτομο που είχατε χάσει κάθε ελπίδα να επικοινωνήσει ξανά μαζί σας. Οι γυναίκες Παρθένοι να αναμένουν μια σημαντική αγορά ή γνωριμία μέσα στον καλοκαίρι. Οι άντρες Παρθένοι θα ωφεληθούν με απρόσμενες ευκαιρίες ή εύνοια της τύχης!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς. Θα σας δώσει την ευκαιρία να ωριμάζετε ως άτομα, να διαμορφώσετε ξεκάθαρους στόχους και σχέδια για το μέλλον σας.

Αυτά θα καταστούν δυνατά χάρη στις συναντήσεις και τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε, είτε με την απόκτηση επιπλέον γνώσεων και δεξιοτήτων.

Πριν φτάσει το φθινόπωρο, θα σας διέπει η βεβαιότητα και η αυτοπεποίθηση ότι είστε πλέον διαφορετικοί: Ότι έχετε βιώσει σημαντικές αλλαγές!

Στη διάρκεια του τριμήνου του θέρους θα καταφέρετε να επιδείξετε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας. Έτσι θα εξελίξετε έναν προσωπικό, διανοητικό ή επαγγελματικό στόχο σας. Είναι η ιδανική στιγμή να γνωστοποιήσετε τα ταλέντα σας, χωρίς απαραίτητα να εμπλέκονται υλικοί παράγοντες.

Για όσους Ζυγούς είστε αδέσμευτοι, το καλοκαίρι θα σας φέρει έναν καινούργιο έρωτα. Ωστόσο, η εξέλιξή του εξαρτάται από τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του καθενός. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν δύσκολες στιγμές στο οικογενειακό ή οικιακό σας περιβάλλον. Θα αφορούν κάποιου είδους χωρισμό, την ανάγκη λήψης μιας σκληρής απόφασης ή μια αλλαγή που δεν νιώθετε έτοιμοι να κάνετε.

Αυτή την περίοδο θα έχετε μια δυσάρεστη σύγκρουση με ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος. Το πιο πιθανό είναι να αφορά χρήματα ή σύγκρουση συμφερόντων. Αυτή θα είναι και μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις αυτής της περιόδου: Η εμπλοκή σε μια διαφωνία που είναι δύσκολο να προβλεφθεί. Αν αφορά την επίλυση ενός προβλήματος, κατά πάσα πιθανότητα θα δημιουργήσει ένα πρόσθετο!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, το φετινό καλοκαίρι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οικονομικά θέματα. Ίσως να έχετε ανάλογες δεσμεύσεις ή συμπράξεις με συγγενείς ή συνεργάτες. Θα απαιτούν περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες, αν σχετίζονται με έγγραφα ή συμβόλαια.

Σας αναμένει μια εξαιρετικά αίσια οικονομική συγκυρία, που θα σας επιφέρει κέρδος ή πλεονέκτημα σε έναν σημαντικό επαγγελματικό τομέα. Να ξέρετε ότι αυτή την περίοδο θα βιώσετε πολλά γεγονότα που θα ενέχουν γυναίκες. Αυτές θα αναμιχθούν στη ζωή σας ποικιλοτρόπως, με θετική επήρεια στις αποφάσεις σας ή τα θέματα καριέρας!

Να είστε προσεκτικοί με τις διαμάχες στον εργασιακό σας χώρο. Μια απρόσμενη ένταση μπορεί να μετατραπεί σε έντονη σύγκρουση, που να σας εκθέσει σε προϊστάμενους ή πελάτες. Τα άστρα σας συστήνουν να μην επιτρέψετε να πάρουν έκταση, κυρίως γιατί θα χάσετε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας!

Μέσα στο καλοκαίρι θα σας ευχαριστήσει η είδηση για μια γέννηση ή κάποια συνάθροιση που θα σχετίζεται με μια γυναίκα. Αυτά τα γεγονότα θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις ανάμεσα στις διαφορετικές γενιές της οικογένειάς σας. Επίσης, να αναμένετε μια πρόσκληση από φίλους ή καινούργιες γνωριμίες.

Όσοι Σκορπιοί είστε δεσμευμένοι, το τρίμηνο του θέρους να αναμένετε πολλές ρομαντικές περιπέτειες με το ταίρι σας. Όσοι Σκορπιοί είστε αδέσμευτοι, θα κάνετε αρκετές ιδιαίτερες γνωριμίες. Θα συναντήσετε άτομα από το παρελθόν σας, από το φιλικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον. Δεν αποκλείονται ειδήσεις ή προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν… Ωστόσο, θα είναι συνετό να ερευνήσετε το υπόβαθρό τους πριν πάρετε αποφάσεις ή τις μοιραστείτε με άλλους!

Τοξότης 

Αγαπητοί Τοξότες, να είστε προετοιμασμένοι για έναν αποχωρισμό αυτό το καλοκαίρι. Ένα άτομο του στενού σας κύκλου θα ξεκινήσει μια καινούργια ζωή, σε άλλο σπίτι ή άλλη πόλη ή και άλλη χώρα. Αυτό το διάστημα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή στα παιδιά σας. Αφιερώστε τους χρόνο για συζητήσεις και κοινές δραστηριότητες, γιατί θα σας έχουν περισσότερη ανάγκη!

Μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξουν ποικίλες αλλαγές στις προσωπικές σας σχέσεις. Εσείς θα λαχταράτε να γίνουν, εξαιτίας ανθρώπων που σας δημιουργούν ένταση ή προκαλούν συχνές συγκρούσεις. Φροντίστε να μην επιτρέψετε σε κανέναν, να προσπαθήσει έστω να αποσπάσει κέρδη από την δική σας ευμάρεια!

Αυτή την εποχή θα βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός, που θα αφορά την προσωπική ζωή ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας. Το καλοκαίρι ενδείκνυται για την ολοκλήρωση νομικών ή δικαστικών υποθέσεων, όπως και τον χειρισμό εγγράφων οικογενειακού ενδιαφέροντος. Επίσης, θα ευνοηθεί η επίλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων, που αφορούν πληρωμές ή ανάλογα έγγραφα. Ίσως να σας λυπήσει η είδηση για απώλεια χρημάτων ή μια αποτυχία, ενός ατόμου του ευρύτερου κύκλου σας.

Κάποια έξοδα που θα προκύψουν μέσα στο καλοκαίρι, θα αφορούν επισκευές ή ανακαίνιση του σπιτικού σας. Θα υπάρχει και η ανάγκη να γίνουν κάποιες αγορές ειδών ή εξοπλισμού. Οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τις φιλοδοξίες τους και να υπερασπιστούν τους στόχους τους!

Να ξέρετε ότι το καλοκαίρι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να υλοποιήσετε μια ιδέα ή ένα εγχείρημα εξέχουσας σημασίας. Μην αναμένετε ότι όλα τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα χαρούν από αυτό… Αλλά μην πτοηθείτε, χωρίς να απορρίψετε τις συμβουλές ή την κριτική τους!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, το καλοκαίρι σας αναμένεται να στιγματιστεί από την ποικιλία των συναισθημάτων σας για ένα ταξίδι. Μπορεί να γίνει για ψυχαγωγία ή τουρισμό, είτε να συνδέετε με την δουλειά και τα σχέδιά σας για το μέλλον!

Πάντως θα έχετε πολλές ευχάριστες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις, με άτομα του οικογενειακού ή του φιλικού σας κύκλου. Δώστε το ελεύθερο στον εαυτό σας να σχετιστεί με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους: Θα αφήσουν αποτυπώματα με διάρκεια πίσω τους, σε επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων!

Μέσα στο καλοκαίρι θα σας χαροποιήσουν ειδήσεις για ένα άτομο που ζει μακριά σας. Επίσης, θα προκύψουν σημαντικά γεγονότα σε επίπεδο καριέρας, ακόμα και σε επίπεδο να αλλάξετε επάγγελμα ή δημόσιες δράσεις.

Η περίοδος ενδείκνυται για να αιτηθείτε μιας νέας θέσης στο εργασιακό σας περιβάλλον, είτε να αναζητήσετε καινούργια δουλειά. Αυτές οι αλλαγές θα σας φέρουν επιτυχίες σε πιο μακροπρόθεσμο ορίζοντα, γι’ αυτό πρέπει να έχετε υπομονή!

Το τρίμηνο του θέρους θα βρίσκεστε εύκολα εν μέσω συγκρούσεων: Ίσως δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας είναι διεφθαρμένα και εκδικητικά. Παράλληλα, τώρα θα καταφέρετε να ξεφορτωθείτε είδη ή ακίνητα που δεν χρειάζεστε. Θα τα πουλήσετε ή θα παραχωρήσετε τη χρήση τους σε άλλους!

Αυτή η εποχή ενδείκνυται για συναθροίσεις στο σπίτι σας, ακόμα και άνευ αιτίας. Θα έχετε μια συζήτηση με μια γυναίκα, για σημαντικά οικονομικά ή περιουσιακά θέματα. Επίσης, σας αναμένουν ευχάριστες ειδήσεις για τη ζωή φίλων ή γειτόνων!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, το φετινό καλοκαίρι σας αναμένουν δυναμικά γεγονότα! Πολλές φορές μπορεί και να δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τι ακριβώς τεκταίνεται γύρω σας. Ωστόσο, κάποιες ανέλπιστες συγκυρίες θα σας υποδείξουν ότι δεν φανήκατε αρκούντως πρακτικοί:

Από την έναρξη αυτής της χρονιάς, δεν αναζητήσατε τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις σε κάποια προβλήματα. Η επίλυσή τους τώρα θα είναι πιο επίπονη ή θα έχει κάποιο κόστος!

Πολλοί Υδροχόοι θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο ή να αναλάβετε ένα διοικητικό πόστο με περισσότερες ευθύνες. Θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες, με γνώμονα τα κοινά ενδιαφέροντα και τους στόχους. Αυτά τα άτομα θα σας φορτίσουν με αίσια ενέργεια και θα ανορθώσουν τις ελπίδες σας!

Μέσα στο καλοκαίρι θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν, σε φιλικό επίπεδο. Μπορεί να πρόκειται για πρώην ταίρι ή πρώην σύζυγο. Παράλληλα, να είστε συνετοί με τις δαπάνες που κάνετε για τα παιδιά σας. Αν ξοδεύετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει ο προϋπολογισμός σας, θα έχετε ανεπιθύμητες συνέπειες!

Το τρίμηνο του θέρους θα λυπηθείτε για κάποια άτομα του κύκλου σας: Θα βιώσουν ένα προσωπικό δράμα, που θα αφορά την υγεία ή την οικογένειά τους.

Οι γυναίκες Υδροχόοι να ξέρετε ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος απώλειας ή κλοπής, που θα αφορά προσωπικά σας αντικείμενα ή σημαντικές πληροφορίες. Οι άντρες Υδροχόοι δεν πρέπει να αμελείτε το σπιτικό σας: Κάποιες εργασίες ή επισκευές δεν πρέπει να αναβληθούν!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, ενδιαφέροντα γεγονότα σας αναμένουν στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Θα σχετίζονται με άτομα νεαρής ηλικίας και θα αφορούν συναντήσεις ή διάφορες ενασχολήσεις. Επίσης, θα έχετε μια σημαντική δαπάνη για ένα ταξίδι που πρέπει να οργανώσετε μεθοδικά και με σύνεση!

Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας, ακόμα και με ανέλπιστους τρόπους. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζεται με ταξίδια ή άτομα που διαμένουν μακριά σας. Οι καινούργιες γνωριμίες σας θα αφορούν ενδιαφέροντες ανθρώπους, που θα εμπλουτίσουν τη ζωή ή το γνωστικό σας πεδίο!

Να είστε προσεκτικοί με τα χρήματα ή έγγραφα που αναμένετε αυτό το τρίμηνο του θέρους. Αυτό αφορά ιδιαίτερα όσους ασχολούνται επαγγελματικά στον οικονομικό ή λογιστικό τομέα. Τα σχέδια και οι υποχρεώσεις σας που αφορούν οικογενειακά ακίνητα, θα έχουν θετική εξέλιξη. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για την πορεία ζωής μιας γυναίκας του στενού σας κύκλου. Θα προκύψει κάτι σημαντικό στα προσωπικά ή την υγεία της.

Οι άντρες Ιχθύες να ξέρουν ότι η εξέλιξη των σχεδίων τους θα είναι αργή αλλά σταθερή. Πολλά εξαρτώνται από την εκπλήρωση κάποιες υποσχέσεων. Σε γενικές γραμμές, θα στηριχτείτε στις κινήσεις ή τη βοήθεια ενός άλλου άντρα.

Οι γυναίκες Ιχθύες θα καταφέρετε να επιλύσετε προβλήματα που αφορούν την οικογενειακή σας περιουσία. Φροντίστε να κρατήσετε μακριά από την περιέργεια των άλλων, όσα θα τεκταίνονται στο προσωπικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον!

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Βάλε τα δυνατά σου για να συμμορφωθείς …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο Κριός  Τα χρηματικά ζητήματα μπορεί να γίνουν λίγο …