Αστρολογία: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός

Γενικά : Θα είναι μια αγχωτική ημέρα σήμερα. Έχετε πολύ δουλειά και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες. Η ημέρα φαίνεται ατελείωτη αλλά και πάλι δεν υπάρχουν αρκετές ώρες για να κάνετε ότι χρειάζεται. Μην ξεσπάτε το άγχος σας στους άλλους. Αν είστε καλοί τότε ίσως σας βοηθήσουν κιόλας. Ακούστε τις συμβουλές των ανθρώπων που σας αγαπούν.

Ταύρος

Γενικά : Η αυτοπεποίθησή σας ίσως να είναι χαμηλή τώρα και μπορεί να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Μην απογοητεύεστε. Οι ικανότητές σας είναι εξαιρετικές. Προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση αντικειμενικά και ανακαλύψτε γιατί δεν προχωράτε επαγγελματικά όσο γρήγορα θα θέλατε. Ίσως ανησυχείτε για τα χρήματα αλλά να ξέρετε ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Δίδυμοι

Γενικά : Ίσως αισθάνεστε εκνευρισμένοι με την κατεύθυνση της ζωής σας. Ίσως έχετε πολλές ευθύνες και δεν υπάρχει χρόνος να κάνετε ότι θέλετε πραγματικά. Έχετε άλλα ενδιαφέροντα αλλά δεν έχετε χρόνο. Είναι εκνευριστικοί. Ίσως θέλετε να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητές σας. Αν είστε δημιουργικοί με τη διαχείριση χρόνου θα μπορέσετε να βρείτε χρόνο.

Καρκίνος

Γενικά : Δεν είστε τόσο αισιόδοξοι και ενεργητικοί όπως συνήθως. Είστε κουρασμένοι. Είτε έχετε κάποια γρίπη είτε είστε απογοητευμένοι. Ίσως είναι καλή ημέρα σήμερα να πάρετε ένα ρεπό. Κάποια θέματα από το παρελθόν ίσως έρχονται στο προσκήνιο ξανά. Ίσως θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε οριστικά. Έχετε κουραστεί ψυχολογικά με την κατάσταση αυτή.

Λέων

Γενικά: Ίσως είστε απογοητευμένοι εξαιτίας κάποιων οικονομικών θεμάτων σήμερα. Ίσως η αύξηση που περιμένατε να μην ήρθε. Ίσως κάποιο επαγγελματικό σχέδιο δεν πάει όπως θέλετε. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε με κάτι νέο και να βρείτε τρόπο να κερδίσετε τα χρήματα που θέλετε. Πιστέψτε ότι έχετε τις απαραίτητες γνώσεις. Μια καλή ευκαιρία σας περιμένει.

Παρθένος

Γενικά : Αν η δουλειά σας σας φαίνεται σαν βάρος και όχι χαρά ίσως είναι καιρός να την ξανασκεφτείτε. Η προσωπικότητά σας είναι τέτοια όπου χρειάζεστε χώρο για να αναπτυχθείτε. Αν αισθάνεστε περιορισμένοι ξέρετε ότι είναι καιρός για επαγγελματική αλλαγή. Είστε τυχεροί όπου οι ικανότητές σας είναι πολλές και έχετε επιλογές. Επιλέξτε προσεκτικά.

Ζυγός

Γενικά : Είστε συγχρονισμένοι με το περιβάλλον και τους γύρω σας σήμερα. Αυτή η ευαισθησία είναι νέα για εσάς τώρα και δεν είστε σίγουροι πως να πείτε ότι θέλετε και ότι έχετε στο μυαλό σας. Αν και είναι κάτι διαφορετικό θα πρέπει να προσπαθήσετε να το αποδεχθείτε και όχι να το αναλύσετε υπερβολικά.

Σκορπιός

Γενικά: Θέλετε να βοηθάτε. Ίσως είστε εθελοντές σε κάποια ομάδα. Μπορεί να αισθάνεστε περίεργα στην αρχή αλλά οι φυσικές ηγετικές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν. Η ομάδα αυτή θα αναρωτιέται πως τα κατάφερνε χωρίς εσάς. Το ταλέντο σας λάμπει ξανά. Συγχαρητήρια.

Τοξότης

Γενικά : Μην παίρνετε τίποτα τοις μετρητοίς σήμερα. Οι πληροφορίες που θα λάβετε μάλλον δεν θα είναι ακριβείς. Κάποιος ίσως επαναλαμβάνει κουτσομπολιά ή μπορεί να τα δημιουργεί κιόλας. Μην πάρετε μέρος στην συζήτηση αυτή. Έχετε πολύ δουλειά και είναι καλύτερα να επικεντρωθείτε εκεί.

Αιγόκερως

Γενικά : Θα είστε λίγο εκνευρισμένοι σήμερα. Η αυτοπεποίθησή σας είναι έντονη και ίσως θέλετε μια νέα πρόκληση. Οι μεγάλες δουλειές που έχετε μπροστά σας ενισχύουν την φαντασία σας. Κάντε ότι μπορείτε σήμερα ώστε να περάσει η ημέρα. Να είστε προσεκτικοί και κάντε ότι σας αρέσει ώστε να χαλαρώσετε.

Υδροχόος

Γενικά: Εσείς και ο/η σύντροφός σας ίσως έχετε διαφορετικές απόψεις. Φαίνεται ότι έχετε απόλυτες ιδέες για τις θεμελιώδεις αρχές της ζωής και δεν μπορείτε να συγχρονιστείτε απόλυτα. Κάντε μια επιπλέον προσπάθεια να επικοινωνήσετε. Ίσως αντιληφθείτε ότι οι αρχές σας δεν είναι τόσο διαφορετικές. Το χάσμα ανάμεσά σας σύντομα θα κλείσει. Κάντε υπομονή.

Ιχθύες

Γενικά: Δεν είναι όλα αρμονικά στο σπίτι σας σήμερα. Υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα και έτσι δημιουργούνται ανούσιες διαμάχες. Προσπαθήστε να κάνετε διαφορετικά πράγματα ή βγείτε έξω. Είναι ημέρα όπου ο καθένας χρειάζεται τον χώρο του. Αύριο θα είναι όλα καλά πάλι.

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 11 έως 17 Ιουλίου 2022

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 11 έως 17 Ιουλίου 2022 ΚΡΙΟΣ: Βάζοντας τις σωστές …

Αστρολογία – Ζώδια: Ένας διαφορετικός Ιούλιος

Αστρολογία – Ζώδια: Ένας διαφορετικός Ιούλιος Ζώδια Ιούλιος 2022 : Έρχονται αλλαγές , οπότε προετοιμαστείτε …