Αστρολογία: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός

Γενικά: Μια ανανεωμένη αίσθηση σωματικής δύναμης μπορεί να σας γεμίσει με αποφασιστικότητα και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Το μυαλό σας όμως δεν είναι συγκεντρωμένο εκεί καθώς μπορεί να αισθάνεστε πολύ παθιασμένοι τώρα. Τα πνευματικά και φιλοσοφικά σας ενδιαφέρονται ίσως είναι κυρίως στο μυαλό σας μαζί με τον έρωτα. Η σωματική δύναμη ίσως είναι πολύ ευχάριστη απόψε. Απολαύστε την ημέρα σας.Ε

Ταύρος

Γενικά: Θα έχετε ρομαντική διάθεση σήμερα. Θα έλκετε τους ελκυστικούς περνώντας στον δρόμο και να προσελκύετε βλέμματα θαυμασμού. Οι ταινίες ίσως σας ενδιαφέρουν περισσότερο σήμερα και ίσως αποφασίσετε να πάτε μια βόλτα στα μαγαζιά. Σίγουρα απόψε είναι μια καλή ημέρα για να την περάσετε με ένα ιδιαίτερο άτομο που υπάρχει στην ζωή σας. Να έχετε προσεγμένη εμφάνιση.

Δίδυμοι

Γενικά: Ένα βράδυ στο σπίτι μαζί με τον/την σύντροφό σας ίσως είναι πολύ δελεαστικό σήμερα. Ο έρωτας και το sex είναι πολύ στο μυαλό σας και ίσως σήμερα εκπλαγείτε και εσείς με το πως αισθάνεστε. Ίσως αποφασίσετε να συνεχίσετε την ανάγνωση ενός ερωτικού μυθιστορήματος ή να δείτε μια ρομαντική ταινία. Ίσως μάθετε να επικοινωνείτε καλύτερα με τον/την σύντροφό σας σήμερα λεκτικά και σωματικά. Φροντίστε να έχετε ωραία εμφάνιση και προχωρήστε.

Καρκίνος

Γενικά : Η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας ίσως συναντήσει εμπόδια και μπορεί να μην είστε σε θέση να προχωρήσετε. Ίσως κάποια χρήματα που περιμένετε να έρθουν με το ταχυδρομείο δεν έρθουν σήμερα. Μπορεί η ημέρα να είναι γεμάτη εκνευρισμούς αλλά το απόγευμα θα πάνε όλα καλά. Ο έρωτας δείχνει υπέροχος τώρα. Είναι μια τέλεια ημέρα για να προγραμματίσετε ένα βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Περάστε καλά.

Λέων

Γενικά: Είστε παθιασμένα άτομα από την φύση σας αλλά η δύναμη των επιθυμιών σας ίσως σας εκπλήξει σήμερα. Θα αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί και αισθησιακοί. Θα θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί με τον/την σύντροφό σας. Μην εκπλαγείτε αν τραβήξετε βλέμματα θαυμασμού από τους άλλους. Η επικοινωνία σε όλα θα επίπεδα θα είναι καλή και ξεκάθαρη. Απολαύστε την ημέρα σας.

Παρθένος

Γενικά: Η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας και τους άλλους θα είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής και τρυφερή. Αν και το πάθος σας είναι έντονο κάτω από την επιφάνεια θα είναι εκεί. Μάλλον θα αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί και θα θέλετε να διαβάσετε ρομαντικά μυθιστορήματα. Τώρα είναι καιρός να είστε μαζί με τον/την σύντροφό σας. Φροντίστε να δείχνετε υπέροχοι. Περάστε καλά.

Ζυγός

Γενικά: Ένα τηλεφώνημα από τον/την σύντροφό σας ίσως φέρει στην επιφάνεια πάθος και ρομαντισμό σήμερα. Μάλλον θα έχετε πολλά να κάνετε και ίσως δεν μπορείτε να συναντηθείτε. Όλα δείχνουν ότι αυτή η συνάντηση θα αξίζει την αναμονή. Θα είστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τον/την σύντροφό σας τώρα. Ίσως ξέρετε ενστικτωδώς τι χρειάζεται από εσάς τώρα. Αγοράστε μερικά νέα ρούχα και περάστε καλά.

Σκορπιός

Γενικά : Είστε άτομα που συνηθίζετε να λειτουργείτε με το μυαλό σας και σήμερα το πάθος που θα εμφανιστεί ίσως σας εκπλήξει. Για σήμερα οι αρχές σας μπορεί να μετατραπούν από πνευματικές σε σωματικές. Μάλλον θα θέλετε να σχεδιάσετε ένα ρομαντικό βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Ίσως αποφασίσετε να βγείτε για ψώνια. Περάστε καλά σήμερα.

Τοξότης

Γενικά: Είστε ρομαντικοί από την φύση σας αλλά σήμερα μάλλον θα σκέπτεστε με βάση το σωματικό πάθος και όχι τον ρομαντισμό. Μάλλον θα ανησυχείτε πολύ για την εμφάνισή σας και ίσως θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές και ίσως αγοράσετε κάποια νέα ρούχα. Ίσως θέλετε να αγοράσετε μπλε αλλά μην ξεχνάτε να πάρετε και κάτι κόκκινο. Κανονίστε ένα βράδυ με τον/την σύντροφό σας και περάστε καλά.

Αιγόκερως

Γενικά: Ακόμα και αν είστε ελεύθεροι μάλλον θα έχετε πολύ πάθος σήμερα και θα θέλετε να κανονίσετε μια προσωπική συνάντηση με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως θέλετε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Να είστε υπομονετικοί και μην πιέζετε καταστάσεις. Περιμένετε και θα δείτε πως θα πάνε τα πράγματα.

Υδροχόος

Γενικά: Είστε προσγειωμένα άτομα από την φύση σας και απολαμβάνετε το σωματικό πάθος ίσως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σήμερα. Ίσως ενδιαφέρεστε για ρομαντικά μυθιστορήματα και ταινίες. Ίσως θέλετε να σχεδιάσετε ένα ρομαντικό βράδυ για τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά αισθάνεστε έλξη για έναν φίλο. Είναι υπέροχη ημέρα για ψώνια.

Ιχθύες

Γενικά : Το μυαλό σας μάλλον δεν θα είναι στην δουλειά σήμερα. Αυτό ίσως δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Ίσως αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί. Μάλλον σκέπτεστε το βράδυ όπου μπορείτε να είστε μόνοι με τον/την σύντροφό σας. Σήμερα αγοράστε κάποια ρούχα που σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχοι και περάστε καλά.

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 11 έως 17 Ιουλίου 2022

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 11 έως 17 Ιουλίου 2022 ΚΡΙΟΣ: Βάζοντας τις σωστές …

Αστρολογία – Ζώδια: Ένας διαφορετικός Ιούλιος

Αστρολογία – Ζώδια: Ένας διαφορετικός Ιούλιος Ζώδια Ιούλιος 2022 : Έρχονται αλλαγές , οπότε προετοιμαστείτε …