Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Απροσδόκητες εξελίξεις και συνεχείς αλλαγές έχουν αναστατώσει τα σχέδιά σου. Φρόντισε να μην είσαι απόλυτη, αλλά να δείξεις ευελιξία και να είσαι ανοιχτόμυαλη. Δες όλες τις εναλλακτικές λύσεις και προσπάθησε να ακολουθήσεις τη ροή. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση γι’ αυτό σταμάτα τα άσκοπα έξοδα και άρχισε να αποταμιεύεις.

Ταύρος

Αξιοποίησε τη δημιουργική σου πλευρά σήμερα. Φτιάξε κάτι δικό σου ή άφησε την ομορφιά του κόσμου γύρω σου, να διεγείρει τις αισθήσεις σου. Μ’ αυτή τη διάθεση, η ομορφιά είναι εύκολο να βρεθεί. Φυσικά, η αγάπη σου για τις ακριβές απολαύσεις θα μπορούσε να φουσκώσει σαν ποτάμι κατά την περίοδο έντονων βροχοπτώσεων! Ίσως θελήσεις να σπαταλήσεις χρήματα για κάτι ξεχωριστό. Αυτό είναι καλό, αρκεί να το αντέχεις οικονομικά. Αν δεν μπορείς… αντιστάσου. Σήμερα το κλειδί είναι η ισορροπία.

Δίδυμοι

Λένε πως η υπομονή είναι αρετή κι αυτό ισχύει για σένα σήμερα αφού οι απαιτήσεις για την ψυχική σου αντοχή θα είναι εξαιρετικά υψηλές. Προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία και να έχεις καλή οργάνωση για να επικρατήσεις κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Όταν τα πράγματα ηρεμήσουν, θα μπορέσεις να εστιάσεις στην αλλαγή καταστάσεων που δεν σε ικανοποιούν ή εμποδίζουν την πρόοδό σου.

Καρκίνος

Αν είχες τσακωθεί με έναν φίλο, συγγενή ή συνάδελφο, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να συμφιλιωθείτε. Οι περισσότεροι θέλουν να τα πάνε καλά τώρα, γι’ αυτό είναι καλή στιγμή να μιλήσεις μαζί τους και να βρείτε κοινό έδαφος. Απλά φρόντισε να συζητήσεις, έχοντας θετικές προθέσεις. Αυτό σημαίνει να είσαι λογική, ακόμα κι αν νιώθεις απογοήτευση ή αναστάτωση. Κάνε μια συνειδητή προσπάθεια να διατηρήσεις τη συναισθηματική σου ισορροπία.

Λέων

Γνωρίζεις πως έχεις πολλά ταλέντα και ικανότητες γι’ αυτό είναι καιρός να μάθεις να τα αξιοποιείς. Έτσι θα μπορέσεις ν’ αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Βασίσου στην άψογη λογική και τα τέλεια ένστικτά σου.. στο κυνήγι των ονείρων σου! Αυτά θα σε έχουν καθοδηγήσει καλά μέχρι τώρα και δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν, ούτε αυτή τη φορά.

Παρθένος

Μπορεί να κάνεις μεγάλα όνειρα, όμως οι ικανότητες και τα ταλέντα σου ταιριάζουν σε μέγεθος, με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου! Αξιοποίησε λοιπόν αυτά που έχεις και θα γευτείς σίγουρα την επιτυχία πετυχαίνοντας όλους τους στόχους σου. Ακόμα κι αν συναντήσεις εμπόδια στην πορεία σου, μην τα παρατήσεις γιατί στην πραγματικότητα θα τα αντιμετωπίσεις εύκολα.

Ζυγός

Η μέρα έχει απροσδόκητες εξελίξεις και ανησυχητικά γεγονότα που μπορεί κάλλιστα να σε αγχώσουν και να σε αναστατώσουν πολύ. Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Μην τα παρατάς και μην αφήσεις τον εαυτό σου να επηρεαστεί αρνητικά από όλα αυτά. Αν το κάνεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις εντελώς τον έλεγχο του εαυτού σου και της κατάστασης.

Σκορπιός

Ανανέωσε τις ερευνητικές σου ικανότητες. Εξέτασε νέα σχέδια και δες πώς θα λειτουργήσουν. Αντιμετώπισε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου σε περίπτωση που δεν εμπιστεύονται αυτό που τους λες. Η πειθώ σου εξακολουθεί να είναι το δυνατό σου σημείο. Μπορεί να σου αρνηθούν πολλές φορές, πριν τελικά καταλάβουν πόσο ουσιαστικό είναι αυτό που λες. Κι αν το πεις με χαμόγελο, μπορεί ν’ αποκτήσεις φίλους και συμμάχους… αντί να κάνεις εχθρούς.

Τοξότης

Έχεις πάρα πολλές ευθύνες που πρέπει να ολοκληρώσεις μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κι αυτό σου δημιουργεί μεγάλο άγχος. Πρέπει να συγκεντρωθείς όμως και να αφιερώσεις χρόνο για να οργανωθείς και να τακτοποιήσεις τα πάντα. Ανέλαβε ένα έργο τη φορά! Μην πολεμάς σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και μην βιάζεσαι. Διαφορετικά θα πετύχεις το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ήθελες.

Αιγόκερως

Ο κόσμος σου φαίνεται πιο τακτοποιημένος τώρα από ό,τι συνήθως κι αυτό σε ικανοποιεί. Απολαμβάνεις μια βαθιά αίσθηση ασφάλειας κι έχεις περισσότερη υποστήριξη από το συνηθισμένο, στις προσπάθειές σου. Η αποτελεσματικότητα και η λειτουργικότητά σου θα εντυπωσιάσει τους συνεργάτες σου κι αυτό θα σου αποφέρει κέρδη αργότερα. Με τη διανοητική διαύγεια που έχεις, σου είναι εύκολο να κάνεις πράγματα!

Υδροχόος

Για σένα οι άνθρωποι μοιάζουν με ενδιαφέροντα πειράματα. Η συμπεριφορά και τα συναισθήματά τους, σου φαίνονται τόσο περίεργα και ασυνήθιστα μερικές φορές, ακόμη και διασκεδαστικά – όταν δεν σου προκαλούν νευρικότητα. Αλλά ενώ το να ασχολείσαι με τις δουλειές των άλλων για σένα είναι θεραπευτικό, δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο στους άλλους. Μπορεί να θέλουν μόνο τη συμβουλή και την υποστήριξή σου, χωρίς την κριτική ή την ανάμειξή σου. Αποδέξου τις απόψεις τους. Η καλή θέληση, εξακολουθεί να μετράει. Ανεξάρτητα από το τι σκέφτεσαι, να είσαι φιλική και καθόλου επικριτική.

Ιχθύες

Σήμερα θα θελήσεις βοήθεια για να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά δεν θα βρεις από πουθενά υποστήριξη. Επομένως θα πρέπει να συγκεντρωθείς και να βασιστείς στις δυνάμεις σου. Πίστεψε στον εαυτό σου και τις ικανότητες που διαθέτεις. Ίσως χρειαστεί να δουλέψεις πιο σκληρά από ό,τι έχεις συνηθίσει, αλλά θα δεις θετικά αποτελέσματα για τις προσπάθειές σου.

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Βάλε τα δυνατά σου για να συμμορφωθείς …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο Κριός  Τα χρηματικά ζητήματα μπορεί να γίνουν λίγο …