Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, προσέξτε περισσότερο τα μετρητά αλλά και τις κάρτες σας! Μια αντίθεση της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον απρόβλεπτο Ουρανό, αναστατώνει τον άξονα των χρημάτων σας. Κάποιος μπορεί να σας προσεγγίσει για ένα εγχείρημα με «κοινό ταμείο» ή να σας ζητήσει δανεικά. Αν δεν είστε διαθετημένοι να ξεχάσετε αυτά τα χρήματα, φροντίστε να έχετε έτοιμη μια δικαιολογία για να αποφύγετε το θέμα!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, κοιτάξτε λίγο καλύτερα τις προσωπικές σας σχέσεις! Η Αφροδίτη που σας κυβερνά και βρίσκεται στον τομέα σας των συμπράξεων, γυρίζει την πλάτη στον νευρικό Ουρανό στο ζώδιό σας.

Η συγκυρία μπορεί να φέρει αναστάτωση σε μια σημαντική σχέση ή ένα καινούργιο πρόσωπο στο δρόμο σας. Είναι σημαντικό να είστε κατασταλαγμένοι για τα δικά σας ζητούμενα αλλά και όσα είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε…

Ειδικά αν ασφυκτιάτε και χρειάζεστε άμεσα περισσότερο χώρο. Οι αδέσμευτοι μπορεί να χάσετε μια ευκαιρία μια προοπτικές αν νιώθετε έτσι. Είναι η στιγμή που πρέπει να θέσετε προτεραιότητες!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, δεν νιώθετε ιδιαίτερα «συντονισμένοι»; Να κατηγορήσετε – ή να ευχαριστήσετε μια αντίθεση της ισορροπητικής Αφροδίτης με τον σταθερό Ουρανό, στους τομείς σας της ευημερίας και του υποσυνείδητου. Μπορεί να σας απασχολεί ένα όνειρο που είστε βέβαιοι ότι είδατε αλλά δεν το θυμάστε ακριβώς, είτε μια ανάμνηση που αναδύθηκε με ένα τυχαίο γεγονός. Μην προσπαθήσετε να εξηγήσετε τη διάθεσή σας, αρκεστείτε στο να ακολουθήσετε τη ροή της ατμόσφαιρας… Και το ίδιο απλά, αφήστε τη να περάσει!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, τα συναισθήματά σας μπορεί να διαγράψουν δική τους τροχιά! Μην προσπαθήσετε να τα κατανοήσετε, προτιμήστε να απολαύσετε τη διαδρομή. Η Αφροδίτη του έρωτα στον υπερβολικό Σκορπιό, φουντώνει τον 5ο Οίκο σας του πάθους και ίσως μια γνωριμία να πάρει χροιά «παραμυθιού». Αλλά μια σύγκρουσή της με τον Ουρανό στον τομέα σας των πλατωνικών σχέσεων, επιθεωρεί τα γεγονότα… Όση κι αν είναι η θέρμη που θα νιώσετε, επί του παρόντος αρκεστείτε στο να κοιτάτε χωρίς να αγγίζετε!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν θα καταφέρετε να διατηρήσετε μια ισορροπία μεταξύ της δουλειάς και της ζωής σας! Με την Αφροδίτη στον ελεγκτικό Σκορπιό και τον οικιακό τομέα σας, ταλαιπωρήστε να διαχειριστείτε όσα προκύπτουν συνεχώς εντός σπιτιού. Και τώρα έρχεται μια προκλητική αντίθεσή σας με τον Ουρανό στην επαγγελματική ζώνη σας. Μην εκπλαγείτε αν σας τεθούν πιο πιεστικά χρονοδιαγράμματα είτε χρειαστεί να αλλάξετε πορεία δράσης. Όσο δύσκολο κι αν ακούγετε, θα σας βοηθήσει να παίρνετε συχνά βαθιές ανάσες!

Παρθένος

Μετρήστε λίγο περισσότερο τα λόγια σας, αγαπητοί Παρθένοι! Η διπλωματική Αφροδίτη καταβάλει προσπάθεια να διατηρήσει τις απαραίτητες ισορροπίες από τον επικοινωνιακό τομέα σας. Αλλά μια σύγκρουσή της με τον απρόβλεπτο Ουρανό στη ζώνη σας της ειλικρίνειας, απαιτεί να ξέρετε τι θέλετε να πείτε και σε ποιους… Σκεφτείτε πριν μιλήσετε αντί να αντιδράτε αυθόρμητα!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, προσέξτε μια πιθανή κρίση ευαισθησίας! Η τρυφερή Αφροδίτη που σας κυβερνά, θα βρεθεί σε αντίθεση με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον άξονά σας των αξιών και της ασφάλειας. Ακόμα κι αν ξέρετε ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς σας είναι πάντα άρτια, μπορεί ένα σημαίνον άτομο να τα επικρίνει. Όλοι έχουν την Αχίλλειο πτέρνα τους – και αυτά τα λόγια ίσως πετύχουν τη δική σας. Αποφύγετε να αντιδράσετε αμυντικά, στραφείτε σε ανθρώπους που θα σας υπενθυμίσουν πόσο θαυμάσιοι είστε!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η ατμόσφαιρα θα σας κάνει να ξύνετε το κεφάλι σας για απαντήσεις! Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση της παθιασμένης Αφροδίτης στο ζώδιό σας, με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον τομέα σας των σχέσεων. Και δεν αποκλείεται να ζητήσετε από φίλους να σας διαλευκάνουν «ακατανόητα» μηνύματα. Όσο κι αν η διπλωμάτης Αφροδίτη προσπαθεί να διατηρήσει την ηρεμία, οι εριστικές δονήσεις του Ουρανού θα είναι πέραν του ελέγχου σας. Γι’ αυτό καλείστε να συγκρατηθείτε… Διοχετεύστε την έντασή σας σε μια καθαριότητα ή πηγαίνετε για τρέξιμο!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ενίοτε όσα δεν λέτε επιφέρουν τη μεγαλύτερη ζημιά! Ίσως δυσκολευτείτε να παραμείνετε ψύχραιμοι, καθώς η διακριτική Αφροδίτη στη ζώνη σας του υποσυνείδητου αντιτίθεται στον σαρωτικό Ουρανό. Αν και θα προσπαθήσετε να αποσυρθείτε και να δουλέψετε ήσυχα, κάποιος θα εισβάλει και θα πατήσει όλα τα «κουμπιά» σας. Για να αποφύγετε να ανεβάσετε πίεση, προτιμήστε να κλείσετε την πόρτα σας και να σιγάσετε τις ηλεκτρονικές συσκευές και εφαρμογές σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μπορεί να μην καταφέρετε να παραμείνετε ψύχραιμοι έναντι της ανισορροπίας των γύρω σας! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον συνεργατικό τομέα σας, θα βρεθεί σε αντίθεση με τον προκλητικό Ουρανό στον υπερβολικό 5ο Οίκο σας. Δεν αποκλείεται να θολώσει το κριτήριό σας για το ποιος είναι ειλικρινής και ποιος όχι. Αντί να σπαταλήσετε ενέργεια στην έρευνα, εστιάστε στα καθήκοντά σας και κρατήστε ουδέτερη στάση!

Υδροχόος

Μπορείτε να περιμένετε το απρόσμενο, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο ανατρεπτικός Ουρανός που σας κυβερνά, θα βρεθεί σε αντίθεση με την Αφροδίτη της ισορροπίας στους τομείς σας των θεμελίων και της δουλειάς. Κάθε προσπάθεια να διατηρήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων μπορεί να αποτύχει, καθώς δεν μπορείτε να κοιτάτε προς όλες τις πλευρές… Είναι καλύτερα να αφήσετε περιθώρια στο πρόγραμμά σας για όσα ενδέχεται να προκύψουν. Έτσι την κατάλληλη στιγμή θα εμπλακείτε και θα γίνετε οι ήρωες της μέρας!

Ιχθύες

Προσέξτε τι λέτε και τι δημοσιεύετε, αγαπητοί Ιχθύες! Η διακριτική Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον αντισυμβατικό Ουρανό στον άξονά σας της επικοινωνίας. Πολλά μπορεί να παρεξηγηθούν ή να διογκωθούν αν δεν μετράτε κάθε λέξη σας… Το καλύτερο είναι να σκέφτεστε διπλά πριν μοιραστείτε οτιδήποτε με οποιονδήποτε!

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο Κριός  Θέλετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο για να τον …

Ζώδια – Προβλέψεις : Είναι καιρός να κάνεις ένα αποφαστιστικό βήμα

Ζώδια – Προβλέψεις : Είναι καιρός να κάνεις ένα αποφαστιστικό βήμα Κριός  Ίσως χρειαστεί να …