Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Προσέξτε τις αντιδράσεις σας, αγαπητοί Κριοί! Δεν αποκλείεται να νιώθετε κάπως κυκλοθυμικοί, εξαιτίας ενός αιχμηρού τετραγώνου του είρωνα Ερμή με τον εύθικτο Ποσειδώνα… Αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία για να βγάζετε την αναστάτωσή σας σε άλλους. Η λύση δεν είναι να θάβετε τα συναισθήματά σας, ούτε να προσποιείστε. Το καλύτερο είναι να πάρετε μια απόσταση και να κοιτάξετε τα θέματά σας πιο αντικειμενικά. Θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους προσέγγισης, χωρίς να πληγώσετε κανέναν!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ενίοτε οι φίλοι και τα οικονομικά δεν έχουν ευτυχή σύμπραξη… Θα το αντιληφθείτε, με αφορμή ένα τετράγωνο του «λογιστή» Ερμή με τον νεφελώδη Ποσειδώνα στις ζώνες σας των χρημάτων και της επικοινωνίας! Καλό θα είναι να καταπνίξετε μια παρόρμησή σας για υπερβολικά γενναιόδωρες κινήσεις. Όσο ευγενείς κι αν είναι οι προθέσεις σας, καλύτερα να μοιράσετε ισότιμα τα έξοδά σας σε κοινές εξόδους. Ειδικά αν θα φάτε ή θα πιείτε λιγότερο από τους άλλους, να ζητήσετε χωριστό λογαριασμό!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, έχετε μια τάση να είστε αντικομφορμιστές στο εργασιακό περιβάλλον! Φροντίζει γι’ αυτό ο ευφυής Ερμής που σας κυβερνά και βρίσκετε στα εδάφη σας. Αλλά το ετήσιο τετράγωνό του με τον ασαφή Ποσειδώνα στη ζώνη σας της καριέρας, ίσως θολώσει την οπτική σας. Προσέξτε να μην ξεπεράσετε τα όρια στην έκφραση των καινοτόμων ιδεών σας, αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Η επίδραση της όψης είναι σύντομη, μέχρι αύριο θα έχετε ανακτήσει τη διαύγειά σας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, επιλέξτε συνειδητά να μην ανταποκρίνεστε σε ποια πίεση σας ασκείται! Ειδικά στα επαγγελματικά σας, το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρετε να απορροφήσετε τον όγκο των πληροφοριών και απαιτήσεων. Εξαιτίας ενός τετραγώνου ανάμεσα στον επικοινωνιακό Ερμή και τον αντιδραστικό Ποσειδώνα, θα είναι καλύτερα να στραφείτε στα πιο σημαντικά θέματά σας. Οι εργασιακές υποχρεώσεις έχουν προτεραιότητα, έναντι του φίλου που πανικοβάλλεται με το παραμικρό!

Λέων

Μην βιαστείτε να αμφισβητήσετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον, αγαπητοί Λέοντες! Ένα τετράγωνο παραπλάνησης ανάμεσα στον φλύαρο Ερμή και τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, κεντρίζει τα έντονα συναισθήματά σας. Μπορεί κάποιοι να θέτουν εσκεμμένα «παραπέτασμα καπνού» για να προστατεύσουν τον εαυτό τους… Είτε να σας χρησιμοποιήσουν, για να καλύψουν μια δική τους παρασπονδία. Κρατήστε τις απόψεις σας, μην πέσετε στην παγίδα τρίτων. Δικαιούστε να φλερτάρετε αν νιώσετε μια έλξη, αρκεί να αφήσετε περιθώριο χρόνου πριν προχωρήσετε!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, δεν είναι αυτή καλή στιγμή για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με κάποιο άτομο! Ο Ερμής του συστήματος που σας κυβερνά, συγκρούεται με θολό Ποσειδώνα στους τομείς σας του μέλλοντος και των σχέσεων. Μπορεί το ταίρι σας να μην είναι στην ίδια φάση με εσάς ή να μην είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα. Σεβαστείτε το και ασχοληθείτε με δικά σας θέματα επί του παρόντος. Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε μια υποσχόμενη συνάντηση… Αλλά πρέπει να της δώσετε χρόνο για να δείξει τη δυναμική της!

Ζυγός

Η έρευνα δεν αρκεί για να κάνει κάποιον ειδήμονα σε κάτι, αγαπητοί Ζυγοί! Ο αναλυτικός Ερμής στον τομέα σας της ευρύτερης εικόνας, σχηματίζει τετράγωνο με τον νεφελώδη Ποσειδώνα στην λεπτομερή πτυχή σας. Μπορεί να μπερδέψετε τα γεγονότα με τις απόψεις, καθώς τα περίπλοκα θέματα έχουν και πολλές αφανείς πλευρές. Αν θέλετε πραγματικά να μάθετε κάτι, απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο γνώστη. Είναι βέβαιο ότι θα κολακευτεί!

Σκορπιός

Τα συναισθήματα μπορεί να σας εξαντλήσουν, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο επικοινωνιακός Ερμής στον εντατικό 8ο Οίκο σας, συναντά τον ευαίσθητο Ποσειδώνα στον 5ο Οίκο σας του πάθους. Όσα νιώθετε, ίσως να απαιτήσουν περισσότερη λογική και πρακτικότητα. Σπάστε τις συνήθειές σας, με αλλαγές στον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους. Ακόμα και σε μια νέα γνωριμία, επιλέξτε τον ρεαλισμό αντί της ορμής σας. Αφήστε τον χρόνο να δείξει αν το εν λόγω άτομο έχει προοπτικές!

Τοξότης

Προσέξτε τις πιθανές παγίδες στη διαδρομή σας, αγαπητοί Τοξότες! Μια συναισθηματική του επιδέξιου Ερμή με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στις ζώνες σας των συνεργασιών και του σπιτιού, συστήνει να κινηθείτε για λίγο μόνοι. Η έκφραση των βαθύτερων αισθημάτων σας, μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν έγινε κατανοητή. Όταν αλλάξει το κλίμα στην ατμόσφαιρα, θα έχετε τις ευκαιρίες να δοκιμάσετε ξανά!

Αιγόκερως

Δεν είναι απαραίτητο να είστε κάθε μέρα άρτιοι, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια ύπουλη όψη ανάμεσα στον στρατηγικό Ερμή και τον θολό Ποσειδώνα, μπορεί να υπονομεύσει τις αγαστές σας προσπάθειες. Δεν αποκλείεται να αμφιβάλετε ακόμα και για τον τρόπο που σκέφτεστε, είτε ένας συνεργάτες να έχει άλλη άποψη για ένα θέμα. Επειδή δεν θα φτάσετε τώρα σε μια χρυσή τομή, αναβάλετε τη συζήτηση για μια άλλη μέρα ή συμφωνήστε ότι διαφωνείτε!

Υδροχόος

Προσέξτε μια τάση «γενναιοδωρίας», αγαπητοί Υδροχόοι! Με τον αναλυτικό Ερμή σε τετράγωνο με τον υπερβατικό Ποσειδώνα στον τομέα σας των χρημάτων, ίσως θεωρήσετε ότι έχετε τον έλεγχο. Αλλά αν βρεθείτε μπροστά σε ένα καινούργιο γκάτζετ ή μια ονειρική τσάντα, θα βγάλετε την πιστωτική σας χωρίς σκέψη. Και αν δεν κοιτάξετε την τιμή ή τους όρους επιστροφών, ίσως αύριο να εύχεστε να μην είχατε κάνει καν αυτή την αγορά!

Ιχθύες

Κανείς δεν μπορεί να σας δημιουργήσει ενοχές εν αγνοία σας, αγαπητοί Ιχθύες! Μια σύγκρουση ανάμεσα στον εκφραστικό Ερμή και τον αντιδραστικό Ποσειδώνα που σας κυβερνά, φορτίζει τους τομείς σας του σπιτιού και της οικογένειας. Πρέπει να αντισταθείτε σε κάθε δέλεαρ να εμπλακείτε σε δραματικές καταστάσεις, δεν θα είστε σε θέση να αποδώσετε. Η συναισθηματική χειραγώγηση θα είναι μια τάση τώρα, γι’ αυτό είναι στο χέρι σας να δείξετε στους άλλους πώς θέλετε να σας φέρονται!

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο Κριός Ηρεμήστε και πάρτε το χρόνο σας αυτό …

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Αγαπητοί Κριοί, προχωρήστε χωρίς να σας αποθαρρύνουν κάποιες πρόσφατες …