Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, συντονιστείτε με τις υψηλές ταχύτητες του μυαλού σας! Η Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τη ζώνη σας των εσόδων και «λαδώνει» τον παραγωγικό τροχό σας. Θα έχετε αμέτρητες και ευφυείς ιδέες για να αυξήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, μόνο μην ορμήσετε χωρίς σύνεση…

Κάντε την έρευνά σας, δείτε τους αριθμούς και στήστε ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και τον κοινωνικό 3ο Οίκο σας, θα εστιάσετε και στα αποτελέσματα. Αναζητήστε τον επόμενο σημαντικό παράγοντα επιτυχίας, τις ιδανικές συνεργασίες!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, κάντε το πρώτο βήμα αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά με ένα ιδιαίτερο άτομο! Δώστε σημασία στις προσωπικές ανάγκες και τη γνησιότητά σας. Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα βοηθήσει να κατευθύνετε τις συζητήσεις. Αργότερα που θα περάσει στους Διδύμους, η επικοινωνία θα γίνει ακόμα πιο εύκολη. Θα νιώθετε άνετα με τις λέξεις και θα σπάτε τον πάγο, χωρίς να «τρομάζετε κανέναν με το ζήλο σας!

Δίδυμοι

Κινηθείτε ήρεμα και χαλαρά, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Ταύρο και τον 12ο Οίκο σας της γαλήνης. Είναι ευκαιρία να παραμερίσετε τη φρενίτιδα που επικρατεί συνήθως γύρω σας. Φτιάξτε το πρόγραμμά σας, καθώς δεν θα διασπάται η προσοχή σε πολλά θέματα ταυτόχρονα. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας, θα αφυπνιστεί ξανά η αεικίνητη πλευρά σας. Απολαύστε τη, χωρίς να αμελείτε να κάνετε τακτά διαλείμματα!

Καρκίνος

Εμπλουτίστε τις τεχνολογικές γνώσεις σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αν και ο Ερμής συνεχίζει να πορεύεται ανάδρομος μέχρι τις 22 Ιουνίου, τώρα η Σελήνη φωταγωγεί τον «ψηφιακό» 11ο Οίκο σας. Είναι καιρός να ελέγξετε τον εξοπλισμό σας, να αλλάξατε κωδικούς πρόσβασης στο διαδίκτυο για να τους ισχυροποιήσετε. Με την ευκαιρία, κάντε εφεδρικές αποθηκεύσεις σημαντικών αρχείων. Ο ρυθμός σας μπορεί να μειωθεί κάπως αργότερα, που η Σελήνη θα περάσει στον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης για δύο μέρες. Εξοικονομήστε ενέργεια, δίνοντας προτεραιότητα στη διατροφή σας και τον επιπλέον ύπνο!

Λέων

Δώστε ώθηση σε έναν στόχο σας, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 10ο Οίκο σας της επιτυχίας. Αξιοποιήστε τις δεξιότητες και τη λογική σας, για να κλείσετε όποια συμφωνία λαχταράτε. Θα πετύχετε περισσότερα αν περάσετε κατ’ ευθείαν στο θέμα αντί να το διανθίζετε… Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και τον κοινωνικό 11ο Οίκο σας, μπορείτε να στραφείτε στην ψυχαγωγία!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μην εκπλαγείτε αν ξυπνήσετε και σκέφτεστε ένα ιδιαίτερο όνειρο… Ούτε αν έχετε μια φαεινή ιδέα ενώ πίνετε καφέ! Οφείλεται στη Σελήνη, που βρίσκεται στον οραματιστή 9ο Οίκο σας. Αλλά μην βιαστείτε να γνωστοποιήσετε τις σκέψεις σας στους πάντες. Αργότερα το φεγγάρι περνά στη ζώνη σας της καριέρας, επηρεάζοντας τις επαγγελματικές σας επικοινωνίες. Η ακεραιότητα και η σύνεσή σας θα βοηθήσουν να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Και κανείς δεν θα μπορέσει να οικειοποιηθεί τις ιδέες σας, πριν τις βάλετε σε εφαρμογή!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ίσως να νιώθετε κάπως εσωστρεφείς στην αρχή της μέρας… Γι’ αυτό ευθύνεται η Σελήνη στον Ταύρο και τον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων! Μην εστιάσετε σε όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά, για μην προκαλέσετε την τύχη σας. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους λογικούς Διδύμους και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Η οπτική σας θα στραφεί στις δυνατότητες και όχι τους περιορισμούς σας – και θα ορίσετε εκ νέου τις προτεραιότητές σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ας είστε έτοιμοι να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε σε μια επαγγελματική ή προσωπική συζήτηση! Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε άδικο ή ότι οι ιδέες σας δεν έχουν αντίκτυπο. Σημαίνει μόνο ότι αναγνωρίζετε πως ο καθένας έχει τις απόψεις του. Αργότερα θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε, καθώς μία από τις δύο πλευρές μπορεί να αλλάξει θέση. Και να μην συμβεί, θα έχετε κερδίσει χρόνο για να βρείτε κοινό έδαφος!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, κοιτάξτε τη δουλειά σας και μόνο… Όσο κι αν σας δελεάσει η διάθεση να βοηθήσετε! Αν και έχετε πολλά να προσφέρετε, μπορεί να μην ενδιαφέρετε κάποιος να λάβει ή να μην τα προβάλετε σωστά. Με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον αποτελεσματικό 6ο Οίκο σας, καλύτερα να διεκπεραιώσετε τις πολλές υποχρεώσεις σας. Αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει στους Διδύμους και τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων, θα έχετε τον χρόνο να στήσετε δυναμικές σχέσεις!

Αιγόκερως

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον δημιουργικό 5ο Οίκο σας, διεγείρεται η ανάγκη σας για έκφραση. Είναι ιδανική στιγμή να επιλύσετε την όποια διαφωνία με ένα αγαπημένο άτομο. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στους αναλυτικούς Διδύμους και τον αποδοτικό 6ο Οίκο σας, μπορείτε να επιστρέψετε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις!

Υδροχόος

Μην ενδώσετε σε καμία κυκλοθυμία, αγαπητοί Υδροχόοι! Την προκαλεί η δύστροπη Σελήνη στον Ταύρο και τον οικογενειακό σας τομέα. Αν σας προβληματίζει μια διαφωνία με έναν συγκάτοικο ή συγγενή, στραφείτε στα εργασιακά καθήκοντα. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και τον 5ο Οίκο σας της χαράς και του πάθους. Τα σύννεφα θα απομακρυνθούν, το χιούμορ σας θα επιστρέψει και θα νιώσετε πάλι πιο δημιουργικοί και αυθόρμητοι!

Ιχθύες

Εστιάστε στα γεγονότα, αγαπητοί Ιχθύες! Όσο αξιόπιστο κι αν είναι το ένστικτό σας, μην στηριχτείτε σ’ αυτό και μόνο τώρα. Ερευνήστε και συλλέξτε στοιχεία, ειδικά αν εργάζεστε με μια ομάδα. Επιβεβαιώστε τις πληροφορίες σας με ειδικούς και με αξιόπιστες πηγές. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και τον 4ο Οίκο σας της ευαισθησίας. Μην ακολουθήσετε τους υπόλοιπους σε μια έξοδο αν δεν έχετε διάθεση. Γυρίστε στο σπίτι και ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί – ακόμα και τίποτα!

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο Κριός  Τα αστέρια του Σαββάτου θα μπορούσαν να …

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια Κριός Ξεχάστε όλες τις αναστολές σας, αγαπητοί Κριοί! Ο …