Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Προσέξτε τα περίπλοκα μηνύματα, αγαπητοί Κριοί… Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη διπλωματική Αφροδίτη και το νεφελώδη Ποσειδώνα, ίσως σας κάνει να ακούγεστε σαν χαλασμένος δίσκος! Αν κάποιοι δεν δέχονται εύκολα οδηγίες, μπορεί να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία και να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Καλύτερα επιλέξτε να δώσετε γραπτώς τα ζητούμενά σας και να επιβεβαιώνετε ότι οι άλλοι έχουν καταλάβει όσα διαβάζουν ή τους λέτε!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μετρήστε ξανά τα έξοδά σας… Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, συγκρούεται με τον θολό Ποσειδώνα στη ζώνη σας της φιλίας! Φαίνεται ότι δαπανάτε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε, ενώ δεν έχετε κανέναν λόγο να νιώθετε αναγκασμένοι να το κάνετε. Μπορείτε να περάσετε καλά με την παρέα σας, χωρίς να επιστρέφετε με άδειο πορτοφόλι. Τα ποσά που τώρα σας φαντάζουν βατά, βλάπτουν σοβαρά τον συνολικό σας προϋπολογισμό!

Δίδυμοι

Είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας σας να έχετε δύο «προσωπικότητες», αγαπητοί Δίδυμοι! Για παράδειγμα, μπορεί οι συνάδελφοί σας να γνωρίζουν μια πτυχή σας που δεν έχει δει ποτέ η οικογένεια – και τούμπαλιν. Αυτό θα διογκωθεί τώρα, που η γοητευτική Αφροδίτη στα εδάφη σας συγκρούεται με τον συγχυστικό Ποσειδώνα στη ζώνη σας της καριέρας. Εσείς ξέρετε ποιοι και τι είστε, μην ενδώσετε σε παρορμήσεις να αλλοιωθείτε… Πρέπει να δράσετε επαγγελματικά και με ακεραιότητα!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μια λεπτή γραμμή χωρίσει την ενδυνάμωση από την αποδυνάμωση! Προσέξτε τη, τώρα που η συμπονετική Αφροδίτη συγκρούεται με τον ανεξέλεγκτο Ποσειδώνα. Πάντα προσπαθείτε να είστε παρόντες για όλους τους άλλους, φτάνοντας ενίοτε στην υπερβολή. Πόσες φορές θα ακούσετε τα ίδια παράπονα, από κάποιον που δεν δίνει σημασία στις συμβουλές σας; Πάψτε να φορτώνεστε ενοχές και πάρτε τις αποστάσεις σας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η ευγένεια και η συγχώρεση έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους! Υπάρχουν φορές που πρέπει να πείτε με κάθε ειλικρίνεια την αλήθεια σας. Τώρα που οι εμπαθείς Αφροδίτη και Ποσειδώνας σχηματίζουν τετράγωνο στον διαπροσωπικό τομέα σας, είναι η στιγμή να θέσετε όρια. Δεν έχει νόημα το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αν γίνεται δικαιολογία των άλλων να μην εξελίσσονται. Πρέπει να τους αφήσετε να μπουν στα βαθιά για να μάθουν να «κολυμπούν» και να ωριμάσουν!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μήπως βιαστήκατε να μπείτε σε μια σύμπραξη; Ένα τετράγωνο της αρμονικής Αφροδίτης με τον διστακτικό Ποσειδώνα, ίσως σας εγείρει δεύτερες σκέψεις. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, υπέρ σας θα είναι να πατήσετε φρένο για να μελετήσετε τη συγκυρία. Δείξτε με διπλωματικό τρόπο ότι το θέμα αφορά εσάς – και μην διστάσετε να θέσετε όποιο ερώτημα θα σας διαφωτίσει!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, θα ασχοληθείτε με λεπτομέρειες ή θα κοιτάξετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων; Μην ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας, αλλάζοντας συνεχώς γνώμη. Η καλαίσθητη αλλά αναποφάσιστη Αφροδίτη που σας κυβερνά, συγκρούεται με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να επιλέξετε μία οπτική και να την ακολουθήσετε για λίγο. Δείτε τι μπορείτε να μάθετε ή να πετύχετε από αυτήν, ώστε να βρείτε και την ενδεδειγμένη λύση!

Σκορπιός

Ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων για να μην βρεθείτε παγιδευμένοι, αγαπητοί Σκορπιοί! Αν κάποια κατάσταση δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε, είναι πιο συνετό να κάνετε λίγα βήματα οπισθοχώρησης… Ειδικά με τη σύγκρουση της αισθησιακής Αφροδίτης και τον φαντασιόπληκτο Ποσειδώνα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνάμεις σας αποδοτικά αν αναζητήσετε εναλλακτικές, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Επιστρατεύστε τη δύναμη της θέλησής σας και θα καταφέρετε να κινηθείτε με ρεαλισμό!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν είναι όλοι ειλικρινείς και άρτιοι όπως εσείς! Εξαιτίας μιας σύγκρουσης της γοητευτικής Αφροδίτης με τον νεφελώδη Ποσειδώνα, θα δυσκολευτείτε να ξεχωρίσετε έναν κόλακα από έναν γνήσιο θαυμαστή. Επειδή δεν αρέσει σε κανέναν να ξεγελιέται, καλό είναι να είστε πιο επιφυλακτικοί και ερευνητικοί… Η λογική και το κριτήριό σας θα βοηθήσουν!

Αιγόκερως

Μην αφήσετε τις στρατηγικές των άλλων να σας παρεκκλίνουν από τους στόχους σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτή είναι η στιγμή να μην μένετε στην εικόνα των πραγμάτων: Το απαιτεί ένα τετράγωνο της σαγηνευτικής Αφροδίτης με τον θολό Ποσειδώνα. Καλύτερα να είστε επιφυλακτικοί με όσους σας προσεγγίζουν… Αν κάποιοι είναι αυθεντικοί απέναντί σας, ευχαρίστως θα αποδείξουν τον εαυτό τους!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ο καλύτερος τρόπος για να αντισταθείτε στον πειρασμό, είναι να τον αποφύγετε! Μια σύγκρουση της πολυτελούς Αφροδίτης με τον μεγαλόψυχο Ποσειδώνα, καλεί να κλειδώσετε κάπου το πορτοφόλι σας: Θα είναι εύκολο να σας παρασύρει κάτι εκτός προϋπολογισμού, που ίσως να μην σας αρέσει καν αύριο. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα τώρα και να πληρώνετε με μετρητά!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, δεν μπορείτε πάντα να ευχαριστείτε τους πάντες! Ένα ατρόμητο τετράγωνο του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας με τη διακριτική Αφροδίτη, θα μειώσει τις αντιστάσεις σας. Εσείς πρέπει να διαχωρίσετε ποιες απαιτήσεις των άλλων είναι δικαιολογημένες. Η βοήθεια προς έναν φίλο είναι μια θαυμάσια πράξη, η εκμετάλλευσή σας όχι. Αρχίστε να κάνετε πρακτική επί αυτού, για να γίνει πιο εύκολο στην πορεία!

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Μετανιώνουμε συχνά γι’ αυτά που δεν κάναμε, …

Αστρολογία: Τέλος του ανάδρομου κρόνου – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια

Αστρολογία: Τέλος του ανάδρομου κρόνου – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια Το τέλος του ανάδρομου …