Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ετοιμαστείτε να διαπρέψετε, αγαπητοί Κριοί! Ο κυβερνήτης σας ο Άρης επιστρέφει στον 4ο Οίκο σας του σπιτικού, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Είναι καιρός να δώσετε κίνηση στα πολλά προσχέδια δημιουργημάτων ή ιδεών που έχουν κατακλύσει τους χώρους σας. Μέχρι τις 11 Ιουνίου ανανεώνεται και η ενέργεια της οικογενειακής σας ζωής, καθώς θα θέλετε περισσότερη χαρά στους κόλπους της. Κάθε αλλαγή θα λειτουργήσει προσθετικά, από μια ανακαίνιση μέχρι μια μετακόμιση!

Ταύρος

Η κοινωνικότητά σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Ταύροι! Ο διεγερτικός Άρης περνά στον Καρκίνο και τον 3ο Οίκο σας των φίλων και της κοινότητας. Μέχρι τις 11 Ιουνίου η γειτονιά θα είναι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας. Φορέστε τη μάσκα σας και αρχίστε την εξερεύνηση για καθετί καινούργιο που συμβαίνει ή ετοιμάζεται. Μιας και αυτός ο Οίκος αφορά και την έκφρασή σας, είναι η ιδανική περίοδος για να μεταδώσετε κάθε σημαντικό μήνυμά σας!

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα για δραστικές κινήσεις, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο ορμητικός Άρης περνά στον Καρκίνο και τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών, για πρώτη φορά μέσα σε δύο χρόνια. Είστε έτοιμοι να διερευνήσετε τις προοπτικές των πολλών ιδεών που συλλέξατε, τις επτά εβδομάδες που φιλοξενούσατε εσείς τον Άρη. Η ρεαλιστική ματιά σας είναι φορτισμένη και ο Καρκίνος κοιτά πάντα στο μέλλον… Γι’ αυτό δεν θα αναζητήσετε μόνο το χρήμα, θα βρείτε ευέλικτους τρόπους για να κάνετε και επενδύσεις!

Καρκίνος

Η ορμή σας γίνεται πύρινη, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο δραστικός Άρης θα διαμένει στα δικά σας εδάφη μέχρι τις 11 Ιουνίου, παράσχοντας κάθε είδους κίνητρα και έμπνευση. Αξιοποιήστε το διάστημα για να υλοποιήσετε όσα αποτελούν μόνο ιδέες ως τώρα, όπως και να ενισχύσετε την πνευματική και σωματική σας ευεξία. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα… Αλλά πρέπει να στήσετε στιβαρά θεμέλια, πριν ο πολεμιστής πλανήτης περάσει στον Λέοντα!

Λέων

Κάντε μια ανάπαυλα από την πολυκοσμία, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή, που ο ορμητικός Άρης αφήνει τον κοινωνικό σας τομέα και περνά στον ευαίσθητο Καρκίνο. Έτσι θα διαμένει στον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης και των ολοκληρώσεων μέχρι τις 11 Ιουνίου. Μιας και ο Άρης δεν έχει επισκεφθεί αυτό τον τομέα σας για δύο χρόνια, θα εκτιμήσετε πολύ τη συγκυρία: Αναπληρώστε όσο ύπνο σας λείπει, χαλαρώστε, διαβάστε, καταγράψτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Αν έχετε πληγές ή πικρίες σε εκκρεμότητα, τώρα πρέπει να τις διαχειριστείτε!

Παρθένος

Ετοιμαστείτε για την ανανέωση της κοινωνικής σας ζωής, αγαπητοί Παρθένοι! Ο υποκινητής Άρης περνά στον Καρκίνο, ενεργοποιώντας τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας και της τεχνολογίας. Μέχρι τις 11 Ιουνίου μπορείτε να τονώσετε όλες τις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις σας. Προσεγγίστε άτομα που έχετε κοινές ιδέες, για την εργασία και τον αθλητισμό μέχρι τον εθελοντισμό. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι η κατάλληλη στιγμή να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες γνωριμιών!

Ζυγός

Θέστε εκ νέου τους στόχους σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο μαχητής Άρης περνά στον Καρκίνο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, μετά από απουσία δύο χρόνων. Αν και έχετε πετύχει πολλά στο μεσοδιάστημα, τώρα τα όνειρά σας αυξάνουν ταχύτητα. Επιθεωρήστε ποια είχατε παραμερίσει ή ποια πρέπει να κοιτάξετε εξ αρχής. Και επειδή ο εμμονικός πλανήτης μπορεί να σας κάνει εργασιομανείς, φροντίστε να έχετε ισορροπημένα όρια στις διεκδικήσεις σας!

Σκορπιός

Η διάθεσή σας για περιπέτειες επιστρέφει, αγαπητοί Σκορπιοί! Φροντίσει γι’ αυτό ο συγκυβερνήτης σας ο Άρης, που περνά στον Καρκίνο και τον 9ο Οίκο σας των επεκτάσεων. Μετά από δύο χρόνων απουσία του, τώρα θα σας γεμίσει με ιδέες για μέρη που θέλετε να πάτε και πράγματα που θέλετε να μάθετε. Αποποιηθείτε κάθε ανάγκη για έλεγχο και βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας μέχρι τις 11 Ιουνίου… Το ανοικτό μυαλό και η δεκτικότητα θα κάνουν ανεξάντλητες τις επιλογές σας!

Τοξότης

Το νιώθετε ότι κάτι αλλάζει, αγαπητοί Τοξότες… Είναι η μετάβαση του στιβαρού Άρη στον Καρκίνο, που φορτίζει τον 8ο Οίκο σας! Ο ερωτισμός σας, η οικειότητα και οι κοινοί πόροι χρίζονται πρωταγωνιστές μέχρι τις 11 Ιουνίου. Έχετε μια ιδιαίτερη επιχειρηματική ιδέα; Μπορείτε τώρα να τη διερευνήσετε περισσότερο, μόνοι ή με ειδήμονες των οικονομικών. Επίσης, δώστε έμφαση στην ερωτική σας ζωή. Μην φοβηθείτε τα έντονα συναισθήματα, να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και να περιηγηθείτε σε όλη την γκάμα τους!

Αιγόκερως

Τα δυναμικά δίδυμα αποκτούν δύναμη, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο ορμητικός Άρης μπαίνει στον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Μέχρι τις 11 Ιουνίου θα ανακαλύψετε και νέους τρόπους συμπράξεων κάθε είδους, προκειμένου να έχετε αμοιβαία κέρδη… Τώρα μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Το μόνο που έχει σημασία είναι να υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη, μιας ο Άρης κεντρίζει τη ζήλια και τον ανταγωνισμό!

Υδροχόος

Η υγεία είναι πλούτος, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό σας υπενθυμίζει ο αεικίνητος Άρης, που θα διασχίζει τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας μέχρι τις 11 Ιουνίου. Μετά από απουσία δύο χρόνων, τώρα θα φροντίσει να αναπληρώσει κάθε κενό εκεί. Εστιάστε στην πιο προσεγμένη διατροφή σας και την άσκηση. Προσέξτε μόνο να μην κάνετε υπερβολές, καθώς ο Άρης φορτίζει το πάθος και τον ανταγωνισμό για τους στόχους σας!

Ιχθύες

Ετοιμαστείτε για πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο ορμητικός Άρης αφήνει τον συναισθηματικό σας τομέα και περνά στον Καρκίνο. Από εκεί θα διεγείρει τον 5ο Οίκο σας της αγάπης, του πάθους και της δημιουργικότητας μέχρι τις 11 Ιουνίου. Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει στο περιβάλλον σας, γι’ αυτό φροντίστε περισσότερο την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα σας. Για δεσμευμένους και αδέσμευτους το ρομάντζο δηλώνει και πάλι παρουσία… Και δεν αποκλείεται ακόμα και η απόκτηση ενός απογόνου!

Check Also

Αστρολογία – Πανσέληνος στον Κριό: Ποια ζώδια θα επηρεάσει

Αστρολογία – Πανσέληνος στον Κριό: Ποια ζώδια θα επηρεάσει Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό 20/10 Μόλις …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Αν το να κάνεις κάτι παραδοσιακά ή …