Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, μια δύσκολη κατάσταση έχει αρχίσει να σας καταβάλει! Μια συνάντηση του Ήλιου στο ζώδιό σας με τον ωθητικό Άρη, δηλώνει ότι είναι καιρός να κάνετε ένα διάλειμμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε απαθείς ή δεν νοιάζεστε… Απλώς χρειάζεται να ξαναβρείτε την ευρύτερη οπτική σας. Όσο ακραίο κι αν σας ακουστεί, το γέλιο είναι πραγματικά το καλύτερο φάρμακο στην περίπτωσή σας. Περάστε χρόνο με άτομα που ανορθώνουν τη διάθεσή σας, ακόμα κι αν δεν είναι οι πιο στενοί σας άνθρωποι!

Ταύρος

Η δημιουργικότητα «θρέφει» την ψυχή σας, αγαπητοί Ταύροι! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να στραφείτε στην αναζήτηση καινούργιας έμπνευσης. Μπορείτε να την βρείτε στα βιβλία ή μέσω της τέχνης και της μουσικής, πάντα τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες. Η διέγερση της εσώτερης αισθητικής σας μέσα από την κουλτούρα, θα επαναφορτίσει τη φαντασία σας. Ανοίξτε τα μάτια και τα αφτιά σας στην ομορφιά που σας περιβάλλει… Σύντομα θα έχετε κάποιες καινοτόμες ιδέες που θα σας παθιάσουν, σε σημείο ακόμα και να προχωρήσετε στόχους που έχουν βαλτώσει!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, παραμερίστε την υπερβολικά μαλθακή πλευρά σας! Δεν πρόκειται να συλλέξετε συμμάχους, αν τους προσεγγίζετε μόνο με ευγένεια και παθητικότητα. Προτάξτε το πάθος πίσω από τις ιδέες σας, η εκδήλωση του ενθουσιασμού σας θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των άλλων. Μια σύμπραξη του Ήλιου με τον τολμηρό Άρη, ζητά να είστε ορμητικοί: Θα πείσετε για τα οράματά σας, όταν έχετε πίστη στις ιδέες αλλά και τη δεξιοτεχνία σας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, προσεγγίστε τους δικούς σας ανθρώπους σε υψηλά πόστα! Αυτή είναι η ιδανική στρατηγική για να εξελίξετε έναν στόχο σας τώρα. Και αν δεν έχετε κάποιον, προσφερθείτε εθελοντικά να συμπράξετε σε έναν σχετικό όμιλο. Έτσι θα χτίσετε ένα υπόβαθρο επαφών, ενώ θα διαχέετε θετική ενέργεια στον κόσμο. Πρέπει να έρθετε πιο κοντά με όσους παίρνουν ή επηρεάζουν τις αποφάσεις… Και σε κάθε περίπτωση, η γενναιοδωρία σας θα ανταμειφτεί!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, χρειάζεται ενίοτε μια εναλλαγή στους κύκλους που συναναστρέφεστε! Αν και η πανδημία έχει δυσκολέψει αυτή τη διεργασία, βρείτε τρόπους να διευρύνετε τις επαφές σας έστω και διαδικτυακά. Αυτές οι προσεγγίσεις θα επιτρέψουν να αποκαλύψετε και πτυχές σας που συνήθως κρατάτε κρυφές: Μπορείτε να είστε όποιοι θέλετε με ένα καινούργιο κοινό, δεν έχει σημεία αναφοράς για να σας κατακρίνει!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, πάψτε να «κυνηγάτε» τους άλλους για να έρθουν εκείνοι σε εσάς! Μπορεί να προτιμάτε να αποζητάτε γενικότερα την προσοχή των ανθρώπων… Αλλά αυτή η τακτική δεν θα σας δώσει ποτέ την αίσθηση της ασφάλειας στις σχέσεις σας. Αλλάξτε στάση, αναδείξτε τον μαγνητισμό και τη γοητεία σας. Προβάλετε τη δουλειά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονώστε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από όσα έχετε καταφέρει. Η προσγειωμένη φύση σας θα έλξει τους σωστούς ανθρώπους – και κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Ζυγός

Ώρα να κάνετε τον ορό της αλήθειας, αγαπητοί Ζυγοί! Ακόμα κι αν σας προβληματίζει μια ανατάραξη του κατεστημένου, η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πρακτική. Την απαιτεί η σύμπραξη του Ήλιου με τον έντιμο Άρη. Αν μιλήσετε από καρδιάς, θα επαναφέρετε την ηρεμία στις σχέσεις σας. Ωστόσο, φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για έναν εξίσου ειλικρινή αντίλογο… Μπορεί όσα ακούσετε, να είναι δύσκολο να τα δεχθείτε. Μην περάσετε στην άμυνα, παραμείνετε ανοικτόμυαλοι για να κερδίσουν και οι δύο πλευρές!

Σκορπιός

Η εστίασή σας λαμβάνει την ακρίβεια ακτίνας λέιζερ, αγαπητοί Σκορπιοί! Φροντίζει γι’ αυτό μια εμμονική ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Άρη. Διοχετεύστε τον ζήλο σας σε ένα εγχείρημα, αυτή η αφοσίωση θα το εκτοξεύσει αφάνταστα. Αλλά όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, μην φανείτε τόσο αιχμηροί… Εκτός αν το ζητούμενό σας είναι να τις αναταράξετε. Ενδείκνυται να στρέψετε την επιπλέον ενέργειά σας σε μια εντατική εξάσκηση, ώστε να μειώσετε λίγο την ορμητικότητά σας!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, εκφράστε τον ενθουσιασμό σας όπου κι αν βρεθείτε! Ένα εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη, σας χρίζει τους χειριστές για τον τόνο της ατμόσφαιρας. Αν μειώσετε την ορμή σας, μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν είστε αφοσιωμένοι στο όποιο εγχείρημα. Η έξαψή σας θα τους πείσει να μπουν στην ομάδα, μαζί με την παράθεση όλων των απαραίτητων στοιχείων. Πρέπει να έχετε τις απαντήσεις στα ερωτήματά τους!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μην υποτιμάτε τη σημασία των λεπτομερειών… Μπορεί να είναι πιο επεξηγηματικές απ’ όσο νομίζετε! Ακόμα κι αν κάποιοι δεν θεωρήσουν σημαντικό κάτι που εσείς το θεωρείτε, ακούστε το ένστικτό σας. Μην παραμερίζετε τα μικροπράγματα που σας βαριέστε, διεκπεραιώστε τα με τον πιο άρτιο τρόπο. Πέρα από την ανακούφιση που θα νιώσετε, θα διατηρήσετε και τη φήμη σας ως αξιόπιστοι!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, επιδείξτε σε όσους πόσο ικανοί και καταπληκτικοί είστε! Μια ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Άρη, τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και επιτρέπει την ελεύθερη έκφραση. Μην θεωρήσετε ότι θα απομακρύνετε πιθανούς συμμάχους αν καυχηθείτε, έχετε τις πρακτικές αποδείξεις για όσα δηλώνετε. Επίσης, διαθέστε χρόνο για να εντάξετε στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης τα πιο πρόσφατα επιτεύγματά σας!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, εστιάστε στο «εδώ και τώρα»! Παραμερίστε όσα μελλοντικά σχέδια σας απασχολούν, η δράση συντελείται σε πραγματικό χρόνο. Καλό είναι να σκέφτεστε όσα θέλετε να οικοδομήσετε και να πετύχετε… Αλλά ο Ήλιος στον αισθητικό 2ο Οίκο σας, απαιτεί να βλέπετε τη μαγεία στην κάθε στιγμή. Μειώστε την ταχύτητά σας, νιώστε και απολαύστε όσα διαφεύγουν των πέντε αισθήσεών σας συνήθως… Αυτά τα «μικρά πράγματα» είναι εξίσου ουσιαστικά!

Check Also

Ζώδια – Προβλέψεις : Είναι καιρός να κάνεις ένα αποφαστιστικό βήμα

Ζώδια – Προβλέψεις : Είναι καιρός να κάνεις ένα αποφαστιστικό βήμα Κριός  Ίσως χρειαστεί να …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Οι σκηνοθέτες ταινιών τρόμου, χρησιμοποιούν συχνά ένα …