Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, προετοιμαστείτε για μια επιπλέον δόση θάρρους και κινήτρων! Μια στιβαρή γωνία ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, σας καλεί να βγείτε προς τα έξω και να διεκδικήσετε όσα λαχταράτε. Είναι καιρός να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις, να εντυπωσιάσετε τους «ισχυρούς» με τις επαγγελματικές ικανότητές σας. Αν αναμένατε την κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσετε μια ριζοσπαστική ιδέα, έφτασε… Το λιγότερο που πρέπει να κάνετε, είναι να ανοίξει η συζήτηση γύρω από το άτομό σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μην διχάζεστε αν θα μείνετε ή θα φύγετε από μια κατάσταση! Η ειρηνοποιός Αφροδίτη συγκρούεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Πριν το καταλάβετε, μπορεί να βρεθείτε σε σύγκρουση με ένα άτομο που ξέρει να πατά τα «κουμπιά» σας. Αν και είναι δύσκολο να μείνετε απαθείς σε τέτοιες συγκυρίες, η σιωπή θα αποδειχθεί το πιο αποτελεσματικό όπλο σας. Αποδείξτε ότι μπορείτε να φανείτε ανώτεροι των περιστάσεων. Να ξέρετε ότι αυτό το κλίμα είναι παροδικό, άρα και η πολεμική του καταλαγιάσει γρήγορα!

Δίδυμοι

Αφήστε τις ευγένειες και φανείτε ακέραιοι, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο εκκεντρικός Ουρανός συγκρούεται με την Αφροδίτη, ωθώντας σας να κάνετε τις επόμενες κινήσεις. Εστιάστε στην ορθότερη στρατηγική για να προσεγγίζετε τους άλλους για να μιλήσετε μαζί τους. Αν οι απόψεις διίστανται, προτιμήστε την ειλικρίνεια για το πώς βλέπετε εσείς τα πράγματα και τη μελλοντική τους εξέλιξη… Αυτή η πρακτική θα οδηγήσει τη συνεργασία ή τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ούτε στα μαθητικά χρόνια δεν επιτρέπεται να αποδέχεται κάποιος την πίεση… Δεν θα κάνετε εσείς τώρα! Ο επαναστάτης Ουρανός συγκρούεται με την ειρηνοποιό Αφροδίτη, βάζοντας όρια στη διαλλακτικότητά σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνετε σιωπηλοί για κάτι που δεν σας ταιριάζει: Δεν έχει σημασία αν εμπλέκεται ένας φίλος ή πρόκειται για έναν άδικο νέο κανονισμό στο γραφείο. Θα εκφραστείτε για να θέσετε τα όριά σας. Αν οι άλλοι δεν φανούν διατεθημένοι να σας ακούσουν, επιλέξτε να αποχωρήσετε!

Λέων

Ώρα να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων, αγαπητοί Λέοντες! Το καλοκαιράκι έχει περάσει, άρα δεν έχετε τη δικαιολογία της ανεμελιάς του για το χάος γύρω σας. Στη δράση σας ωθεί η σύγκρουση του απαιτητικού Ουρανού με τον καλαίσθητη Αφροδίτη. Καθαρίστε και βάλτε τάξη στους χώρους σας. Οργανωθείτε με εργαλείο την τεχνολογία, που θα εξυπηρετήσει τις καινοτόμες ιδέες σας. Μπορείτε να απολαύσετε όλη αυτή τη διαδικασία, ειδικά αν εμπλέξετε και τους υπόλοιπους του σπιτιού ή της παρέας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μήπως νιώθετε σαν να σας εγκαταλείπουν οι αντοχές σας; Μια σύγκρουση ανάμεσα στον αεικίνητο Ουρανό και την Αφροδίτη, κεντρίζει τον 12ο Οίκο σας της νωχελικότητας. Επειδή θα έχετε μια αίσθηση κούρασης ή υπερδιέγερσης, προσέξτε να μην φτάσετε στο σημείο να βλάψετε την υγεία σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας έτσι, ώστε να αξιοποιήσετε την τεχνολογία προς όφελός σας. Μιας και πρόκειται για μια περαστική συγκυρία, αποφύγετε τις εντάσεις και στραφείτε στις τέχνες και τη δημιουργικότητα. Παράλληλα αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε!

Ζυγός

Τολμήστε να μιλήσετε ανοικτά, αγαπητοί Ζυγοί! Δεν μπορείτε να είστε πάντα η «γραμμή εξυπηρέτησης» των άλλων στα δύσκολα. Πρέπει να αναλάβουν κι εκείνοι κάποιες ευθύνες – τουλάχιστον τις δικές τους. Ο αντισυμβατικός Ουρανός συγκρούεται με την ευφράδη Αφροδίτη που σας κυβερνά, προκειμένου να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Να ξέρετε ότι η ειλικρίνεια μπορεί να σας ανοίξει πολλές καινούργιες διαδρομές. Μπορεί να βρείτε κοινό έδαφος με τα πλέον ανέλπιστα άτομα, δώστε χρόνο για να εξερευνήσετε αυτά τα νέα μονοπάτια!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σε κάποιες φάσεις μπορείτε να επαναπαυθείτε στις δάφνες σας… Αλλά όχι τώρα! Δεν το συνιστά ένα δόλιο τετράγωνο ανάμεσα στη λογική Αφροδίτη και τον χαοτικό Ουρανό. Ο ανταγωνισμός ανεβαίνει μαζί με την πίεση – και δεν είναι καιρός για υπαναχωρήσεις. Κάποιοι φιλόδοξοι εποφθαλμιούν τα «κεκτημένα» σας, γι’ αυτό πρέπει να είστε σε εγρήγορση. Το θετικό για εσάς σε αυτή τη συγκυρία, είναι ότι η έξαψη θα χρίσει βρει και πάλι νικητές!

Τοξότης

Η ορμή σας για ανέλιξη παίρνει και πάλι τα ηνία, αγαπητοί Τοξότες! Αλλά μια σύγκρουση του υποκινητή Ουρανού με την ειρηνοποιό Αφροδίτη, μπορεί να μην σας διευκολύνει να βρείτε κατεύθυνση. Μην πείτε και μην αναρτήσετε τίποτα, που δεν έχετε σκεφτεί δύο φορές. Αν δεν μπορείτε να κατευνάσετε την «βιτριολική» τάση σας, καλύτερα να την μοιραστείτε μόνο με έναν έμπιστο φίλο. Από μια τολμηρή επαγγελματική επιλογή μέχρι τα ασυγκράτητα συναισθήματα, δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος ο ενθουσιασμός… Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει τώρα να κάψετε πολύτιμες γέφυρες!

Αιγόκερως

Το μικρόβιο της κτητικότητας μπορεί να σας επηρεάσει, αγαπητοί Αιγόκεροι! Γι’ αυτό ευθύνεται μια σύγκρουση της γοητευτικής Αφροδίτης με τον επαναστάτη Ουρανό. Αντί να σας δημιουργεί ένταση ή ζήλια μια πιθανή έλλειψη αποδοχής από άλλους, δώστε σημασία στην προσωπική σας αξιολόγηση: Να θυμάστε ότι οι σχέσεις αποτελούν καθρέφτη συμπεριφοράς του καθενός, γι’ αυτό ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Αντί να θυμώνετε ή να γίνεστε ανασφαλείς, αξιοποιήστε αυτή την ώθηση για να δείτε την πραγματική εικόνα των πραγμάτων!

Υδροχόος

Μην σας εκπλήξει κάποια κυκλοθυμική τάση, αγαπητοί Υδροχόοι. Είναι απόρροια ενός τετραγώνου δοκιμασίας ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό. Τα πάθη σας μπορεί να αλλάζουν θερμοκρασία πριν το καταλάβετε: Μια σχέση να γίνει πιο «θερμή» ξαφνικά, ίσως να μην κατασταλάζετε για μια επαγγελματική συμφωνία. Δικαιούστε να το εξερευνήσετε, μην ορμήσετε σε κάτι που δεν θα μπορείτε να αντιστρέψετε. Τα υψηλά κριτήρια είναι απαραίτητα, αρκεί να μην σας οδηγούν στην απέραντη μοναξιά της κορυφής!

Ιχθύες

Προτεραιότητα στην ομάδα, αγαπητοί Ιχθύες; Όσο κι αν δεν θέλετε να υπάρξουν περισπασμοί στο πρόγραμμά σας, κάποιες διαφωνίες ενδέχεται να το ανατρέψουν. Γι’ αυτό ευθύνεται μια σύγκρουση ανάμεσα στην συγκαταβατική Αφροδίτη και τον Ουρανό της αποδόμησης. Μπορεί να αναγκαστείτε να παρακάμψετε υποχρεώσεις, για να χειριστείτε έκτακτα περιστατικά στο εργασιακό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον. Να ξέρετε ότι η όποια πρώιμη αντίδραση, θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Check Also

Αστρολογία – Πανσέληνος στον Κριό: Ποια ζώδια θα επηρεάσει

Αστρολογία – Πανσέληνος στον Κριό: Ποια ζώδια θα επηρεάσει Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό 20/10 Μόλις …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Αν το να κάνεις κάτι παραδοσιακά ή …