Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, παραμείνετε στη διαδρομή που έχετε χαράξει! Όσο κι αν δεν είστε οπαδοί της συνήθειας, ενίοτε χρειάζεται για να κάνετε αργή και σταθερή πρόοδο. Αυτό διευκρινίζει το Τέταρτο της Σελήνης στον πρακτικό Ταύρο και τον προσγειωμένο 2ο Οίκο σας. Δεν πειράζει να αφεθείτε για λίγο στην οργανωμένη καθημερινότητα, θα είναι προσωρινό: Προσεγγίζετε ένα σημαντικό ορόσημο και καλό είναι να έχετε απόθεμα ενέργειας. Η υπομονή είναι αρετή – και μπορείτε να τη «διδαχθείτε» ανά πάσα στιγμή!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, είναι καιρός να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες! Σε αυτό θα βοηθήσει το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας. Είστε εργατικοί και ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της καριέρας σας αλλά και των άλλων. Αλλά τώρα χρειάζεται να αποτραβηχτείτε από τους λοιπούς και να εστιάσετε στα ζητούμενα σας. Θα δείτε ότι όλες οι σχέσεις θα βελτιωθούν, όταν επιστρέψετε πιο ισορροπημένοι και ανανεωμένοι

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ξεχάσετε, μπορείτε να συγχωρήσετε! Σε αυτό θα βοηθήσει το Τέταρτο της Σελήνης στον αρμονικό Ταύρο και τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης. Είναι η ιδανική στιγμή να τείνετε κλάδο ελαίας, όσο έξαλλους κι αν σας κάνουν κάποια άτομα του κύκλου σας… Γιατί η ορμή βλάπτει περισσότερο εσάς τελικά. Όλοι κάνουν λάθη, γι’ αυτό αποτελεί μεγαλείο χαρακτήρα να τα ξεπερνάτε και να προχωράτε παρακάτω. Αν κάποιοι τα επαναλαμβάνουν, ίσως δεν πρέπει να παραμείνουν άλλο στο περιβάλλον σας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, να θυμάστε ότι οι ομαδικές προσπάθειες μπορούν να επιφέρουν θαύματα! Καιρός να μετρήσετε τα δικά σας πλεονεκτήματα από κάθε σύμπραξη: Σε αυτό θα βοηθήσει το Τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο και τον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Αν διχάζεστε για το πού να στραφείτε, αναζητήστε τρόπους βελτίωσης των εσόδων και των πηγών σας. Αυτές θα σας υποδείξουν την επαφή ή τον συνεργάτη που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Το βέβαιο είναι ότι θα βρείτε την πιο αποδοτική κατεύθυνση!

Λέων

Αποδίδει τα αναμενόμενα η δουλειά σας, αγαπητοί Λέοντες; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο και τον τομέα σας της καριέρας, θα βοηθήσει να ρυθμίσετε ξανά την κατεύθυνσή σας. Πιάστε αποφασιστικά το τιμόνι και κάντε τις αλλαγές που απαιτούνται. Ο στόχος σας πρέπει να είναι το ταμείο και η προσωπική ικανοποίηση. Μην περιοριστείτε στην εικόνα των πραγμάτων σήμερα, διευρύνετε τον ορίζοντά σας και στις απαιτήσεις της εποχής. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια έχουν τη δυναμική να υλοποιηθούν, αρκεί να πορευτείτε στις κατάλληλες διαδρομές!

Παρθένος

Βγάλτε στην επιφάνεια τα πραγματικά σας συναισθήματα, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτό απαιτεί το Τέταρτο της Σελήνης στον προσγειωμένο Ταύρο και τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Είναι καιρός να αποδώσετε στους άλλους τις ευθύνες τους, προκειμένου να γίνουν βήματα προόδου στις σχέσεις σας. Δεν χρειάζεται να «εκδώσετε» εντολές ή τελεσίγραφα, απλώς εκθέστε τα πράγματα από τη δική σας οπτική. Αν θέτετε ερωτήματα αντί για κατηγορίες, θα χτίσετε περισσότερες γέφυρες!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, προσέξτε μια απρόσμενη επίσκεψη από το πράσινο τέρας της ζήλιας! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο, κεντρίζει τον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων: Θέματα εμπιστοσύνης, φθόνου, ανταγωνισμού, ακόμα και θυμού μπορεί να σας πιάσουν εξ απροόπτου. Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να καταφέρετε να ισορροπήσετε τα αισθήματα με τα γεγονότα. Ακόμα κι όταν έχετε δίκιο για κάτι, θα το χάσετε αν κάνετε βουνό τον κάθε κόκκο άμμου. Μην φτάσετε στο σημείο να καταστρέψετε σημαντικές σχέσεις!

Σκορπιός

Είναι καιρός να επιθεωρήσετε την ισορροπία στις πιο στενές σας σχέσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Το γεγονός φωταγωγεί το Τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο και τον τομέα σας των δεσμών. Μήπως δεν εκτιμάτε αρκετά την ουσιαστική ποιότητα των άλλων; Ίσως έχετε παραβλέψει τη στήριξη ατόμων που βρίσκονται πάντα στο πλάι σας. Η ατμόσφαιρα ευνοεί την εξομάλυνση της ατμόσφαιρας, αρκεί να κατανοήσετε πού έχετε σφάλει. Να θυμάστε ότι η συνέπεια, είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τη διάρκεια των σχέσεών σας!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, φαίνεται να έχετε παρεκκλίνει κάπως από τη διαδρομή της ευημερίας! Όσο εμμένετε στην ικανοποίηση υπερβολικών παρορμήσεων, δεν πρόκειται να ισορροπήσετε. Η ζωτικότητα και η καλή υγεία, δεν αφορά το βάρος ή την ομορφιά. Αφορά ορθές πρακτικές διατροφής και εξάσκησης, που μπορείτε να υιοθετήσετε και να απολαμβάνετε. Το Τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο και τον 6ο Οίκο σας, θα βοηθήσει να στήσετε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς. Αρκεί να αποφασίσετε να τρέφεστε «σωστά» τον περισσότερο καιρό – και να κινήστε αρκετά μέσα στη μέρα για να παραμένετε ακμαίοι!

Αιγόκερως

Ακολουθήστε το ένστικτό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο, αφυπνίζει τον 5ο Οίκο σας της έκφρασης και της φήμης. Είναι καιρός να προωθήσετε τον εαυτό σας, με όποιο τρόπο θεωρείτε καλύτερο. Τολμήστε να αναρτήσετε φωτογραφίες και σχόλια που σας εκφράζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Φροντίστε να αντανακλούν την ευφυΐα και τα προσόντα σας: Ενόσω παραμένετε αυθεντικοί και ακέραιοι, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, δείτε με περισσότερη αγάπη τους χώρους σας! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο, φωταγωγεί και το σπίτι σας μέσα από τον 4ο Οίκο σας. Ενδώστε στην παρόρμηση να το κάνετε πιο όμορφο και ζεστό. Τακτοποιήστε κάθε ακαταστασία, για να αποφασίσετε μετά τι θα κρατήσετε και τι όχι. Αποχωριστείτε ρούχα που δεν πρόκειται να φορέσετε ξανά. Όταν πάει το καθετί εκεί που πρέπει, θα έχετε χώρο ακόμα και για διαλογισμό ή γιόγκα. Έχει σημασία να το κάνετε, για να γεμίσετε γαλήνη και θαλπωρή!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μιλήστε δυνατά! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο και τη ζώνη σας της επικοινωνίας, θα υποδείξει τις σωστές λέξεις για να εκφραστείτε. Βγάλτε τώρα το σημαντικό μήνυμα που θέλετε να περάσετε σε όλους, ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μην κρατήσετε μέσα σας πικρίες, φροντίστε να επιλύσετε κάθε παρεξήγηση. Επίσης, ελέγξτε ξανά τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα… Ίσως σας έχει διαφύγει κάποιο, που αφορά μια σημαίνουσα ευκαιρία!

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη Κριός Την 1η Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στο …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Οπλιστείτε με υπομονή και δυναμισμό, …