Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Κατακλύζεστε από επαναστατική διάθεση, αγαπητοί Κριοί! Όχι μόνο θέλετε να γυρίσετε τον κόσμο ανάποδα, θα αντιληφθείτε ότι απολαμβάνετε αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων. Αξιοποιήστε αυτή την ευνοϊκή ατμόσφαιρα, που τονώνει την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητά σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, είναι αλήθεια ότι έχετε πιεστεί πολύ τον τελευταίο καιρό… Κάποια εμπόδια σας έκλειναν το δρόμο, με αποτέλεσμα να αγχώνεστε πολύ για το μέλλον. Αλλά πλέον όλα αυτά θα αρχίσουν να απομακρύνονται από την πορεία σας. Κάθε αρνητισμός θα εξαλειφθεί και θα μπορέσετε να κάνετε καινούργια σχέδια. Να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε καινούργια κεφάλαια, ακόμα και στους κόλπους της οικογενειακής σας ζωής!

Δίδυμοι
Αγαπητοί Δίδυμοι, κινείστε σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και αυτό σας αγχώνει! Όμως μόνο εσείς μπορείτε να αλλάξετε στάση απέναντι σε όλους και όλα. Πρέπει να γίνετε πιο πρακτικοί και οργανωτικοί, για να μην εξαντληθείτε. Δείξτε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας και την πορεία που έχετε χαράξει. Προσέξτε άτομα που εμφανίζονται πρόθυμα να σας βοηθήσουν, ενώ ενδόμυχα καραδοκούν για την αποτυχία σας!

Καρκίνος

Θέλετε να ξεφύγετε επιτέλους από την πίεση της τελευταίας περιόδου, αγαπητοί Καρκίνοι! Αρχίστε να επιστρατεύετε τον δυναμισμό σας για να δράσετε χωρίς άγχος. Οι βιαστικές κινήσεις αλλά και ο συντηρητισμός, δεν θα ωφελήσουν σε κάτι. Να ξέρετε ότι μόνο οι αλλαγές θα πάνε τη ζωή σας παρακάτω!

Λέων

Επιστρατεύστε το ορθό σας κριτήριο, αγαπητοί Λέοντες! Δεν πρέπει να αφήνετε να σας επηρεάζουν ή να σας πληγώνουν τα κάθε εριστικά σχόλια. Τα άτομα που σας διατυπώνουν, σας πηγαίνουν πίσω όσον αφορά τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Κλείστε τα αφτιά σε όσους έχουν δείξει ότι αδιαφορούν για τη δική σας οπτική. Έτσι θα περάσετε πιο σύντομα σε μια θετική και παραγωγική φάση!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η ατμόσφαιρα δεν ενδείκνυται για βιαστικές ή αλόγιστες κινήσεις! Πρέπει πλέον να σκεφτείτε διεξοδικά όλες τις πτυχές των θεμάτων σας. Ενδόμυχα ξέρετε τι ευθύνεται για τις εντάσεις και τις δυσχέρειες που βιώνετε τον τελευταίο καιρό… Χωρίς να γίνετε επιθετικοί ή νευρικοί με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, στρέψτε την προσοχή σας σε εσάς και τα θέλω σας. Σας προσεγγίζουν εξαιρετικές ευκαιρίες, που πρέπει να είστε έτοιμοι να αδράξετε!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, τώρα πρέπει να αποφύγετε επαφές με πρόσωπα και πράγματα που σας πιέζουν! Προτιμήστε να περάσετε χρόνο με δικούς σας ανθρώπους, που τους αγαπάτε και τους εμπιστεύεστε. Η πορεία σας προβλέπεται αίσια και επιτυχημένη, μην χάνετε τη συνολική εικόνα με σκέψεις που καθυστερούν τα επιθυμητά Θα σας κάνει καλό να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την πίστη σας!

Σκορπιός

Έχει σημασία να αντιμετωπίσετε με περισσότερη χαλαρότητα ένα ομαδικό σχέδιο ή εγχείρημα, αγαπητοί Σκορπιοί! Πρέπει να κατανοήσετε απόλυτα τα όρια και τους περιορισμούς του, ώστε να ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα με το να μοιράζεστε τις ιδέες σας αντί να τις επιβάλετε. Η διανομή των βαρών και η ανταλλαγή απόψεων, έχει τη δυναμική να πάει το έργο σας στη γραμμή τερματισμού!

Τοξότης

Νιώθετε να παίρνετε ξανά τα ηνία της ζωής σας, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό σας γεμίζει με χαρά και την αίσθηση ελευθερίας που αποζητούσατε εδώ και καιρό. Μην φτάσετε ακόμη στο σημείο να σπάσετε τους κανόνες, αν και δικαιούστε να αποκλίνετε λίγο από αυτούς. Βαδίστε με το σκεπτικό που έχετε ορίσει και ανταποκρίνεται στα θέλω σας. Να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που θα σας προσεγγίσουν, δεν αξίζουν όλα την εμπιστοσύνη σας!

Αιγόκερως

Είναι καιρός να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τον τελευταίο καιρό έχετε αποκοπεί από τους πάντες και τα πάντα, γι’ αυτό νιώθετε πιο μόνοι. Αλλά αν προσεγγίσετε εσείς τους ανθρώπους που αγαπάτε, θα έχετε θετική ανταπόκριση. Η εξομάλυνση του κλίματος θα σας χαλαρώσει και θα κάνετε καινούργια αρχή σε πολλές σχέσεις σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, κάποια θέματά σας υπέστησαν καθυστερήσεις και σας πίεσαν τον τελευταίο καιρό. Αλλά στο εξής μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης! Θα έχετε αρκετή διαύγεια για να βρείτε αποδοτικές λύσεις, που θα σας αποσυμπιέσουν και θα σας ηρεμήσουν. Περνάτε σε μια καινούργια και πιο δημιουργική φάση ζωής. Κλείστε διά παντός την πόρτα στο παρελθόν και κάνε ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα γεμάτο αισιοδοξία!

Ιχθύες

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τάξη στις κινήσεις σας για το μέλλον, αγαπητοί Ιχθύες! Πρέπει να εστιάσετε στην καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία σας, στο πιο θετικό σκεπτικό για τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ίσως έτσι ανακαλύψετε ότι όσα αναμένουν και οι άλλοι από εσάς, είναι λιγότερα απ’ όσο νομίζατε. Να ξέρετε ότι θα έχετε στήριξη σε κάθε ειλικρινή προσπάθειά σας!

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Αγαπητοί Κριοί, είστε οι μπροστάρηδες …

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις Κριός  Ανεβείτε στο τραίνο της ευημερίας, αγαπητοί Κριοί! …