Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 Κριός 

Ενίοτε μπορεί να το παρακάνετε όσο αφορά τους στόχους σας, αγαπητοί Κριοί… Σε μια τέτοια θέση θα σας φέρει τώρα μια αντίθεση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία! Σίγουρα είναι αξιοθαύμαστες οι φιλοδοξίες σας. Αλλά αν παραβλέψετε τους κανόνες, μπορεί να βγείτε εκτός πορείας και να προκαλέσετε τα λάθος άτομα. Επιλέξτε να τιμήσετε την ηγετική πυραμίδα και να κινηθείτε στρατηγικά. Βάλτε την προσωπική σας πινελιά σε επαγγελματικές συζητήσεις. Η ευγένεια και η αποδοτικότητα θα σας κάνουν να προηγηθείτε του ανταγωνισμού!

Ταύρος

Διαχωρίστε τις απόψεις από την εμπειρική γνώση, αγαπητοί Ταύροι! Μια αντίθεση σύγχυσης ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, υπονοεί να μείνετε ακροατές στις ένθερμες συζητήσεις. Και μπορείτε να μάθετε πολλά από τους ειδήμονες, αν δεν εμπλακείτε σε ανούσιες διαφωνίες με άτομα που μόνο διατείνονται ότι τα ξέρουν όλα. Αν θέλετε να επιβεβαιώσετε κάτι, συλλέξτε πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές και ερευνήστε όλα τα στοιχεία. Μόνο η εγκυρότητα θα αποδώσει θετικά στο δικό σας μέλλον!

Δίδυμοι

Είστε σέξι και το ξέρετε, αγαπητοί Δίδυμοι! Προσέξτε μόνο να μην μειώσετε την άνεσή σας, όταν θα νιώσετε γύρω σας έντονο το φλερτ… Ο Ήλιος γυρίζει την πλάτη στον Δία στον 8ο Οίκο σας του πάθους, γι’ αυτό οι εφήμερες περιπέτειες μπορεί να καταλήξουν σε εμμονή. Όσο ξαναμμένοι κι αν είστε, προσπαθήστε να εστιάσετε στη διάρκεια των «συμπράξεών» σας. Και αυτό ισχύει τόσο για τις προσωπικές όσο και για τις επαγγελματικές σας σχέσεις!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, οι προσδοκίες και απαιτήσεις των άλλων μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις! Και την ευθύνη γι’ αυτό θα την φέρετε μόνο εσείς, αν ο εγωισμός πάρει τα ηνία της ανάγκης να αποδείξετε την αξία σας. Μια αντίθεση του Ήλιου με τον υπερβολικό Δία θα σας κάνει εξαιρετικά ανταγωνιστικούς. Γι’ αυτό επιλέξτε συνειδητά να μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις απ’ όσες μπορείτε να χειριστείτε. Να θυμάστε ότι η υπεροψία προηγείται κάθε πτώσης. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να αποδείξετε σε κανέναν ότι είστε καλοί φίλοι ή γείτονες ή συνεργάτες. Ειδικά αν πρόκειται να εξαντληθείτε στην πορεία, επιλέξτε συνειδητά να μην το κάνετε!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν έχει μείνει τυχαία διάσημη η έκφραση «μόνο αυτή τη φορά»! Γι’ αυτό αποφύγετε να την πείτε, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται σε μια επεκτατική αντίθεση με τον Δία. Μην ενδώσετε στον πειρασμό, απομακρυνθείτε από καθετί που αρχίζουν να θολώσουν τα όριά του. Όσο κι αν σας αρέσουν οι μικρές αταξίες, δεν πρέπει να υπονομεύουν τις προσπάθειες βελτίωσης του μέλλοντός σας. Έχετε κοπιάσει για να φτάσετε ως εδώ, μην ανατρέψετε τα πάντα για μια εφήμερη απόλαυση!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, το δράμα ενδέχεται να εισβάλλει στη ζωή σας και να μετατρέψει σε βουνά τους κόκκους άμμου! Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση φρενίτιδας ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία. Κρατήστε αποστάσεις από ανθρώπους που πάντα είναι μπλεγμένοι σε κάποια κρίση, που τις περισσότερες φορές δημιουργούν μόνοι τους. Οι εντάσεις τους δεν είναι θετική επιρροή για την ψυχολογία σας, ο ναρκισσισμός τους θα απορροφήσει όλη την ενέργειά σας. Εστιάστε την προσοχή σας σε εκείνους που σας δίνουν κιόλας, αντί μόνο να παίρνουν από εσάς!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, θέλετε να αποκαλύψετε τα πάντα ή θα κρατήσετε κάτι για τον εαυτό σας; Μια αντίθεση του ατρόμητου Ήλιου με τον δοτικό Δία, θα σας γεμίσει αντικρουόμενα μηνύματα! Μην βιαστείτε να αναρτήσετε απόψεις ή δεδομένα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μελετήστε προσεκτικά τα μηνύματα με επαγγελματικό περιεχόμενο που έχετε να στείλετε. Απασχολήστε όσο μπορείτε περισσότερο το μυαλό σας στη δουλειά, για να μην αμαυρώσετε τη φήμη σας. Μιλήστε μόνο με άτομα που έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, βλέπετε την αλήθεια ή την εικόνα των πραγμάτων που θέλετε εσείς; Δύσκολο να το διαχωρίσετε, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον αισιόδοξο Δία! Μην ασχοληθείτε με την επίλυση μυστηρίων, μην εμπλακείτε καν σε τέτοιες έρευνες. Το μόνο που θα πετύχετε θα είναι να μπερδευτείτε περισσότερο, εξαιτίας των αντικρουόμενων στοιχείων. Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις, γι’ αυτό μείνετε εκεί και όχι σε όσα θα ακούσετε ή θα διαβάσετε!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μην βιαστείτε να καταλήξετε σε οικονομικές συμφωνίες! Μια αντίθεση του Ήλιου με τον Δία που σας κυβερνά, διαχέει στην ατμόσφαιρα μια χροιά «πειρασμών που γυαλίζουν»… Κάτι που φαντάζει ευκαιρία, το πιο πιθανό είναι να αποδειχθεί απάτη και να σας απομακρύνει από τα πραγματικά σας ζητούμενα. Δώστε σημασία στα προειδοποιητικά σημάδια για άτομα που σας προσεγγίζουν, κάντε ενδελεχή έρευνα για κάθε επένδυση που σκέφτεστε. Επιτυγχάνουν πάντα περισσότερα εκείνοι που επιδεικνύουν υπομονή!

Αιγόκερως

Ακόμα και οι πιο συντηρητικοί από εσάς θα δυσκολευτούν να διατηρήσουν το μέτρο, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια αντίθεση του Ήλιου με τον φλύαρο Δία, θα σας ωθήσει να το παρακάνετε με τις αποκαλύψεις. Οι ουσιαστικές συζητήσεις απαιτούν την κατάλληλη στιγμή, δεν ενδείκνυται να δοκιμάζετε το κλίμα με σημαντικές εξομολογήσεις. Κερδίστε πρώτα τις εντυπώσεις με τη θετική σας στάση και αποδείξτε ότι έχετε καλές προθέσεις – και μετά μοιραστείτε όσα θέλετε!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, υπακούστε στο ένστικτό σας που ουρλιάζει να περιμένετε! Μια αντίθεση ανάμεσα στον επεκτατικό Δία και τον Ήλιο της αισιοδοξίας, μπορεί να σας οδηγήσει σε καταστάσεις που το νιώθετε ότι δεν είναι σωστές. Όσο κι αν θέλετε να πιστεύετε τα καλύτερα για τους άλλους, θα πρέπει να ελέγξετε τα δεδομένα τους και να αφήσετε τον χρόνο να αποδείξει την πορεία τους. Επιστρατεύστε τη δύναμη της θέλησής σας, για να μην εμπλακείτε σε κάτι από ενθουσιασμό ή διάθεση να ευχαριστήσετε άλλους!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, κρατήστε τους αλαζόνες και τους νάρκισσους μακριά από το περιβάλλον σας! Με τον Ήλιο στον θεατρικό 5ο Οίκο σας σε αντίθεση με τον εξωστρεφή Δία, οι περισσότεροι δεν είναι το καλύτερο. Μην ενδώσετε στην πρόταση να περιλάβετε κάποιες «σπουδαίες» προσωπικότητες στα σχέδιά σας, διαφυλάξτε τη ζωή σας από διασπαστικά άτομα. Προτιμήστε να ενδώσετε στη διάθεση να καταλάβετε εσείς το κέντρο της σκηνής… Αλλά με στόχο να έρθετε πιο κοντά με άλλους ανθρώπους, όχι να τους ψυχαγωγήσετε

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ωροσκόπιο

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Μην οπισθοχωρείτε στα ζητούμενά σας, αγαπητοί Κριοί! …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  Κριός  Τελειοποιήστε την τέχνη της παρατήρησης …