Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, η πραγμάτων κάποιων σημαντικών σχεδίων σας μπορεί να αποδειχθεί δόλια… Και όχι μόνο επειδή είναι Παρασκευή! Ένα τετράγωνο αναστάτωσης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα, ίσως μειώσει την ταχύτητά σας. Αλλά δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις. Καλύτερα να δώσετε στο όραμά σας μια ανάσα μέσα στο σαββατοκύριακο. Η διαίσθησή σας και η ενασχόληση με τις τέχνες, θα παράσχει την ανανέωση οπτικής που χρειάζεστε!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, θέλετε να βγάλετε κάτι από μέσα σας αλλά προσέξτε ποιον θα εμπιστευτείτε! Αν δεν είναι δοκιμασμένα στο χρόνο κάποια άτομα, ίσως να μην είναι αυτό που φαίνονται. Αυτή η σύσταση έρχεται από ένα τετράγωνο του ασταθή Ποσειδώνα με τη Σελήνη. Ποτέ δεν ξέρετε πώς θα εκληφθεί μια εξομολόγησή σας ή ποιοι άλλοι βρίσκονται στο χώρο που συζητάτε. Μην δώσετε τροφή για κουτσομπολιά σε όσους καραδοκούν. Καλύτερα να αφήσετε το σαββατοκύριακο να περάσει, για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μπορείτε να κλείσετε αυτή την εντατική εβδομάδα με πόντους επιτυχίας! Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μειώσετε την ταχύτητά σας και να είστε πιο επιφυλακτικοί… Ένα ομιχλώδες τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα, μπορεί να θολώσει το επικοινωνιακό τοπίο με τους συνεργάτες σας. Το τελευταίο που χρειάζεστε, είναι μάχες ισχύος ή διαφωνίες επί της στρατηγικής. Στραφείτε στο σαββατοκύριακο που έπεται, για να περάσετε όμορφες στιγμές με ένα ιδιαίτερο άτομο. Παραμερίστε τις γκρίνιες, η εκτίμηση όσων πραγματικά έχετε θα αποτελέσει ελιξίριο ίασης της τεταμένης ατμόσφαιρας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η αρνητική οπτική σας μπορεί να αποτελέσει σπινθήρα αντιδράσεων! Η Σελήνη στον 6ο Οίκο σας της υγείας φωτίζει τις πτυχές της ευημερίας σας… Και η σύγκρουσή της με τον εριστικό Ποσειδώνα προσθέτει την παράγοντα της απόλαυσης. Η πρόκλησή σας θα είναι να ικανοποιήσετε τις διαθέσεις σας χωρίς να εκτραπείτε. Για να ξεπεράσετε συνήθειες που βλάπτουν την καθημερινότητά σας, πρέπει να είστε συνεπείς προς τον εαυτό σας. Προτιμήστε ένα ρόφημα με γάλα αμυγδάλου και κακάο, αντί για ένα γλύκισμα σοκολάτας. Η εξάσκηση με τη μουσική που σας αρέσει, θα τονώσει τη διάθεσή σας – και θα έχει θετικά αποτελέσματα!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, είστε σίγουροι ότι μπορείτε να διατηρήσετε τα όρια του «άκακου» φλερτ; Μάλλον θα δυσκολευτείτε, εξαιτίας μιας σύγκρουσης της Σελήνης με τον ανεξέλεγκτο Ποσειδώνα! Αντισταθείτε στις παρορμητικές προσεγγίσεις, ίσως δώσουν στην άλλη πλευρά την εντύπωση του πραγματικού ενδιαφέροντος. Δεν θα έχετε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, ειδικά αν σας γεμίσει κομπλιμέντα. Παράλληλα, η ατμόσφαιρα δεν ευνοεί την πίεση για απαντήσεις. Προτιμήστε να συναντηθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε, χωρίς να θίξετε ευαίσθητα θέματα!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, έχετε μια ενέργεια θαλπωρής και αποζητάτε λίγη χαλάρωση; Ίσως ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα να παρέμβει στα σχέδιά σας! Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε να διατηρήσετε τους χαλαρωτικούς και τρυφερούς τόνους… Και να μην παρασυρθείτε, όσο κι αν σας πιέσουν φιλικά άτομα για να βγείτε! Ωστόσο, αν μια ειδική περίσταση απαιτεί την παρουσία σας, αρκεστείτε στο να κάνετε μια σύντομη εμφάνιση!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μην εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε ότι ένα άτομο σας λέει ψέματα… Μπορεί να ανακαλύψετε μια σημαίνουσα ανακρίβεια ή απλώς μια μικρή «διάνθιση» στα λεγόμενά του. Σε καμία περίπτωση δεν θα χαρείτε – αλλά σημασία έχει να το χειριστείτε παραγωγικά. Μια σύγκρουση του γόνιμου Ποσειδώνα με τη Σελήνη σας συστήνει να παρατηρήσετε το εν λόγω άτομο για λίγες μέρες, προκειμένου να συλλέξετε αποδείξεις. Μιας και οι επαφές σας πρέπει να έχουν ουσία και νόημα, διερευνήστε μήπως κάποιος σας λέει αυτό που θέλετε να ακούσετε για να μην αντιδράσετε άσχημα!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, τα χρονικά περιθώρια πρέπει να τηρούνται στις υποχρεώσεις σας! Αν νιώθετε «πρόθυμοι» να παρεκκλίνετε, χρησιμοποιήστε το σύστημα ανταμοιβής για να τις διεκπεραιώσετε. Εξαιτίας μιας ομιχλώδους όψης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα, η πρόκληση θα είναι να διατηρήσετε την πρόοδο που έχετε σημειώσει. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι ο έρωτας έχει σχέδια για εσάς… Γι’ αυτό αξιοποιήστε την αποψινή βραδιά, μην την διανύσετε άσκοπα και ανιαρά!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η ανάπαυλα του σαββατοκύριακου αρχίζει από νωρίς για εσάς! Να ευχαριστείτε τη Σελήνη στο ζώδιό σας, που ωθεί να απελευθερώσετε τη διάθεση και τον αυθορμητισμό σας. Αλλά πριν ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας στο αθόρυβο, συζητήστε με τα άτομα του στενού σας κύκλου. Μπορεί οι όποιες παρορμητικές κινήσεις σας να ανατρέψουν δικά τους σχέδια. Ίσως και να υπάρχουν κάποια θέματα εντός σπιτιού που πρέπει να χειριστείτε. Ωστόσο, μην διαγράψετε τελείως την ανάγκη σας για περιπλανήσεις. Μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, δεν είναι εφικτό να είστε πάντα αυτοί που δίνουν! Οι εξαρτώμενοι άνθρωποι θα εκμεταλλευτούν την ευγένειά σας, όπως υποδεικνύει ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Μπορείτε να έχετε μια ομαλή επαφή, χωρίς να χρειάζεται συνεχώς να λύνετε προβλήματα ή να «θεραπεύετε» τους άλλους. Μην παρασυρθείτε από τις ενοχές που μπορεί να νιώσετε ή να σας «φορτώσουν» οι άλλοι… Το σημαντικό είναι να δράτε ενδυναμωτικά όχι αποδυναμωτικά!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ζητήστε χωριστούς λογαριασμούς! Προσέξτε τις δαπάνες σας, καθώς ο Ποσειδώνας συγκρούεται με τη Σελήνη στον τομέα σας των οικονομικών. Αν μέχρι τώρα δεν ακολουθούσατε αυτή την πρακτική στις εξόδους σας, είναι καιρός να την εφαρμόσετε. Να συνεννοείστε εκ των προτέρων για το πού θα πάτε με την παρέα, ώστε να είναι βέβαιο ότι μπορούν να ανταποκριθούν όλοι οικονομικά. Δεν θέλετε να βρεθείτε απροετοίμαστοι μπροστά σε έναν λογαριασμό, ούτε να προκληθούν προστριβές με τους δικούς σας ανθρώπους!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, η υπευθυνότητα μπορεί να καταστεί δίκοπο μαχαίρι! Η αυτοπεποίθηση είναι σχεδόν το ήμισυ της εξίσωσης, όσον αφορά την ανάληψη της ηγεσίας. Από τη μία πλευρά την απολαμβάνετε, από την άλλη μπορεί οι απαιτήσεις των άλλων να πιέσουν την ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία σας. Όσο δελεαστικό κι αν είναι να είστε αρχηγοί, να θυμάστε ότι να κάνετε ορθό διαχωρισμό ευθυνών για να μην βρεθείτε να τα κάνετε όλα εσείς!

Check Also

Πανσέληνος Αυγούστου στον Υδροχόο: Πως επηρεάζει τα 12 ζώδια

Share Twitter Πανσέληνος Αυγούστου στον Υδροχόο: Πως επηρεάζει τα 12 ζώδια Αυτή είναι η τέλεια …

Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Share Twitter Αστρολογία – Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη  Κριός Στις 3 Αυγούστου, η Πανσέληνος πέφτει στον …