Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης, αγαπητοί Κριοί! Η Αφροδίτη της αρμονίας λήγει την ανάδρομη πορεία που ακολουθούσε από τις 13 Μαΐου στους Διδύμους. Ορθόδρομη πλέον στον τομέα σας της επικοινωνίας, θα επιστρέψει να επαναφέρετε τη γαλήνη στις σχέσεις με την οικογένεια και φίλους ή συνεργάτες. Οι δημιουργικοί συμβιβασμοί θα ικανοποιούν όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές… Και θα μπορείτε να εκφράσετε ό,τι θέλετε, γλυκά και ευγενικά!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, τις τελευταίες έξι εβδομάδες ενδέχεται να έχει διαφοροποιηθεί το τι και ποιον θεωρείτε πολύτιμο! Η σαγηνευτική Αφροδίτη που σας κυβερνά, λήγει τον ανάδρομο κύκλο που άνοιξε στις 13 Μαΐου στους Διδύμους. Η θεά της πολυτέλειας επιστρέφει ορθόδρομη στον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Αν και δεν πρέπει να αρχίσετε τις σπατάλες, πολλές εκκρεμότητες θα βρουν λύση. Θετικές εξελίξεις αναμένουν τις σχέσεις με συνεργάτες, ειδικά στις οικονομικές πτυχές κάποιων απαιτητικών εγχειρημάτων. Οι ευκαιρίες θα επιστρέψουν – και οι εξελίξεις στο εξής θα είναι καλοδεχούμενες!

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για σημαίνουσες αποκαλύψεις, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Αφροδίτη της αρμονίας και της αγάπης, πορευόταν ανάδρομη στα δικά σας εδάφη από τις 13 Μαΐου. Αλλά πλέον επιστρέφει ορθόδρομη και θα μπορέσετε να βρείτε ξανά την ισορροπία σας. Ίσως κλυδωνιστήκατε για τα ερωτικά σας ζητούμενα, να προέκυψαν εμπόδια ή προστριβές με ένα πρώην ταίρι. Κάποιοι μπορεί να μην νιώθατε επαρκείς, να είχατε πολλές αδιαθεσίες ή να αμφισβητήσατε τον εαυτό σας. Ευτυχώς, στο εξής μπορείτε να συμβιβάζεστε λιγότερο, να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και τις ρομαντικές σας διεκδικήσεις. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 7 Αυγούστου, άρα έχετε άπλετο χρόνο να βρείτε την επιθυμητή πορεία σας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αν και δεν είστε μελοδραματικοί, ενδέχεται να περάσατε μια φάση… σαπουνόπερας! Γι’ αυτό ευθύνεται η Αφροδίτη της αρμονίας, που πορευόταν ανάδρομη στους Διδύμους από τις 13 Μαΐου. Αλλά πλέον επιστρέφει ορθόδρομη, στον τομέα σας των προθέσεων αλλά και της ξεκούρασης. Αποτινάξτε από πάνω σας κάθε μελαγχολία και αδράξτε την ευκαιρία να τονώσετε την ψυχολογία σας. Κινηθείτε αργά και σταθερά μπροστά, για να εξομαλύνετε και να επιλύσετε κάθε δυσχέρεια που σας προβλημάτιζε!

Λέων

Οι συνέργειες ξαναβρίσκουν την ισορροπία τους, αγαπητοί Λέοντες! Η διπλωματική Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία, μετά από έξι εβδομάδες ανάδρομη στον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας. Αφήστε πίσω σας αμφιβολίες για την εχεμύθεια ή αφοσίωση των συνεργατών σας. Πλέον θα έρθετε και πάλι πιο κοντά με φίλους και συμμάχους, έχοντας ξεκαθαρίσει τις δυναμικές των ομάδων σας. Και η ερωτική σας ζωή θα λάβει ώθηση, γι’ αυτό αρχίστε να στήνετε το σκηνικό για τα ρομαντικά ραντεβού που λαχταράτε!

Παρθένος

Όλα θα αρχίσουν να βρίσκουν ξανά τη θετική τους οπτική, αγαπητοί Παρθένοι! Η Αφροδίτη λήγει την ανάδρομη πορεία έξι εβδομάδων, που ταλαιπώρησε τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Τα σύννεφα θα αρχίσουν να απομακρύνονται, τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και της αγάπης. Πλέον θα έχετε περισσότερη διαύγεια για να εστιάσετε στο δέντρο μέσα στο δάσος… Τα ζευγάρια επιστρέφουν στη σύμπραξη, οι αδέσμευτοι θα καταλήξετε στα μακροπρόθεσμα ζητούμενά σας. Εμπόδια και καθυστερήσεις σε συνεργασίες ή συνεργάτες θα παραμεριστούν – και μια γυναίκα μπορεί να σας ανοίξει πόρτες εξαιρετικών ευκαιριών!

Ζυγός

Φρέσκο αεράκι φυσάει ξανά στη ζωή σας, αγαπητοί Ζυγοί! Η Αφροδίτη της ομορφιάς που σας κυβερνά, ήταν ανάδρομη για έξι εβδομάδες στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης και της διαύγειας. Είναι βέβαιο ότι βιώσατε εμπόδια και δυσκολίες σε σημαίνοντες στόχους, ακόμα κι αν δεν εκτροχιαστήκατε. Αλλά πλέον θα σας κατακλύσει η αισιοδοξία και η δημιουργικότητα, θα νιώσετε να επιστρέφει το κέφι σας. Αν κάποιοι σχολιασμοί σας – δια ζώσης ή διαδικτυακά – έθιξαν κάποιους, στο εξής μπορείτε να επανορθώσετε: Η διπλωματική φύση σας θα βρει τις κατάλληλες λέξεις!

Σκορπιός

Οι μάχες ισχύος λαμβάνουν τέλος, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Αφροδίτη της αρμονίας επιστρέφει σε ορθή πορεία, μετά από έξι εβδομάδες ανάδρομη στον 8ο Οίκο σας του ελέγχου. Είναι πιθανό να περάσατε φάσεις ζήλιας ή κυριαρχίας, ακόμα και να «εκτραπήκατε» ερωτικά με ένα πρώην ταίρι. Σίγουρα δεν θα εξαφανιστούν όλα τα θέματά σας ως διά μαγείας τώρα, όμως θα επικρατήσει η ψυχραιμία και η λογική. Έχετε πλέον τα φόντα να διορθώσετε τις όποιες ρωγμές στις σχέσεις σας και να κοιτάξετε μπροστά με αισιοδοξία!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είναι γεγονός ότι η προσωπική σας ζωή πέρασε αναταραχές τελευταία! Γι’ αυτό ευθύνεται η Αφροδίτη του έρωτα, που ήταν ανάδρομη στη ζώνη σας των σχέσεων. Επιστρέφοντας πλέον ορθόδρομη, θα επαναφέρει τη διαύγεια στο σκεπτικό και τα ζητούμενά σας. Με όποιο άτομο αποστασιοποιηθήκατε ή παρεξηγηθήκατε, θα μπορέσετε να απλώσετε κλάδο ελαίας. Μια τρυφερή συζήτηση μπορεί να διαλύσει τα όποια σύννεφα, αρκεί να γίνει με ειλικρίνεια και ευγένεια!

Αιγόκερως

Καιρός για καθαριότητα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τις τελευταίες έξι εβδομάδες ενδέχεται να επικρατούσε χάος και αποδιοργάνωση στους χώρους σας. Γι’ αυτό ευθύνεται η καλαίσθητη Αφροδίτη, που ήταν ανάδρομη στον 6ο Οίκο σας της υγείας και της τάξης. Σε συνδυασμό με τους υγειονομικούς περιορισμούς, η ψυχολογία σας δεν άντεχε να χειριστεί την πρακτική καθημερινότητα. Αλλά πλέον η Αφροδίτη γυρίζει ορθόδρομη – και μαζί της γυρίζει η ψυχραιμία σας. Αρχίστε να καθαρίζετε και να τακτοποιείτε το σπιτικό σας, ακόμα κι αν επιστρατεύσετε τη βοήθεια επαγγελματιών. Βάλτε στα ντουλάπια και το ψυγείο σας φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά. Και αν κάποια σχέση σας επίσης «λερώθηκε», τώρα μπορείτε να την εξυγιάνετε!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ο φτερωτός Έρωτας πρέπει να σας δώσει κάποιες απαντήσεις! Ο 5ος Οίκος σας του συναισθήματος έχει πληγεί τις τελευταίες έξι εβδομάδες… Και γι’ αυτό ευθύνεται η Αφροδίτη που ήταν ανάδρομη, περιπλέκοντας τις πιο στενές σας σχέσεις. Αλλά πλέον η προσωπική σας ζωή θα αρχίσει να θερμαίνεται και πάλι, να δείτε πιο καθαρά τα ρομαντικά σας ενδιαφέροντα. Να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για την κατεύθυνση που θα πάρετε, με οξυμένη τη δημιουργικότητα και την καλαισθησία… Είναι καιρός να θέσετε σε λειτουργία όσα λαχταρούσατε αλλά δεν τολμούσατε να εκφράσετε!

Ιχθύες

Η αρμονία επιστρέφει, αγαπητοί Ιχθύες! Η ειρηνοποιός Αφροδίτη επιστρέφει ορθόδρομη, μετά από έξι εβδομάδες ανάδρομης κίνησης μέσα στους στενούς σας κύκλους. Όσες παρεξηγήσεις ή συγκρούσεις προέκυψαν σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο, έχουν πλέον τη δυναμική να επιλυθούν. Οι δυσχερείς δονήσεις απομακρύνονται και είναι καιρός για ανανεώσεις, ακόμα και στο οικιακό σας περιβάλλον. Μια μικρής έκτασης αλλαγή στη διακόσμηση, ίσως και αλλαγή χρώματος σε κάποιους τοίχους, θα τονώσει το όλο κλίμα!

Check Also

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια Κριός  Ποιος μπορεί να συμβαδίσει μαζί …

Οι κακές συνήθειες όλων των ζωδίων…

Share Twitter Κακές συνήθειες δεν είναι μόνο αυτές που ενοχλούν τους γύρω σου αλλά κι …